Dodaj do ulubionych

Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;)

16.11.10, 15:02
Jeśli masz takie marzenie to wchodź i tutaj możemy o tym pogadać.
możemy się podzielić linkami z fajnymi stronkami czy stronkami z castingami, czy też po prostu informacjami o tym, przeżyciami np. castingowymi jeśli już takie miałyście itd.
może macie jakieś fajne książki do polecenia na ten temat,
ja mam taką ale musze odszukać tytuł bo zapomniałam to później napisze.

także zapraszam , zachęcam.
i na początek może ja mam pierwsze pytanie o stars impresariat wydaje mi się to najlepsza agencja castingowa i mam zamiar jechać
był ktoś tam może. ?
piszcie,

a jak nie chcecie tutaj to podam jeszcze swoje gadu 5308673
w następnym poście zamieszcze jeszcze jedną notke z fajnymi radami,
to piszcie

-dusssiaserce
Obserwuj wątek
    • dusssia Podrecznik dla aktorow -Stephen Book 16.11.10, 15:07
      kwiatprzeczytajcie
      • dusssia przykładowe ćwiczenia które możesz robić w domu 16.11.10, 15:23
        nagraj sie kamerą np. stwórz postać i napisac scenarjusz albo improwizuj
    • dusssia przykładowe ćwiczenie które możesz robić w domu 16.11.10, 15:08
      nagraj sie kamerą np. stwórz postać i napisac scenarjusz albo improwizuj
      • dusssia Re: przykładowe ćwiczenie które możesz robić w do 16.11.10, 15:23
        tongue_out
        • dusssia odświeżam 17.11.10, 10:08
          • mileyfriend aktorstwo 17.11.10, 10:28
            moja przyjaciółka chce zostać aktorka (ale też piosenkarką) i zamierzam jej w tym pomóc a znaszjeszcze jakieś stronki z castingami ? jak coś to daj cynka nr. gg 471265 będzie bardzo potrzebne
    • mileymandy Nie taką telewizyjną;) 17.11.10, 10:43
      Grałam 3 lata w teatrze i to nie szkolnym,ale krakowskim teatrze.Miałam także 2 lata prywatne lekcje aktorstwa.Bardzo chciałabym zostać aktorką teatralną!To jest coś,co kochambig_grin.Nie wiążę z tym poważniejszej przyszłości,ale raczej traktuję,jako hobby i dobrą zabawę.Podobno całkiem nieźle mi to wychodziwink.A jeżeli chodzi o aktorkę telewizyjną to nigdy w życiusciana.Poziom polskich aktorów jest na dzisiejsze czasy tak marny,że nie chcę zaliczać się do tego zaszczytnego gronaconfused.A o karierze za granicą nie ma nawet co myśleć i się oszukiwać,bo ta wielka kariera za granicą nie jest możliwa bez pieniędzy i znajomościconfused...
    • dusssia Re: Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;) 24.11.10, 13:57
    • kontrastowa Re: Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;) 24.11.10, 14:06
      no marzy mi sie marzy . Kocham grać , ale nie w telewizji ! Tylko w teatrze..
      U mnie nie mamy nawet możliwości chodzić na jakieś kółka ..
    • dosia321 Re: Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;) 24.11.10, 14:06
      też bym chciała być aktorką, ale niie w polsce;/
      • wszystkozajete Re: Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;) 24.11.10, 15:06
        Ja też bym chciała, ale też nie w polsce.
        Ale jak będzie okazja to pójde na casting.

smile
        Życze wszystkim powodzenie niech nasze marzenia się spełniąwink
    • temptation Re: Marzy ci się kariera aktorki ? to wchodź ;) 24.11.10, 19:39
      Taaa , pomarzyć każdy może xd .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka