natialol 07.10.10, 21:17 HEj wszystkim potrzebuje porad na temat tremy. poniewaz lubie wystepowac solo ale jak mam treme moj głos strażnie drży i doprowadza to do fałszowania w wysokih dźwiekach, Macie jakies sposoby na treme ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Trema 08.10.10, 14:55 To jest kwestia przyzwyczajenia. Nawet największe sławy mają tremę to naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Trema 08.10.10, 15:00 Każdy a tremę,nawet taka Lady Gaga na przykład.Może spróbuj się uspokoić??Ja się wyciszam trochę i jest git. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_lovely Re: Trema 09.10.10, 14:49 To normalne, zanim zaczynam śpiewać tez mam treme, ale się uspokajam (myślę o czymś miłym) bo wiem, że jak będę miała treme to nic z tego śpiewania nie wyjdziae po prostu się motywuje i kumpele też mnie wspierają Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Trema 09.10.10, 14:54 ja mam dokładnie tak jak ty i myślę , że nic na to nie da się zaradzić Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Trema 09.10.10, 15:02 Trema to rzecz ludzka, ja zawsze przed wystepem tanecznym mam tremę, ale na scenie dobrze się bawię i jest spoko, przed chwilą właśnie wróciłam z występu Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Trema 10.10.10, 19:05 Mam okropną tremę gdy wychodzę na scenę i gram przed publicznością. Mimo wszystko staraj się nie myśleć o tym, że śpiewasz przed tyloma ludźmi. Myśl o tym, że wszystko świetnie Ci wychodzi, a ludzie przecież lubią Cię słuchać. I naprawdę nie ma się czym przejmować Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś