Dodaj do ulubionych

Otrzęsiny

30.09.10, 15:21
Dzisiaj o 16:30 mam otzrzęsiny no i własnie chciałm się was zapytać czego mnbiej więcej
moge się spodziewać?
Obserwuj wątek
    • kararock Re: Otrzęsiny 30.09.10, 15:54
      ???
    • lady_em Re: Otrzęsiny 30.09.10, 15:56
      zależy od szkoły. u mnie na przykład są różne zadania fizyczne (typu: jakieś wyścigi,
      konkurencje), czasem coś ohydnego do wypicia, jak się nie odpowie na pytanie, różne
      zadania. czasem dzień wcześniej każdej klasie przydziela się jakiś temat i musi się ubrać
      tematycznie (np. smerfy, cygani lub na jakiś kolor).
      • wyobraznia Re: Otrzęsiny 30.09.10, 21:00
        u mnie też dzisiaj były otrzęsiny , miała taką polewnkę, że masakra, na dodatek robiłam
        zdjęcia, więc już wgl odpał miałam . : D
        • hellokiciara Re: Otrzęsiny 01.10.10, 12:48
          Na przykład u mnie szkole . Każda klasa musiała przebrać się za wylosowane państwo
          .Zaprezentować klasę danego z państwa , krótkie przedstawienie i zorganizować program
          telewizyjny np ' Jaka to melodia ' , narysować swojego nauczyciela . Oraz krótka zabawa z
          krzesłami . Uważam , że nagłośnienie było beznadziejne (prze.. że tak się wyrażam ) i nie
          przygotowanie klas . Nie dość że , nie było w ogóle słychać to jeszcze się wygłupiali . Oceniali
          nas jurorzy , wraz z panem dyrektorem , organizatorem całej imprezy . Na koniec można
          było sobie podgrzać kiełbaskę . ; )
          • wiolaa Re: Otrzęsiny 01.10.10, 13:09
            ja nie wiem bo były w środę a mnie wtedy nie było .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka