x.pati.x 13.10.10, 16:19 hey Kociaki ;* pomożecie mi? otóż chodzi o to, że moja przyjaciółka i jej chłopak mają taką `rocznicę` i chciałabym dać im jakiś prezent. już wymyśliłam co: będzie to króciutki wierszyk o nich tylko nie mam żadnych pomysłów totalny zastój! więc pytanie do Was: pomożecie mi coś wymyślić? piszcie swoje propozycje, tylko nie ściągnięte z neta. ps. moja przyjaciółka ma na imię Kamila, a jej chłopak - Sebastian. z góry - dzięki ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: pomożecie? 13.10.10, 16:28 Kami i Sebastian w szkole się poznali, w szkolnej toalecie się całowali . hahahahahhaha . Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: pomożecie? 13.10.10, 16:32 fajne ^^ nie wpadałam na to :p jeszcze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: pomożecie? 13.10.10, 17:57 hej, jest tu ktoś? to dla mnie naprawde ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia2081 Re: pomożecie? 13.10.10, 18:13 może lepiej co innego ? : > np . jakieś maskotki z serduszkami albo coś w tym stylu .. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: pomożecie? 13.10.10, 18:26 nie, nie, nie. to koniecznie musi być wierszyk. proszę, pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: pomożecie? 23.10.10, 17:43 Wiesz co.. Wydaje mi się, ze wierszyk będzie.. Ymm.. Dziecinny? Nie lepiej im coś kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: pomożecie? 23.10.10, 18:10 kolaż z ich zdjęć będzie chyba lepszy. wierszyk hmm jeśli nie jest się Szymborską, Mickiewiczem itp wierszyk wyda się dziecinny. Odpowiedz Link Zgłoś