nika_xddd 25.09.10, 19:15 niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,9-letnia-dziewczynka-urodzila-dziecko,wid,11918066,wiadomosc.html Zszokowani ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia234 Re: 9-latka urodziła dziecko 25.09.10, 19:18 przeciez była jakaś dziewczynka co urodziła w wiekku 5 lat, Odpowiedz Link Zgłoś
miles11 Re: 9-latka urodziła dziecko 25.09.10, 19:22 To jest poprostu paranoja ... Jak się tego słucha ... Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa Re: 9-latka urodziła dziecko 25.09.10, 19:26 natalia234 napisał(a): > przeciez była jakaś dziewczynka co urodziła w wiekku 5 lat. To raczej nie możliwe, nawet miesiączki by wtedy nie miała. Pedofile i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: 9-latka urodziła dziecko 25.09.10, 19:21 nieeee !! widzialam to kilka miesiecy temuu ....... wiadomosci na gg sie klaniaja tam znajdziesz miedzy innymi temat pt "szok: urodzila dziecko i martwe trzymala w szawce szkolnej " Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 Re: O.o 25.09.10, 19:29 hm. będzie młodo chodziła na wywiadówki xd po za tym. no nie wiem czy to rzeczywiście musiał być pedofil. do szkoły mojej koleżanki chodzą dziewczynki które mają 8 lat i palą, piją, mają wielkie dekolty itd. jedną z nich widziałam z chłopakiem który ma ok. 16 lat ;p i się obmacywali itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 lub ją ktoś zgwałacił! są przypadki że nawet 8-lat 25.09.10, 19:34 ki mogą mieć miesiączkę! czytałam w gazecie! Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 25.09.10, 19:36 nie zszokowałam się bo 3 latka została najmłodszą matką na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien To nic..5 latka też i to jest dopiero szok. 25.09.10, 19:38 Okres u dziewcząt musi się zacząć od 9 do najpóźniej 16/17 roku życia.Takie są statystyki.To straszne,ale młodsze przypadki się zdarzają..Nie dziwcie się z tego że od 9 roku,tak gadała pielęgniarka w szkole,więc ja takich tekstów nie wymyślam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mika999 Tak dokładnie! Najmłodsza matka świata to 5 latka 25.09.10, 19:48 Nie wierzycie to przeczytajcie ten artykul wolnemedia.net/seks/najmlodsza-matka- swiata/. Tam jest wyjaśnione wszystko. A ta 9 latka w porównaniu do Liny jest w leprzej sytułacji uwierzcie, oba chociaż miała dzieciństwo... A Lina była praktycznie jeszcze bobasem gdy uridziła synka Odpowiedz Link Zgłoś
selenademi3 Re: 9-latka urodziła dziecko 26.09.10, 13:51 To niemożliwe, nie wierzę w to Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 ;( Moje zdanie na ten temat 26.09.10, 13:59 Jestem zszokowana ! Mam 14 lat .. Gdy slysze ze jakas moja rowiesniczka jest w ciazy .. Jestem w lakkim szoku ale .. 9 latka .. ?! Niee .. Przeciez to malutka dziewczynka .. Ona powinna sie bawic lalkamii z kolezankami a nie ze swoim dzieckiem . A co do tej 5 latki .. Pff okropnosc wrecz .. Chyba nie mozna zajsc w ciaze w wieku 5 lat nie ? Ta dziewczynka nie ma jeszcze miesiaczaki ..A wogole jak trzeba miec zjeb*X# w glowie zeby zgwalcic 5 latke czy 9 latka ;O . Poprostu barkuje mi slow aby opisac moje wspoczucie i bol .. 9 latek ?! Tego faceta powinni skazac na smierc w torturach . Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: 9-latka urodziła dziecko 26.09.10, 18:37 świat mnie już nie zdziwi... i jak czytałam przez pewne składniki w paszy dla krów, które my jemy pod nazwą wołowina jest coś co ma mnóstwo hormonów czy coś tam. tą paszą karmi się krowy przede wszystkim w Ameryce i właśnie tam dziewczyny [dziewczynki] coraz szybciej dojrzewają. jeśli tak dalej pójdzie mogą przebić 5-latkę, choć to kiedyś było bez porównania, bo musiała na coś chorować lub mieć w genach, bo miała w tak młodym wieku miesiączkę i tak dalej... świat mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: 9-latka urodziła dziecko 28.09.10, 16:55 Tak, jestem zszokowana tym. Ciekawe jak doszło do tego, że dziewczyna była w ciąży? (nie mówicie mi, że nie wiem skąd się biorą dzieci). Pewnie chodzi o gwałt.. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
coloringme Re: 9-latka urodziła dziecko 28.09.10, 16:59 Ta informacja jest z lutego -__- a tak poza tym to wątpię,a by coś jeszcze mnie zszokowało na tym świecie ... CM ; * Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: 9-latka urodziła dziecko 29.09.10, 17:24 Jestem w szoku, ale niestety za 10 lat takie sytuacje będą na porządku dziennym, i to jest problem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś