zosienka 21.10.10, 17:20 na halloween ? u nas w szkole jest konkurs na najlepsze przebranie i nie za bardzo wiem za co się przebrać macie jakieś pomysły ? i czy u was w szkole też się przebieracie ? PS. sory jeśli był wątek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arasha Re: Przebieracie się... ??! 21.10.10, 17:31 był jurz podobny watek ja sie za diabelka przebieram Odpowiedz Link Zgłoś
wika109 Re: Przebieracie się... ??! 21.10.10, 17:34 hmm.. przebierz się za wampira bo każda dziewczyna się prawie za babajag przebiera i tak u nas w szkole też się przebieramy Odpowiedz Link Zgłoś
siela Re: Przebieracie się... ??! 21.10.10, 17:32 nie przebieram się. ogólnie nie popieram tego 'swięta' w naszym kraju : q Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Przebieracie się... ??! 21.10.10, 17:33 Przebierz się za Katy Perry z teledysku California Girl żeby było cukierkowo Odpowiedz Link Zgłoś
martucha. Re: Przebieracie się... ??! 21.10.10, 17:42 U nas w szkole się tego święta nie obchodzi ; xxx . Bd Hanną MOntaną xddd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 21.10.10, 21:26 nie ma u nas w szkole takiego konkursu czy czegoś takiego, więc kto chce może się przebrać i chodzić tak po szkole, ale nie musi. w tamtym roku kilka dziewczyn w mojej szkole chodziło w przebraniach czarownic, to było świetne, hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś