cassid_ 24.09.10, 14:30 Byłyście ? (: I jakie są ceny mniej więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggi_13 Re: TK Maxx 24.09.10, 15:11 ja kupuje tam tylko bluzki ceny są raczej wysokie, ale jak coś jest na przecenie to jest nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
destiny__ . 24.09.10, 15:27 byłam kilka razy fajne rzeczy są nie powiem ci czy tanio czy drogo bo zalezy co dla cb jest drogie a co tanie jak dla mnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
polskalady Re: TK Maxx 24.09.10, 17:30 ja bylam tam bo mam to u mnie w hamburgusuper sklep Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: TK Maxx 24.09.10, 17:31 nie wiem nawet co to jestt..........noo doobraa sklep ale skoro drogi to po co mi tam chodzic ,,, zreszta nienawidze chodzic po sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
cassid_ Re: TK Maxx 24.09.10, 17:33 linda napisał(a): > i nie mieszkam wwww Wawiee nie tylko w Wawie jest , w innych miastach też nie pamiętam gdzie dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
cassid_ Re: TK Maxx 24.09.10, 17:33 linda napisał(a): > nie wiem nawet co to jestt..........noo doobraa sklep ale skoro drogi to po > co mi tam chodzic ,,, zreszta nienawidze chodzic po sklepach TK Maxx to jest duży sklep obecnie mało znany w Polsce i wszystkie rzeczy od projektantów są o 60% taniej (: Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: TK Maxx 24.09.10, 17:40 obecnie mieszkam w Tarnowie , tutaj mamy 2 duze galerie , ale nie slyszalam o tym sklepie. Ogulnie nie cierpie sklepow i wszystkie ciuchy kupuje mi mama. Nawet jak stoje przed wieszakami pelnych ciuchow to ona mi wybiera ciuchy bo mi sie grzebac nie chce... Raczej nie ma co czekac az otworza u nas ten sklep , za to moj tata mieszka w Wawie wiec moze akurat kiedys wstapie...., ale raczej watpie Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: TK Maxx 26.09.10, 19:03 Ja mieszkam w Grantham w Anglii i ten sklep jest w normalnie każdym mieście XD Ceny są tak mniej więcej od 15-60 funtów (75 - 400 zł)ale na przecenach wszystko jest po jakieś 8 albo 10(30-50 zł) ale moja poprzedniczka ma racje: różne rzeczy od dizajnerów są ponad połowę tańsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: TK Maxx 26.09.10, 19:14 no z cenami różnie. bez przecen, to tak (w polskiej walucie) ok. 60 zł i w górę, ale po przecenach mniej więcej może być nawet o połowę taniej. Odpowiedz Link Zgłoś