Dodaj do ulubionych

Książki ;)

20.09.10, 13:51
Chciałabym kupić sobie nowe książki [łał xD] oczywiście do czytania,nie do szkoły tongue_out
Mam do Was pytanie czy znacie może fajne lektury w gatunkach komediowych , lub też
fantastycznych [ale nie chodzi mi tutaj coś związane z wampirami,bardziej z nastoletnimi
czarownicami bądź też młodzieżą o nadprzyrodzonych zdolnościach , jak np.: Wizje w
mroku . Nie przepadam za wampirami , odrazu mówię ;D]
Proszę , podajcie mi jakieś tytuły kiss
Obserwuj wątek
    • seneka4 Re: Książki ;) 20.09.10, 13:56
      Saga o ludziach lodu ,aczkolwiek nie wiem czy książki są gdzieś do kupienia. ;c
      Najlepsza seria jaką czytałam! naprawdę polecam. ;d To fantasy i romantyzm.
    • miss_pauline Re: Książki ;) 20.09.10, 13:56
      Polecam ci książki Meg Cabot "Papla" "papla w wielkim mieście" "Papla wychodzi
      za mąż", SA tą komedie romantyczne smile i również tej samej autorki "Magiczny
      Pech" książka dla nastolatek o czarownicach, "Śmierć statystykom" jest bardzo
      fajna, ale nie pamiętam autorki i to tez jest dla ludzi w naszym wieku smile Jak mi
      się coś jeszcze przypomni to dam znać
      • psawyer Re: Książki ;) 20.09.10, 14:03
        Dary Anioła - trylogia.. Mnie się bardzo podobała, ale jest tam wątek o wampirach.. więc..
        Szeptem.. Baaardzo fajna.. w niektórych momentach można się pośmiać.. ; ))
        Fajna jest jeszcze Ever.. Właśnie czytam drugą część i jest całkiem niezła. ; )
    • anja_ Re: Książki ;) 20.09.10, 17:29
      Numery. o dziewczynie która widzi daty śmierci obcych i bliskich ludzi :d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka