stanislawa1946 31.03.05, 13:28 niebawem stuknie mi 31 lat ale jakoś specjalnie sie tym nie przejmuję Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:30 ale nicka to masz ciekawego czyzbys logowal sie na konto mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:33 Tak nigdy nie chce mi się własnego załozyć Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 31.03.05, 13:49 NO nie przesadzłbym z tym leniwcem ale na serio juz tyle razy zakładałem różne konta w necie ze pozapominałem loginy , hasła i tyle. Jestem praktyczny raczej i błyskotliwy - bo zapamietałem logowanie mamy, która nota bene juz z tego nie korzysta i pozwolila mi. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu_m Re: Kwiecień 74 31.03.05, 16:04 dobrze ze nie masz nicka hrabiakoniecpolski1903, ta stasia to jeszcze nie najgorzej Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_zielone Re: Kwiecień 74 16.06.05, 14:12 Tez sie nie przejmuje uplywem lat.Jacy jestescie Wy, urodzeni tak jak ja w kwietniu 1974? Wiem, ze na forum ludzie bywaja krytyczni, ale powiedzcie coś o sobie. Ja jestem ciagle niesmiala dziewczyna, mam oromne marzenia i jednoczesna blokade działanpolegajaca na mysleniu " mnie to sie nie nalezy, nawet nie próbuj". Mam wspaniale zycie, ale cos we mnie ciagle "wrzeszczy". Troche jestem pogubiona, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa1946 Re: Kwiecień 74 17.06.05, 10:54 Cześć wiesz co oczyzielone ci powiem ,że chyba takie jest piętno naszego pokolenia i w ogóle wszystkich ludzi w okolicach 30tki moim zdaniem czasy sa dziwne: hula bezrobocie, wokól potęzne afery polityczne brak autorytetów (papiez był ale juz go nie ma na tey Świecie, gdziekolwiek sie nie obejrzysz to widzisz niesprawiedliwość, malwersacje polityków i globalnie nic dobrego. To jest moje zdanie w tym przedmiocie. W polsce nie zyje się dobrze ludziom młodym , bez pleców. Ten kraj nie dba o swoich obywateli i dlatego ludzie musza tul;ac sie po świecie zeby np móc kupić nieszkanie - to nie jest w porządku.Kto nie jest tupeciarzem który bez pardonu rozpycha sie łokciami ma ciężko w tej Polsce.Jeżeli chodzi o mnie to nie mogę narzekać mam super rodzinę, kariera zwodowa natomist nie rozwija się tak jakbym sobie wymarzył ale to poniekąd moja wina - jestem zbyt leniwy chyba. Aha i cały czas ucze się asertywności i wam tez radze bo bez tego zadeptaja nas młode wilczki. Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziut19 Re: Kwiecień 74 07.07.05, 11:26 A ja byc moze niedlugo po raz kolejny bede zmienial prace. Wcale nie uwazam, ze zyje w stagnacji. Wprost przeciwnie. Wydaje mi sie, ze kazda zmiana wychodzi mi na dobre. Za to rodziny u mnie ani widu, ani slychu) Jednak w zadnym wypadku nie narzekam. Pozdrawiam. K. 19.04. Odpowiedz Link Zgłoś
golarz.filip Re: Kwiecień 74 03.11.05, 21:15 he he, jestem dokładnie z tego dnia co Ty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś