adrenaline 16.09.10, 17:12 Kandyduję na przewodniczącą Samorządu Uczniowskiego. I mam problem z napisaniem, dlaczego to właśnie ja powinnam nim zostać. Nie wiem, od czego zacząć, jakich argumentów użyć itd. Ogółem jestem pewna siebie, otwarta, kreatywna itp. Kotki pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julciak Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:22 o napisz np, że niczego nie obiecujesz, bo nie wiesz jak to będzie, ale, że np, będziesz robić dysktoteki spotkania np. Wieczór meksykański australijski, będziesz dowiadywać się o tych krajach i te spotkania urządzac. Sama chciałam tak zrobić, ale nie za bardzo jestem zorganizowana i nie startuję . Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:20 skoro nie wiesz, po co chcesz być przewodniczącą, to po co startujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:23 [tu wstaw swoje imię] na przewodniczącego, jeśli chcesz dobrze, głosuj na innego. ~ cyt. andy anderson. Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:27 Tyle, że chodzi o to, że mam napisać coś typu: "Jestem osobą zaufaną i..." Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:29 zastosuj strategię jednej z grup czy tam osób w naszej szkole ~ ZROBIMY DOBRZE. napisz na przykład 'jestem godna zaufania i zrobię dobrze'. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:31 to 'zrobimy dobrze' może się dziwnie skojarzyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
good_honey ekhem.... 16.09.10, 17:30 Po pierwsze: jeżeli nie wiesz co napisać to po co startujesz? I po drugie: podobno jesteś kreatywna a nie potrafisz takiego czegoś napisać ?! ____________________________________________________________________________ zapytaj mnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:31 eee? też kandyduję i już wcześniej byłam przewodniczącą mojego gimnazjum. musisz mieć tylko program ( ulotki) i ew. jakieś ciastka Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 17:34 Jestem kreatywna, mam pomysł na kampanię wyborczą, plakaty i tego typu duperele, ale nie znoszę formalności typu: dokumenty do kroniki- mod tego są inni! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Przewodnicząca. 17.09.10, 07:37 u mnie kroniki nie ma poza tym, jeśli kandydujesz to chyba wszyscy cię znają. Więc pewnie nie musisz pisać im o sobie, wystarczy program. Odpowiedz Link Zgłoś
lizakowastar ;) 16.09.10, 17:37 Ja jestem przewodniczącą w mojej szkole Myślę, że te argumenty są wystarczjącę Powodzenia w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Przewodnicząca. 16.09.10, 18:06 Przepraszam ze to powiem ale jeśli sama nie wiesz to może nie kandyduj??Pewność siebie to nie wszystko.Chyba , że po prostu nie wiesz jak tego ująć,to rozumiem.Ale jeśli nie wiesz dlaczego ty masz zotać przewodniczącą to skąd my mamy wiedzieć?? Odpowiedz Link Zgłoś