otoja 17.09.10, 20:48 kupiłam sobie spódnicę taką moda.allegro.pl/spodnica-reserved-grafitowa-z-wysokim-stanem-i1231150209.html tylko oliwkową i jeansu i nie wiem co mam ubrać na imieniny bo chcę ubrać tę spódnicę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myoshi Re: co do tego???? 17.09.10, 21:12 spódnica elegancka. jeśli chcesz wyglądać klasycznie, elegancko to może jakaś obcisła koszula, albo biała bluzeczka. do tego jakaś kamizelka, albo sweterek. możesz to przełamać kolorowym naszyjnikiem, albo bransoletkami. sposobów jest mnóstwo c: Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: co do tego???? 17.09.10, 21:13 Najlepiej jakąś koszulę, ewentualnie gładką bluzkę. Do oliwki proponuje szarości, beże, biel i ewentualnie (w razie konieczności) czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: co do tego???? 17.09.10, 21:19 może jaką ładną gładką bluzkę jakiś szary sweterek i ładne rajstopy ? Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna . 17.09.10, 21:16 zwykły podkoszulek i sweterek.. www.formspring.me/takemyfinger Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: co do tego???? 17.09.10, 21:21 biała koszula albo jednokolorowa bluzka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
enqu Re: co do tego???? 17.09.10, 21:27 świetna ! a co do bluzki pasowałaby jakaś biała z kołnierzykiem, falbankami . Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: co do tego???? 17.09.10, 21:29 czarna gładka koszulka ( tylko musi byc obcisła bo inaczej popsuje cały efekt) czarne rajstopki baleriny dobrze by było oliwkowe, ale jesli nie masz moze byc inny kolor tylko jakis stonowany plus dodatki w takim kolorze ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: co do tego???? 18.09.10, 09:13 świetne pomysły dziękuje. jak ktoś ma jeszcze pomysły to pisać Odpowiedz Link Zgłoś