nuskadee 12.10.10, 13:46 No właśnie jeśli już je oglądacie to czego się boicie najbardziej? Ja osobiście nienawidzę kiedy kogoś torturują br... Nie lubię też egzorcyzmów opartych na faktach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle97 Re: Jeśli było sorry - śmietnik 13.10.10, 17:05 Najbardziej boję się krwawych horrorów... Brr.... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_mychem re:jakich horrorów bojicie sie najbardziej 13.10.10, 22:30 ja z psycholami potem mam zchizy Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek555 .? 12.10.10, 14:30 chyba najbardziej to "Lęk" ( ten z tymi grzybkami ) Odpowiedz Link Zgłoś
najli. O duchach. 12.10.10, 14:33 Nie lubię takich oglądać, bo potem jak jestem sama w domu to się boję. A najbardziej lubię takie właśnie o torturach. Takie jak piła, dom woskowych ciał i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
malcia Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 12.10.10, 15:01 najbardziej przerażają mnie te z duchami demonami itp brrr Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 12.10.10, 15:02 Psychologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 12.10.10, 16:46 duchy i demony... o psychopatach też się trochę boję ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 ja sie horrorów nie boje ale nienawidze jak.... 13.10.10, 16:13 zabijają zwierzęta albo je torturują.ogólnie wole żeby zwierząt nie było Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 16:19 z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 W sumie to ... 13.10.10, 16:19 ... nie oglądałam jeszcze takiego horroru, którego bym się naprawdę bała. Za to kocham 'Ring' (wersja amerykańska) : )) Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Ja kocham horrory! 13.10.10, 16:23 To jedyny gatunek filmowy,jaki oglądam.Czasem obejrzę też jakieś science-fiction,albo thriller,ale horrory kocham najbardziej.Uwielbiam się bać,choć obecnie już,niestety nie robi się tak strasznych horrorów,jak jeszcze parę lat temu.Najbardziej bałam się na pierwszym horrorze,jakiego obejrzałam.W wieku 9 lat obejrzałam Ring i chociaż strasznie się bałam to od tamtego czasu pokochałam horrory.Dlaczego nie lubisz o egzorcyzmach?Jest taki film oparty na faktach,,Egzorcyzmy Emily Rose",jest boski!Polecam go wam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Ja kocham horrory! 13.10.10, 16:30 mileymandy napisał(a): > To jedyny gatunek filmowy,jaki oglądam.Czasem obejrzę też jakieś > science-fiction,albo thriller,ale horrory kocham najbardziej.Uwielbiam się > bać,choć obecnie już,niestety nie robi się tak strasznych horrorów,jak jeszcze > parę lat temu.Najbardziej bałam się na pierwszym horrorze,jakiego > obejrzałam.W wieku 9 lat obejrzałam Ring i chociaż strasznie się bałam to od > tamtego czasu pokochałam horrory.Dlaczego nie lubisz o egzorcyzmach?Jest tak > i > film oparty na faktach,,Egzorcyzmy Emily Rose",jest boski!Polecam go wam > wszystkim! ja dokładnie tak samoo !! uwielbiam się bać , a teraz to już nie robią takich strasznych horrorów mój pierwszy to krąg / nie ring .....krąg to orginalny japoński ring i bardziej straszniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 16:28 Ja się boję jakiś zjaw (w filmie blood mary) i boję się też tak jak ty jak kogoś torturują Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Nie tyle sie boje co... 13.10.10, 16:29 odrzucają mnie takie w których cały czas jest krew. np. piła. wole duchy, psychopaci, demony itp. itd. krwi nie mogę znieść. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock . 13.10.10, 16:36 mnie nie przeraża facett z piłą, tylko raczej białe damy , zjawy, duchhy... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 16:37 Nie przepadam za horrorami Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 13.10.10, 16:46 egzorcyzmów xd wyjątek to `egzorcysta` xd i tej małej ,białej , japońskiej szmaty z wszystkich horrorów ;p krew i tortury mnie nie rusza Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: x__x 13.10.10, 16:52 chyba horroru ''posłańcy'' kiedyś leciał na tvn'ie Odpowiedz Link Zgłoś
viluuch Re: x__x 13.10.10, 16:55 Niesamowicie przerażają mnie azjatyckie, klimatyczne horrory. Trudno mnie przestraszyć widokiem krwi i wnętrzności na ekranie, prędzej obrzydzić; ). Za to wszelakie filmy grozy z fabułą i napięciem zajmują u mnie wysoką pozycje na liście najchętniej oglądanych produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
legallyblonde xDD 13.10.10, 16:50 Nie znam jakiś horrorów, które by mnie szczególnie przestraszyły. A ja za to bardzo uwielbiam egzorcyzmy oparte na faktach. Dziś właśnie obejrzałam "Egzorcyzmy Emily Rose" i jestem pod dużym wrażeniem. Jest to porządny horror bez lejącej się krwi, który daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: xDD 17.10.10, 09:44 gore i psychologicznych. Moja psychika nie jest jeszcze na to nastawiona Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaa Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 16:55 ja właśnie lubię horrory bo jak oglądam to ta cała adrenalina , ale jak film się skończy to sie trochę boje ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 17:00 W zasadzie to wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 22:18 najbardziej to Ring, czy jakoś tak. A boję się o duchach Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 16.10.10, 13:47 Ja boję się takich, że ktoś jest sam w nocy w domu i takie różne rzeczy się dzieją : drzwi skrzypią, śwaitło się wyłącza itp. Potem mam zrytą psychikę przez pół roku! ; D Kocham The Ring Krąg ( japoński ). Wypożyczyłam go razem z bratem ciotecznym i jego bratem ; p Robiliśmy sobie wtedy taki weekend horrorów ; D Mieliśmy z 9 lat, on ( Dawid ) miał wtedy 10, a jego brat ( Adrian ) 6. My z Dawidem normalnie pluszaki tulimy, oczy zamykamy, a Adrain się lampił w monitor znudzony ; p Świetnie było. Fajne są też filmy z cyklu '' Oszukać Przeznaczenie '', chociaż 4 i 1 była głupia. Najlepsza 2 ! ^^ Lubię takie jak jest dużo krwi ; D A boję się takich psychologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_everything Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 13.10.10, 22:27 prawie żadne . właśnie egzorcyzmy są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
siela Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 13:52 wszystkich horrorów się boję. : D Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Klątwa i te inne z tej rodziny chińskiej... 14.10.10, 13:54 Na samo wspomnienie tego filmu, mam gęsią skórkę ;/. A i Krwawa Mary jest blee, te pająki. A fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
czekomaniaczka Tu!! Pomocy! 17.10.10, 10:06 Ja nie lubię horrorów, żadnych. A najgorsze są takie krwawe.. Proszę, napiszcie, co o tym sądzicie:odpowiedz! to ważne Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 14:04 takich jak Paranormal Activity albo REC. jak oglądam, to mam wrażenie, że to się naprawde zdarzyło . Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 14:18 Egzorcyzmów XD. Nie lubię, ale się nie boję horrorów w których cały czas drą mordy i leje się krew. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Jakich horrorów boicie się najbardziej? 14.10.10, 14:29 ja nie lubię brzydkich postaci. Nie boję się ich, ale są tak ohydne, że nie mogę na nie patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś