hellokinia 03.10.10, 16:55 nie długo ide na urodziny do mojej przyjaciółki i nie mam pomysłu co by jej kupić zastanawiałam sie ale i tak nic nie wymyśliłam. Pomóżcie.....! macie może jakieś inne p0omysły niż miśki i perfumy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulik. Było pełno takich tematów = =. 03.10.10, 18:23 Więc przestańcie zakładać nowe.! Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka1 Re: co kupić???? 03.10.10, 19:05 byłooo 17486 takich wątków ! ale ok ; ramka i wasze zdjęcie ;d albo album z waszymi zdjęciami ew.antyrama ; DD jakieś kosmetykii ; D D Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: co kupić???? 03.10.10, 19:16 ciuchy ? zależy co twoja przyjaciółka lubi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: co kupić???? 03.10.10, 19:39 w sumie ja zawsze dostawałam coś w stylu: świeczka, jakaś figurka, perfum, dezodorant, kolczyki itp. ale wiesz co? bezsensu to. najlepszy prezent jaki dostałam od koleżanek to ten na który się złożyły wszystkie razem. dostałam torbę na ramie, świetny T-shirt, lampkę nocną, perfum. jeśli wiesz kto będzie na urodzinach i jest was więcej możecie się złożyć i bądźcie pewne, że solenizantka będzie wniebowzięta! a jeśli ten oto plan nie wypali, macie mało czasu, większość już kupiła prezenty lub jest was mało to kup coś pożytecznego. biżuteria? ładne kolczyki, bransoletka? a może rękawiczki? jakieś takie w stylu solenizantki, takie niekonwencjonalne. a może szalik, parasol? to takie pożyteczne, a w odpowiednim sklepie znajdziesz na pewno coś oryginalnego. serio! nawet ja bym nie pogardziła czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: co kupić???? 03.10.10, 19:45 płytę z muzyką? Nie wiem, nie znam twojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: co kupić???? 09.10.10, 16:29 ubrania ;P. która dziewczyna się z tego nie ucieszy? ;d. ale z jednej strony możesz nie trafić z rozmiarem. może kosmetyki? są inne niż perfumy. lakiery do paznokci, fluidy, tusze do rzęs, fajne zestawy do kąpieli etc. na pewno coś znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś