wondergirl 25.09.10, 09:49 Wszystko dla pracy? Przesadzają... Znalazłam szokujący fakt, aż mnie zemdliło od tego zdjęcia jak można być tak głupim?! Sami zobaczcie : PATRZ Co o tym sądzicie? Chore nie? O_o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michaelka Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 09:58 To jest chore ! Nie wiem jak one same sobie mogą takie coś robić O_o Ale anoreksja zbiera swoje żniwa Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemichael Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 11:02 ehh... czego to sie nie zrobi zeby dobrze wygladac i dla slawy i pieniedzy.. porazka ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 09:58 to jest popieprzone . wgl. jak tak można robić sobie ? na szczęście już nie którzy projektanci zaczęli brać normalne modelki a nie na skraju anoreksji . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Fu fu fu fu fu! 25.09.10, 10:42 Okropne. Nie wiem, jak można doprowadzić się do takiego stanu. Bardzo chciałabym obejrzeć ten film. Może uświadomi on dziewczynom, w co się pakują, chcąc zabłysnąć w świecie mody. Odpowiedz Link Zgłoś
inspired_ a dlaczego niezdrowe.? 25.09.10, 10:50 ...bo w wacikach, jak i w chusteczkach higienicznych lub papierze toaletowych jest ogromna ilość celulozy. a celuloza zaspokaja głód, ale nic nam nie daje. nie dostarcza nic organizmowi, ona się nawet nie trawi! to okropne, jak można sobie tak psuć życie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 10:53 aż się rzygać chce.! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 11:00 jak mozna narazac sie dla idiotycznej pracy co to za praca jesli nie mozna jesc !!!!!! grrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxedgexx Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 11:06 fuuuu to jest skóra naciągnięta na szkielet ludzki ; / Odpowiedz Link Zgłoś
stella_selena Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 25.09.10, 11:08 O Jezus Chrystus!!!Jak zobaczyłam to zdjęcie to mi się chciało żygać boże chryste!co za obrzydlistwo! Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkovva Ja też jem waciki... 03.10.10, 00:36 Możecie myśleć i mówić o mnie co tylko chcecie ale ja i tak się nie zmienie www.pro-ana-motylek3.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Ja też jem waciki...-cukierkovva 03.10.10, 12:44 a ile tego musisz zjeść? Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 03.10.10, 08:08 Fu *.* Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 03.10.10, 08:45 smutne, ale to jest choroba psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
tinn cukierkovva 03.10.10, 13:17 jesteś najlepszym przykładek głupiej nastolatki, która uważa anoreksję za zabawę. Nie wiesz co to pro ana, nie masz o tym pojecia. Jeszcze z pieluszek nie wyrosłaś a starasz się być na siłę dorosła. co do tematu. tak, czytałam ten artykuł już z tydzień temu. Szokujące, ale prawdziwe. Takie jest życie. Świat modelingu jest bezlitosny. Trzeba i koniec. Myślę, że to nie początek końca. Jednak nadal panuje moda na chude i szybko to się nie zmieni. btw marzy mi się obejrzenie tego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Modelki jedzą waciki ?! Skazują się na śmierć 05.10.10, 21:00 chude nie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś