nasty_ 24.09.10, 20:11 Nie zauważyłam takiego wątku, więc zakładam. Tak jak w temacie: jakie macie zajęcia poza lekcyjne? Ja mam: * angielski * basen * tańce * siatkówka * koszykówka * koło plastyczne * koło historyczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicoole Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:33 * DANCE *Volleyball * Kółko biologiczne xd *Akrobatyka Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ @nicoole 24.09.10, 20:42 nicoole napisał(a): > * DANCE > *Volleyball > * Kółko biologiczne xd > *Akrobatyka Ja też od następnego miesiąca pójdę JESZCZE na akrobatykę ;d ale niestety muszę bo mam skrzywienie kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
kingella24 Re: @nicoole 29.09.10, 15:11 * kółko artystyczne * dodatkowa przyroda, matma i polski (ale to w zakresie przygotowania do spr. szóstoklasisty) * angielski * basen *pillates Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:37 Zajęcia muzyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:38 ja pieprze że się tak wyrażę! nie za dużo tego masz ?? ja bym nie dała rady. no ale ja nie mam żadnych zajęć dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ @jade 24.09.10, 20:39 jade napisał(a): > ja pieprze że się tak wyrażę! nie za dużo tego masz ?? ja bym nie dała rady > . > no ale ja nie mam żadnych zajęć dodatkowych. Sporo, ale jakoś się wyrabiam. Lekcje odrabiam i się uczę w nocy. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:45 indywidualny angielski wyrównawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lovesick Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:46 - Angielski -Niemiecki . Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:48 Ja od jutra będę chodziła na koszykówkę + język niemiecki rozszerzony. ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:48 aeroik 3 razy w tygodniu angielski tańce Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:49 noo jeszczeby tego brakowaloo teraz jestem chora i to dlatego siedze na kotku ale ogulnie to mam strasznie duzo pracy Odpowiedz Link Zgłoś
paula432 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:53 Kółka z biologii, fizyki i histori Wolontariat. Chce jeszcze chodzić na angielski. Basen i jeszcze tańce ogólnie sport. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:55 ja nie mam zadnych ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
rychowa11 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:54 jaa - wolontariat - koło muzyczne - koło aktorskie - koło recytatorskie - nauka gry na gitarze - koło fizyczne - i może nie długo dojdą mi lekcje śpiewu Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:56 - angielski - basen - szkolne kółko teatralne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 20:56 angielski koszykówka Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy ja ... 24.09.10, 21:03 ja mam : - kółko przyrodnicze przyrodnicze jak na razie, od przyszłego tygodnia : -trąbka (chciałam saksofon, ale nie ma ) i jeszcze MOŻE dojdą mi : - wokalne, - hip hop streetdance (tańce) Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy iks dee . 24.09.10, 21:04 ja mam : - kółko przyrodnicze przyrodnicze jak na razie, od przyszłego tygodnia : -trąbka (chciałam saksofon, ale nie ma ) i jeszcze MOŻE dojdą mi : - wokalne, - hip hop streetdance (tańce) Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:22 poniedziałek, wtorek,piątek. hip-hop ; ) środa. breakdance. czwartek.piątek. siatkówka sobota, niedziela. łyżwy. ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:26 kółko z niemca, angielski i jeszcze jeżdżę do szkoły muzycznej Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:26 * kółko plastyczne * kółko przyrodnicze * angielski Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:27 - angol - tenis ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyyyy1998 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:29 ja mam tak kółko dziennikarskie kółko historyczne prywatne lekcje śpiewu j.angielski Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:29 Angielski. Siatkówka Odpowiedz Link Zgłoś
kostkowanamaksa Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:30 em no ja mam mniej: -matma -angol -siatka Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:36 basen, taniec nowoczesny, angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:38 siatkówka i angielski ;D Odpowiedz Link Zgłoś
thewildone Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:39 ja nie mam aż tak dużo zajęć pozalekcyjnych... lubię mieć dużo czasu w domu na robienie innych rzeczy, które mnie interesują. chodzę na francuski, angielski, na flet poprzeczny i na tenisa w soboty. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dream. Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:40 gitara, wolontariat, tenis dwa razy w tygodniu, + dojdzie mi zaraz zespół gitarowy . Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:43 kółko historyczne terapia ortograficzna (chodzę aby podtrzymac koleżankę na duchu i robić za słownik. ;q) matematyka x2, angielski. miał być jeszcze rosyjski, ale się nie zmieścił w planie. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
cyrusmiley Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 25.09.10, 14:25 Matematyka -od następnego tygodnia ;d -polski -angielski -gitara -taniec -od następnego tygodnia jeżeli przyjdzie ;d tak ogólnie to jeszcze śpiew ,Hip-Hop i dancehall wchodzą w grę ;dd pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:48 kosz lekko atletyka nożna uni hockey (na SkS-ach) gitara angielski basen historyczne ortograficzne muzyczne Odpowiedz Link Zgłoś
agie Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:53 nom i kocham to wszystko^^ taniec 2 razy w tygodniu, koszykówka raz , capoeira dwa razy , gimnastyka raz i basen raz <## i jeszcze kiedyś śpiewałam ale musiałam z czegoś zrezygnować bo skończyłam gimnazjum i poszłam do szkoły średniej...więc muszę więcej czasu poświęcić nauce ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: Jakie macie zajęcia poza lekcyjne? 24.09.10, 21:55 miałam chodzić na kółko teatralne i biologiczne, ale jednak nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 24.09.10, 22:05 koło z angielskiego, matematyczne, historyczne, chór, ale lista zajęć pozalekcyjnych jest nadal otwarta... Odpowiedz Link Zgłoś