Dodaj do ulubionych

Problem z nauczycielką

13.11.10, 23:34
Nauczycielka od informatyki strasznie mnie wkurza. Ostatnio robiłyśmy prezentacje o tym co lubimy, ja wybralam psy. Na nastepnej lekcji przyszla nieobcena na poprzedniej kolezanka i pani powiediala ze moglabym byc bardziej oryginalna a nie zabierac innym pomysly. Czepia sie mnie bo mam bluzke z napisem "I LOVE BOYS". Gdy odezwe sie chociaz slowem do kolezanki to ona od razu mowi "To swiadczy o tym jak cie wychowali rodzice. Bo tylko takie wiesniary mowia z kims innym w jednym czasie" a jak jej pupilka gada to "moze ona miala cos ciekawego do powiedzenia kolezance"

JAK SOBIE Z NIĄ PORADZIC?
Specjalnie stawia mi gorsze oceny za prace ktore sa takie same jak innych. Wychowawce i rodzicow to nie obchodzi.sciana
Obserwuj wątek
    • amela Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:40
      z nauczycielem nie wygrasz . jakaś stara baba , której pewnie brakuje EKHEM -.-
      trzymaj się ;*
      • karolcika2205 Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:45
        zgadzam się.
    • kasix_14 Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:43
      w mordę jej ;p
    • linda Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:45
      ojeej ! masz probleem. ja bym się strasznie wkurzyła gdyby moi rodzice nie chcieli tego rozwiązać i pomóc mi z nią uncertainuncertain na wychowawczynię też ! co to za nauczycielka , która za nic wyzywa cię od wieśniar !!!scianasciana weś się jej następnym razem zapytaj dlaczego i na jakiej podstawie tak twierdzi .....postaw się jej ! wiem , że to łatwo powiedzieć , a trudniej zrobić , ale chyba nie masz innego wyjścia. skoro nikt nie chce ci pomóc ? sama musisz to zrobić ! przy klasie wstań i wtedy kiedy już dosadnie ci coś powie i zapytaj grzecznie dlaczego tak powiedziała i czy ty ją obrażasz w jakiś sposób ? ( ona pewnie powie , że obrażasz ją gadając ) to lepiej tak nie mów. ale zapytaj czy jest jakiś przepis na obrażanie publiczne ucznia tongue_out itp.
      • linda Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:49
        albo nie ! wiesz co ? wsumie to co napisałam to takie szczeniackie jest . uncertainuncertain dziewczyny u góry mają rację ! nie wygrasz z nią. A może spróbuj na jej lekcje przychodzić ubrana tak jak jej by się to podobało i bądź dla niej strasznie miła ! tak miła , żeby się aż zorientowała o co chodzii !!! nie dyskutuj z nią.......postaraj się na jej lekcjach być nie wiadomo jakim wzorem dla innych. tak dla zwykłego doświadczeniaawink zobaczysz , choć przez chwilę czy coś się zmienia suspicious
    • osiek Re: Problem z nauczycielką 13.11.10, 23:49
      macie infe w grupach ? może przepisz się do innej grupy : D
    • bluebaloon Re: Problem z nauczycielką 14.11.10, 00:02
      Weź jej wyjedz że to ona jest wieśniarą wygarnij jej to co tu napisałaś, wyjdz i trzaśnij drzwiami trudno moze obnizą Ci zachowanie ale przynajmniej niech ona się zawstydzi!!! Co to wgl za kretynka! jakbym była jej uczennicą to bym jej dała popalić !
    • cotton.caandyy. Re: Problem z nauczycielką 14.11.10, 00:14
      współczuję. Ale możesz tylko się ubierać tak jak jej się podoba, nie gadać z koleżanką,a jak Cię ochrzani to bardzo przepraszać ;pp np. moja wychowawczyni nie przepada za moją kumpelą.
      • tigerowa Re: Problem z nauczycielką 14.11.10, 00:37
        Nie nie nie to w ogóle jest nie na miejscu a dziewczyny ruszcie głową! Ja np. Nie lubię się podlizywać do nauczycieli.. ;p A więc ja bym na Twoim miejscu jej wygarnęła , ale to Ja! Ty pewnie nie zdobyła byś się na tyle odwagi ;p Spoko nie każdy ma silną wolę ;*

A więc proponuję tak:
        Przed lekcją włączyć nagrywanie w telefonie ewentualnie kamerę i toczyć z nią rozmowę dlaczego tak na Ciebie mówi itd. A później iść z tym nagraniem do dyrektorki i powiedzieć jej że chcesz do innej grupy iść ,albo zmienić nauczyciela inaczej możesz iść z tym do kuratora czy kogoś tam takiego i masz sprawę wygraną jak w banku! big_grin Wiem , bo sama tak zrobiłam big_grin Pomogło, ale moi rodzice byli za mną i miałam wsparcie smile
    • unborn_ Problem z nauczycielką 14.11.10, 10:40
      Jak wychowawcę i rodziców to nie obchodzi to zgłoś się do psychologa/pedagoga. Wytłumacz sprawę i błagaj o pomoc.
    • blondzia Re: Problem z nauczycielką 11.03.11, 22:30
      Te nauczycielki to takie szmat...y . Ja ciągle chodzę do tablicy z matmy sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka