biedronka983 03.10.10, 20:11 Dlaczego komuś kasujecie wątki>? co wam te wątki przeszkadzają>? jak nie lubisz tej osoby to nie czytaj czytaj inne wątki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: wątki! 04.10.10, 14:24 bo jesteśmy fajnymi moderatorkami i dbamy o porządek, który widocznie Ty zakłócasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusia99 jeny jane_ irytująca jestes inne kotki maja... 04.10.10, 15:58 racje jendza sie z ciebie zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
luflee. haha. 04.10.10, 16:19 czepiacie się dzejni, bo wykonuje swoją pracę, tak? jestem ciekawa, czy gdybyście wy zostaly moderatorkami nie wkurzałyby was takie wątki. spróbujcie zrozumieć innych i uszanujcie ich pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 popieram jame 04.10.10, 15:54 jezeli jakis watek mnie wkurza a na nim wypowiedzi innych to kasuje niektórzy przesadzaja z tym co pisza tez nie jestem idealna ale kazdy tu ma tez swoje zdanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 bo niektórzy zakładają, jakieś... 04.10.10, 15:56 badziewia, zresztą tak jak Ty zrobiłaś to teraz... I po coś jest opcja SKASUJ na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: wątki! 04.10.10, 16:29 Np. dlatego, że ktoś zaśmieca forum, tak jak ty w tym momencie -,- Albo też dlatego, że ktoś już taki wątek założył proste . Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: wątki! 04.10.10, 16:31 Np. dlatego, że ktoś zaśmieca tymi wątkami forum, tak jak ty teraz -,- Albo dlatego, że taki wątek już istnieje proste . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat może dlatego, bo bez moderatorów byłby tu smietnik 04.10.10, 16:38 nawet nie wiesz, jak wielki . Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Oj,sorry... 04.10.10, 16:48 ...Ale,gdy Selena_Disney zakłada wątek o swoich pięknych różowych butach to,jak tu się nie wnerwić? Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Moim zdaniem 04.10.10, 16:57 dobrze, że są moderatorzy, którzy usuwają wątki, bo np. ktoś zrobi wątek "jaką bluzkę sobie kupić". Ma kilka odpowiedzi, zdecyduje się i później już tam nie zagląda. Taki wątek trzeba usunąć, no bo jeden taki nic by nie zaszkodził, ale tysiące takich wątków, to byłby już śmietnik. A wtedy Tobie i innym trudniej byłoby znaleźć wątek, który Was interesuje. Podobno usuwa się też wątki, które kogoś obrazają i wywołują kłótnie, przynajmniej tak kiedyś pisała katsuumi w podobnym wątku do Twojego. Ale z drugiej strony zasami usunięte są wątki, które np. kogoś interesują, mają mało odpowiedzi, ale to mogłoby się później zmienić. Mi usunęli kilka wątków, które mogłyby jeszcze zostać, bo raczej ich nie było, a przynajmniej od bardzo dawna. no ale cóż, bywa. Jak coś to najwyżej nowy załóż, jak Ci usunęli i poproś pod spodem, że to ważne, i żeby na razie nie usuwali. Tyle jedynie możesz w swojej sytuacji zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: wątki! 04.10.10, 17:03 Ponieważ jestem złym ludziem,i uwielbiam gnębić innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: wątki! 04.10.10, 19:01 Nie usuwamy wątków, bo nie lubimy autora. To nie ma NIC do rzeczy. Jeśli coś jest wbrew regulaminowi- zostaje usunięte i już. Odpowiedz Link Zgłoś