Dodaj do ulubionych

Kwiecień 74

31.03.05, 13:28
niebawem stuknie mi 31 lat ale jakoś specjalnie sie tym nie przejmuję
Wojtek
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:30
      ale nicka to masz ciekawegosmile czyzbys logowal sie na konto mamy?
      • stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:33
        Tak nigdy nie chce mi się własnego załozyć
        • lucyna_n Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:35
          leniwiec?
          • stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:49
            NO nie przesadzłbym z tym leniwcem ale na serio juz tyle razy zakładałem różne
            konta w necie ze pozapominałem loginy , hasła i tyle. Jestem praktyczny raczej i
            błyskotliwy - bo zapamietałem logowanie mamy, która nota bene juz z tego nie
            korzysta i pozwolila mi. wink
            • lucyna_n Re: Kwiecień 74 31.03.05, 14:36
              smile fajna ta mama
              • maxiu_m Re: Kwiecień 74 31.03.05, 16:04
                dobrze ze nie masz nicka hrabiakoniecpolski1903, ta stasia to jeszcze nie
                najgorzej
    • oczy_zielone Re: Kwiecień 74 16.06.05, 14:12
      Tez sie nie przejmuje uplywem lat.Jacy jestescie Wy, urodzeni tak jak ja w
      kwietniu 1974? Wiem, ze na forum ludzie bywaja krytyczni, ale powiedzcie coś o
      sobie. Ja jestem ciagle niesmiala dziewczyna, mam oromne marzenia i jednoczesna
      blokade działanpolegajaca na mysleniu " mnie to sie nie nalezy, nawet nie
      próbuj". Mam wspaniale zycie, ale cos we mnie ciagle "wrzeszczy". Troche jestem
      pogubiona, a Wy?
      • stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 17.06.05, 10:54
        Cześć wiesz co oczyzielone ci powiem ,że chyba takie jest piętno naszego
        pokolenia i w ogóle wszystkich ludzi w okolicach 30tki moim zdaniem czasy sa
        dziwne: hula bezrobocie, wokól potęzne afery polityczne brak autorytetów (papiez
        był ale juz go nie ma na tey Świecie, gdziekolwiek sie nie obejrzysz to widzisz
        niesprawiedliwość, malwersacje polityków i globalnie nic dobrego. To jest moje
        zdanie w tym przedmiocie. W polsce nie zyje się dobrze ludziom młodym , bez
        pleców. Ten kraj nie dba o swoich obywateli i dlatego ludzie musza tul;ac sie po
        świecie zeby np móc kupić nieszkanie - to nie jest w porządku.Kto nie jest
        tupeciarzem który bez pardonu rozpycha sie łokciami ma ciężko w tej
        Polsce.Jeżeli chodzi o mnie to nie mogę narzekać mam super rodzinę, kariera
        zwodowa natomist nie rozwija się tak jakbym sobie wymarzył ale to poniekąd moja
        wina - jestem zbyt leniwy chyba. Aha i cały czas ucze się asertywności i wam tez
        radze bo bez tego zadeptaja nas młode wilczki.
        Na razie.
        • ziut19 Re: Kwiecień 74 07.07.05, 11:26
          A ja byc moze niedlugo po raz kolejny bede zmienial prace. Wcale nie uwazam, ze
          zyje w stagnacji. Wprost przeciwnie. Wydaje mi sie, ze kazda zmiana wychodzi mi
          na dobre. Za to rodziny u mnie ani widu, ani slychusmile) Jednak w zadnym wypadku
          nie narzekam. Pozdrawiam. K. 19.04.
          • golarz.filip Re: Kwiecień 74 03.11.05, 21:15
            he he, jestem dokładnie z tego dnia co Ty. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka