5 Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 18:36 Ostatnio Panic! At the disco - The Ballad of Mona Lisa c; Odpowiedz Link Zgłoś
dacey u mnie zależy od dnia . 23.04.11, 18:56 czasami to jest Miley Cyrus - When I Look At You , czasem coś Dash Berlin'a , różnie , naprawdę różnie . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 18:57 Cat's Eyes - Face in the Crowd. Ostatnio mam okropną fazę na ten zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.v.e Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 19:37 Dużo różnych... My Chemical Romance - Planetary (GO!) oraz Na Na Na. Welcome To The Jungle, Don't Cry, Knocking On Heavens Door, Gunsów, Hurricane, The Kill, Attack, Marsów, What I've Done, In The End, Numb, Linkin Park, Just Tonight, Blond Rebellion, Make Me Wanna Die, The Pretty Reckless. It's My Life, Bon Jovi, SLTS Nirvany, Enjoy The Silence Anberlinu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewell555 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 19:32 EWA FARNA EWAKUACJA BEZ ŁEZ JENNIFER LOPEZ ON THE FLOOR SHAKIRA LOCA I WAKA Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 20:00 Za dużo tego! Na przykład słucham tego; Hurts - "Wonderful Life" Plumb - "Cut" Green Day - "21 Guns", "American Idiot", "Last of the American Girls" itd. 30STM - "This is War", "A Beautiful Lie", "Hurricane", "Was Is a Dream" itd. Paramore - "Playing God", "Ignorance" itd. B.O.B feat. Hayley Wiliams - "Airplanes" I wiele, wiele więcej Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 20:01 W tej chwili na mojej liście `najczęściej odtwarzane` pierwsze miejsce zajmuje Celine Dion - My heart will go on. Na drugim miejscu znajduje się Katy Perry ft. Kanye West - E.T. , a na trzecim The Cardigans - Lovefool. Jak widać słucham baardzo różnych rodzajów muzyki. Ściągam piosenki ze względu na same piosenki, a nie na wykonawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 20:12 GrubSon - Na szczycie, P.P.P.P.P, nie tak 2 . ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
natusia445 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 23:24 Hmm...ostatnio często słucha np. Black Eyed Peas-"Just Can't Get Enough" Jessie J-"Price Tag" 7 "Nobody's Perfect" Christina Aguilera-"Impssible" Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 16.05.11, 18:10 Ostatnio Eldo- twarze <3 I znów często Simple plan - save you milusio mi się kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 23.04.11, 23:27 r.e.m. - electrolite, cage the elephant - aberdeen, a place to bury strangers - she dies, deerhunter - don't cry, kurt vile - ocean city, raveonettes - forget that you're young. Odpowiedz Link Zgłoś
paciunia Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 13.05.11, 17:27 Wszystkie zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
princesska_ Re: tokio hotel 16.05.11, 17:33 Ja najczęściej słucham popu Piosenkarz to Justin Bieber A piosenka to Next to you jest zajebista Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 16.05.11, 17:33 Jessie J-Nobody's perfect ... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 16.05.11, 17:39 Ostatnio to Nirvana - Smells like teen spirit bo kojarzy mi się z Kimś wyjątkowym Odpowiedz Link Zgłoś
lost_in_life parę słów. 16.05.11, 17:44 hm... Ostatnio to Metallica - Enter Sandman. Bądź Nightwish - Where Were You Last Night?. Odpowiedz Link Zgłoś
marchwk Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 16.05.11, 17:58 ostatnio Video - Papieros ale niedługo mi się pewnie zmieni. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sammy .... 16.05.11, 18:41 Już przez jakieś 3 miesiące słucham Epica- Unleashed na prawdę piękna piosenka, nigdy mi się nie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Europa też ma się czym pochwalić :) 24.05.11, 13:36 Obenie przeżywam zafascynowanie muzyką europejską, mam dość amerykańskich beatów znudziły mnie te same rytmy, identyczne słowa itd. Moim numerem jeden obecnie jest Zaz - le long de la route. Chociaż lubie wiele jej piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
neversurrender Re: Europa też ma się czym pochwalić :) 05.06.11, 17:11 Ostatnio mam cały czas w głowie i słuchawkach: A Rocket To The Moon - Mr. Right., Jonas Brothers - Hey You, Marc Cohn - Walking in Memphis, Lady Antebellum - Our kind of love, Trading Yesterday - Nothing But Love. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
xmartix124 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 20:27 hmmm... najczęściej słucham piosenki "Because you live" (Jesse McCartney). Jest naorawdę super... polecam wszystkim!!!!!: Odpowiedz Link Zgłoś
kkttooss Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 20:39 GrubSon ft Emilia - Naprawimy to Kocham tą nutę Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 21:29 Perfect - Przeżyj to sam Enej - Myla moja Diddy - Dirty Money - Coming Home Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 21:41 teraz słucham Planetary (GO!) - MCR i ogólnie całe Danger Days. ale fazę mam na Dance, Dance - Fall Out Boy < 3 i Thank you for mmrs - też Fall Out Boy . i polecam Breakout i The Pretender od Foo Fighters c; Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 21:51 Kids - Sleigh Bells Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 07.06.11, 22:50 MCR - The world is ugly. PS. Czekam z niecierpliwością aż dadzą studyjne nagranie Odpowiedz Link Zgłoś
mayo14 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 09.06.11, 18:37 1. Rihanna - Man down 2. Słoń i Mikser - Początek końca 3. Ginger Pubes Cookie Monsta 4. Pezet - Spadam 5. Tes - Siwa prawda 6. Wet Fingers - Turn me on Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 10.06.11, 21:48 bring me to horizon. aczkolwiek ostatnio ciągnie mnie bardziej do klasyki, takiej jak alice in chains. przeżywam ogromne zauroczenie ich kawałkami (oczywiście jeszcze ze staley'em). Odpowiedz Link Zgłoś
delena1 Re: Jakiej piosenki najczęściej słuchasz?? 11.06.11, 11:58 adam lambert - if a had you rihanna - m&s jenifer lopez - on the floor usher- more Odpowiedz Link Zgłoś