zefireq 05.07.10, 10:40 mam takie pytanie:gdzie najlepiej kupic okna w mielcu ?jakie firmy sa godne polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiniak22 Re: okna z mielca 05.07.10, 11:59 pierwsze okna jakie wymienilam mialam z firmy DOM ktora jest na borku i sa ok :) teraz wymienialam reszte w firmie OKNOLAND czy jakos tak to sie nazywa na kilinskiego maja sklep i tez jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
klemen_tynka Re: okna z mielca 05.07.10, 21:00 u mojej mamy sa zalozone okna z oko-resu.niby ok ale minelo 5 lat i klamki skrzypia jakby mialy co najmniej 20 a zawiasy sie przycinaja(jedno okno wylatuje z zawiasow).za to bardzo dobrze izoluja halas i wiadomo w mieszkaniu jest duzo cieplej.w naszym domu mamy okna z widoku i poki co dobrze sie sprawuja.zobaczymy za kilka lat. oczywiscie mowie o oknach plastikowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mieleclive Re: okna z mielca 02.04.11, 23:15 a ja polecam www.okna-mielec.pl , fachowo załatwiona sprawa, prace wykonują osoby znające sie na tym Odpowiedz Link Zgłoś
gitara01 Re: okna z mielca 05.07.10, 23:07 Hej! A ja kolejny raz polecam firmę STOMEX, która przeniosła swoją siedzibę z Mielca z ul. Przemysłowej do Malinia. Więcej można zobaczyć na ich stronce internetowej www.stomex.go3.pl w dziale galeria. Jest to solidna firma, która np. robiła okna i drzwi w zamku w Przecławiu, czy też swego czasu w Mieleckim szpitalu. produkuje głównie okna i drzwi drewniane oraz schody, balustrady i inne wyroby z drewna. Polecam i zapraszam, aby samemu zasięgnąć opinii na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
archimode0 Re: okna z mielca 24.02.11, 14:57 W Mielcu chyba najlepiej kupic w Domeko koło merkurego, sama tam kupowałam i wszystko było ok. na końcu nawet dali mi 2%rabatu:)))))) poza tym miła i fachowa obsługa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: okna z mielca 04.03.20, 08:52 sprawdź sobie tutaj - twoje-okna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś