madziaraa 15.09.10, 18:29 No właśnie , ciekawi mnie czy w Waszej szkole są mundurki .? u mnie niestety są , jest to koszula w kolorze ekri . ( nie wiem jak to sie pisze ) no więc ? piszcie : ) p.s sorki jak był taki wątek . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:17 NIE . !!!!! , nie mam tych szat . : P Odpowiedz Link Zgłoś
positive_girl Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:25 U nas były ale już nie ma.. ( chyba taki wątek już był) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_xddd ;) 15.09.10, 19:30 U mnie była taka kamizelka ale to 3 lata temu teraz już tego całe szczęście nie ma ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:37 cieszcie się nawet jak macie, bo w GB WSZĘDZIE w szkołach są mundurki, i to np ja do szkoły mam taki: zielona bluzka ciemnoniebieska marynarka ciemnoniebieska spódnica buty(muszą być czarne). nie możemy mieć biżuterii oprócz kolczyków po jednym w każdym uchu, włosy muszą być związane w kucyk, muszą mieć naturalny kolor, ZERO makijażu i nawet gumki do włosów muszą być czarne, a nie inne o_O jedyne co możemy sobie same(bo szkoła jest tylko dla dziewczyn) wybrać to torba... Odpowiedz Link Zgłoś
eyeliner... Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:41 meggi_13chyba sobie żartujesz? aż tak surowo? ja bym nie wytrzymała! szacuneczek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:45 nie! przysięgam, nie żartuje! tak jest naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
good_honey Tak. 15.09.10, 19:49 Granatowa koszulka z logiem szkoły. zapytaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aparatkaa. Nie :) 15.09.10, 19:46 chodzę do prywatnego gimnazjum i na całe szczęście, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sing_ing Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 19:55 Ja mam ale to są takie tuniki głuopie...co na lato się można w nich spocić...nie cierpie ich Odpowiedz Link Zgłoś
ania55888 raczej nie ;) 15.09.10, 20:01 my robiliśmy głosowanie i nauczyciele powiedzieli że nie to zależy też od rodziców i od młodzierzy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 20:12 U mnie były w podstawówce. Teraz miały być indyfikatory ale dalej nie ma. Juuhuu Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Re: Macie mundurki ? 15.09.10, 20:27 Tak niestety Już opisuję ... Siwa Marynarka + Siwe spodnie/Spódniczka + krawat (fioletowe i Siwe paski ) + Siwy sweter/Fioletowy sweter + biała koszula ... To w całości wygląda nawet ładnie MiKa Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Macie mundurki ? 17.09.10, 14:07 były 1 rok . była TYLKO kanuzylelka bawełniania xd Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Macie mundurki ? 17.09.10, 14:22 ja miałam kiedyś w 5 albo 6 klasie przez 1 rok ; pp potworny rok z mundurkami ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kiki Re: Macie mundurki ? 19.09.10, 10:59 Na szczęście nie. W podstawówce mieliśmy przez rok (byłam wtedy w 4 kl.), były to okropne, granatowe kamizelki, których i tak nikt nie nosił. Teraz w gim przez dwa tygodnie mieliśmy identyfikatory, ale dyrektor zrezygnował, ponieważ każdy się kuł, podkładał na krzesła i takie inne rzeczy. Chwała Bogu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Macie mundurki ? 18.09.10, 09:47 w podstawówce były ;d ale tam było ch...owo.. a teraz jestem w gim i nie ma <serducho> Odpowiedz Link Zgłoś