paulinkia111 14.09.10, 18:22 Siema wszystkim Chciałam prosić Was o pomoc w doborze piosenek na 18 impreze POdajcie jakies fajne tytuły piosenek przy których by się dobrze bawiło Pozdawiam i czekam na Wasze wpisyy ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluss muzykaaa ;P 14.09.10, 18:44 dirty picture-taio cruz gettin' over you-d.guetta unstoppable(jakos tak^^)-kat deluna i lil' wayne shut up and let me go-nie wiem kto spiewa ale to ta piosenka z reklamy fanty^^ jestes szalona ;D low-t-paint so hard-rihanna a jak chcesz wolne jakies to; is it you i have loved-wybierz sobie wersje jak ci sie bd podobala(tzn.wykonawce) jeszcze jeden raz-volver unchainted melody-garet gates jak cos sobie jeszcze przypomne to dam znac;p miłej zabawy ;* Odpowiedz Link Zgłoś
daily Re: 18 14.09.10, 18:51 California Gurls - Katy Perry Waka Waka-Shakira Enrique Iglesias - I like it Papa Americano Chris Brown Ft. Lil Wayne - Gimme That Monday Morning Green Day Holiday Green Day American Idiot MBrother - Carnival Marimba (Extended Mix) Da Tweekaz - Angeli Domini Tik Tok Blah Blah Blah ogółem przy techno i szybkim popie się świetnie bawi ;d Odpowiedz Link Zgłoś