Dodaj do ulubionych

Jak to Magda Welc?!

27.11.10, 22:23
Jak to ona? Co o tym sądzicie?
Jak dla mnie to mega wielkie zdziwienie. Całym sercem byłam za Piotrkiem bądź Kamilem...
Obserwuj wątek
    • jane_ niedobrze mi się robi od małych dziewczynek... 27.11.10, 22:26
      w dorosłym repertuarze. fuj.
      powinien być limit wiekowy, nie należy jej się ta wygrana.

ogólnie chłopaki też dali dupy, me myself & i powinno wygrać za dzisiejszy nowatorski występ.

tyle.
      • miss_immortal dejm. 27.11.10, 22:27
        nie lubię małych dziewczynek w mam talent . wtf wgl wyjdzie, zaśpiewa łzawą piosenkę (jak na castingu) i zadowolona z życia. poza tym NIE WIERZĘ żeby ona otrzymała więcej głosów niż Bednarek, przecież o nim zakładają fan cluby i wgl .
        • janvier Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 22:32
          Też lubię Kamila ale nie obrażam innych bo wygrała jakaś dziewczynka z wielkim talentem i głosem .. Halooo! Ona bez mam talent była by nikim a ten wasz Kamilek?! On już jest wygranym! Ogarnijcie dzieci ... Choć przyznam że naprawde chciałam Kamila lub Me Myself And I ..
          • jane_ Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 22:38
            to nie chodzi o kamila, bo jak pisałam wyżej, nie dał rady. tu chodzi o jakieś ogarnięcie tematu. poza tym co, kupi sobie ten dom, wielka mi inwestycja w talent.
            • serduchowo Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 22:45
              tak @jane wielka inwestycja, bo jakbyś nie wiedziała to jej dom się rozsypuje, rodzina jest raczej uboga, a ona 100 razy lepiej z pewnością spożytkuje te pieniądze, niż ten wasz kamilek

pozdro od serduchowa kiss
              • jane_ Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 22:49
                ale to jest MAM TALENT. to co, rodzice sobie pomyśleli 'ej, nasze dziecko fajnie śpiewa, dajmy ją do mt, kasa do wygrania'.

te pieniądze powinno wydawać się na rozwój talentu. i nie brać ludzi na litość. owszem, przykro mi, że ma takie anie inne warunki życiowe, ale sorry. mnie to nie rusza.
                albo chociażby niech odłożą to na edukację tej młodej. cokolwiek.
                • serduchowo Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 23:00
                  wygrała, ma pieniądze, nie nasza sprawa jak je spożytkuje. ludzie na nią głosowali, no i dobra, każdy ma prawo zagłosować na tego, kto mu się najbardziej spodobał

"ale to jest MAM TALENT. to co, rodzice sobie pomyśleli 'ej, nasze dziecko fajnie śpiewa, dajmy ją do mt, kasa do wygrania'."

PS ona MA talent
                  • jane_ Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 23:03
                    tą dzisiejszą piosenkę to nawet ja bym nieźle zaśpiewała. talent talentowi nierówny, co nie zmienia tego, że dziecku się nie należy.
                • serduchowo Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 23:05
                  co cie to obchodzi na co ona te pieniądze wyda??? do tego programu się przychodzi, aby pokazać talent (magda ma talent), wygrać nagrodę i tyle. nie powinniśmy się jej czepiać że wyda je na dom, a nie na talent (a może na to i na to???), bo to tylko i wyłącznie jej sprawa już teraz
                  • serduchowo Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 27.11.10, 23:07
                    kończę dyskusję, bo nie lubie się kłócić, a widać i ty i ja mamy swoje zdanie i niech tak zostanie smile
                    • milka111 Żałosne!!!!!!!!!!!!!! 28.11.10, 15:24
                      Powinien wygrać Piotrek,albo Sabina!!!!!!!!!!!a co do Magdy to nieźle śpiewa ale na tle innych uczestników była słaba!następną edycje powinni nazwać mam litość!wyszła dziewczynka ze wsi zaśpiewała jakieś smęty i od razu wszystkim się jej zrobiło żal i na nią głosowali,jeszcze w finale ją ubrali jakby była z najgorszego domu dziecka tylko brakowało jej koszyczka z zapałkami!!!WSTYDZĘ SIĘ ZA POLAKÓW,ŻE NIE UMIEJĄ DOCENIĆ PRAWDZIWYCH TALENTÓW!!!ludzie opanujcie trochę swoje emocje i patrzcie na talent a nie idźcie na litość!!!!
                • werona112 Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 15:32
                  Ja pie..., a może oni nie mają na chleb ?!!
                  Może są tak ubodzy że :
                  1.nie mają co jeść .
                  2. nie mają gdzie mieszkać .
                  Zastanowiłaś się nad tym ?!
                  W jej sytuacji, wolałabym mieć co jeść i gdzie mieszkać niż inwestować w nauke, bo chyba to jest wazniejsze !
                  • tigress ... 28.11.10, 17:46
                    Według mnie nie powinna wygrać... Gdyby nie mieli na chleb to raczej by nie marnowali czasu i pieniędzy na wożenie dzieciaka po konkursach i kupowanie sukieneczek... Tak naprawdę ludzie głosowali na nią nie dlatego, że spiewa, ale dlatego, że niby jest biedna i ma "dorosły" głos. Żałosne -.- Według mnie najlepsi byli Me Myself and I, ale polacy wolą smutne, biedne dziewczynki wciskające ludziom, że mają wyjątkowy talent...
                  • green_alien Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 22.01.11, 11:02
                    Mam talent w takim razie nie jest od pomocy biednym. Tylko specjalne instytucje/banki żywności i wiele innych.
                • nelkusia Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 19:50
                  Jak już to ona się sama zgłosiła i się sama chciała przekonać czy warto.....
              • kcjb Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 00:07
                @serduchowo Mam talent to nie jest jakaś fundacja dla ubogich!
              • kitek14 Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 17:31
                Ona chociaż zainwestuje w nową chałupe, przecież mieszka w biednej rodzinie, chata stara jak świat. A Kamil lub Piotrek to gó... zrobią. Kamil na pewno zrobi karięre bez tej kasy. A tak to nie wiem co widzicie w Me Mayself and I czy jak to tam. To samo było w tamtych edycjach, ktoś tam sobie coś dudnił pod nosem. Wilelkie mi halo ;d
              • mycholandia Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 18:34
                serduchowo napisał(a):

> tak @jane wielka inwestycja, bo jakbyś nie wiedziała to jej dom się rozsypuje,
                > rodzina jest raczej uboga, a ona 100 razy lepiej z pewnością spożytkuje te pien
                > iądze, niż ten wasz kamilek
                >
                > pozdro od serduchowa kiss

zgadzam się z toba serduchowo smile
              • foolme @serduchowo 28.11.10, 21:31
                serduchowo napisał(a):

> tak @jane wielka inwestycja, bo jakbyś nie wiedziała to jej dom się rozsypuje,
                > rodzina jest raczej uboga, a ona 100 razy lepiej z pewnością spożytkuje te pien
                > iądze, niż ten wasz kamilek
                >
                > pozdro od serduchowa kiss

Biedna, biedna, ale internet i NK to jakoś ma -.- żal mi welcowej ona ma za grosz talentu myślałamże wybuchne jak się dowiedziałam że ta wydająca jazgot świnia wygrała... ona jest podobna do noah cyrus, ale już nawet tamta jest od niej ładniejsza a ta magda cała powinna iść do dentysty i do fryzjera za te pieniądze
            • ashley_1985 Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 26.12.10, 12:57
              moim zdaniem to nikt nie zasługiwała na wygraną... cała ta edycja była w ogóle dziwna... ale to jest tylko moje zdanie wink
          • xxxaniskaxxx Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 11:56
            Dokładnie. Nie wygrał wasz kamilek to od razu nawytykać osobie, która wygrała...
            Niech wygrała. Co wam to przeszkadza. Trzeba było więcej esemesów nawysyłać na kamilka to by wygrał!

PS. Życzę wam żebyście miały tak nawtykane jak wy to robicie innym.
          • shrek. </3 28.11.10, 15:23
            ja byłam za Kamilem, ale nie przeszkadza mi to, kto wygrał. może i była dobra jak na swój wiek..
            ale to, że Kamil był drugi.. ogromne rozczarowanie..
          • patka979 Re: Ale wy jesteście ... ;/ żal dupe ściska.. 28.11.10, 15:53
            janvier napisał(a):

> Też lubię Kamila ale nie obrażam innych bo wygrała jakaś dziewczynka z wielkim
            > talentem i głosem .. Halooo! Ona bez mam talent była by nikim a ten wasz Kamile
            > k?! On już jest wygranym! Ogarnijcie dzieci ... (..)
            tu się zgadzam.
          • misiaa10 Chciałam zeby... 28.11.10, 17:46
            wygrał Piotr.Chłopcy z takim głosem zdarzaja sie rez na jakiś czas a dziewczynek z takimi głosami jets na pęczki.A taki chłopiec?Nie dość ze jets bardzo młody to jeszcze śpiewa jak niejeden doświadczony sławny i utalentowny muzyk .A takich dziewczynek jak juz mówiłąm jest na pęczki.Alebo weźmy też takiego Enzejberga.Facet miał talent i nie mócie ze nie bo miał.Nie widomy,śpiewał a do tego jeszcze grał na tym....no... zapomniałąm jak sie to nazywa ale wiecie o co chodzi.Znam osobiście kilka dziewczyn o takim głosie jak magda.Ale trzeba przyznać ze bądź co bądź to mała ma talent mimo iż takihc głosów jest masa.
          • martussiaaa Zasłużyła sb na wygraną ... 28.11.10, 18:14
            Szczerze mówiąc to wgl mi sie nie podobało jak Bednarek śpiewał . Najlepszy był Jędruś , ale odpadł . Mówi się trudno . Ale ona też miała talent i zasłużyła na wygraną .
      • frutella_xd Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 09:23
        jane_ ma rację.

Jej wygrana była do przewidzenia. Nawet na castingu.
      • katsuumi_17 Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 10:32
        Dżejni- mnie osobiście uszy więdły, kiedy słuchałam występu Me Myself and I- może po prosu jestem zbyt mało wrażliwa na muzykę alternatywną/nowatorską itp. W każdym razie według mnie było to naprawdę irytujące.
        • mileycyrus23 Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 15:06
          katsuumi_17 napisał(a):

> Dżejni- mnie osobiście uszy więdły, kiedy słuchałam występu Me Myself and I- mo
          > że po prosu jestem zbyt mało wrażliwa na muzykę alternatywną/nowatorską itp. W
          > każdym razie według mnie było to naprawdę irytujące.

Dokładnie! Oni mi się od początku nie podobali ;/
        • kitek14 Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 17:34
          katsuumi_17 napisał(a):

> Dżejni- mnie osobiście uszy więdły, kiedy słuchałam występu Me Myself and I- mo
          > że po prosu jestem zbyt mało wrażliwa na muzykę alternatywną/nowatorską itp. W
          > każdym razie według mnie było to naprawdę irytujące.

Ja miałam ochote telewizor za okno wyrzucić ;p. Nie wiem co w tym wspaniałego.
      • gronka Wiecie jaka jest prawda? 28.11.10, 10:41
        Nam szkoda na sms-y, a mohery zlitowały się nad biedną dziewczynką, która nie ma domku jednorodzinnego. TEŻ NIE MAM! I co? Powinnam wygrać ten program? Przecież ona wyła, nie śpiewała. Po prostu szok!
      • bfmvfan Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 18:01
        jane_ napisał(a):

> w dorosłym repertuarze. fuj.
        > powinien być limit wiekowy, nie należy jej się ta wygrana.
        >
        >
        > ogólnie chłopaki też dali dupy, me myself & i powinno wygrać za dzisiejszy nowa
        > torski występ.
        >
        > tyle.

Dokładnie . Największe dopracowanie - My Myself and I . są zajebiści, i powinni wygrać. Szturmem zawitam do sklepu, gdy wydadzą pierwszą płytkę
        • majka04 Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 18:04
          nie powinna wygrać.
      • ilona3 Re: niedobrze mi się robi od małych dziewczynek.. 28.11.10, 18:25
        jane_ napisał(a):

> w dorosłym repertuarze. fuj.
        > powinien być limit wiekowy, nie należy jej się ta wygrana.
        ty też kiebyś byłaś mała żal www.kotek.pl/i/emoticons/uncertain.gif
    • nikawika Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:27
      okej , ładnie zaśpiewała , ale nie tak żeby wygrać.!
      masakra ... jak dla powinien wygrać Kamil.!
      • paula008xd Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:41
        ok wygrała ok ... ale 2 miejsce miał zająć Kamil a nie Sabina !!!!!! Ale sie wkurzyłam ...
      • swetasna Re: Jak to Magda Welc?! i dobrze 28.11.10, 13:26
        ten wasz kamilek ma swój zespół a ona na swój wiek ma głos dorosłej kobiety
        nie dziwie się ze kamil NIE wygrał bo nie każdy słucha tego rodzaju muzyki
        a to na co ona wyda pieniędzy to jedynie JEJ sprawa a jak kupi sobie domek albo mieszkanie
        to będzie jej szczęście i nie nasz sprawa jak macie problem napiszcie skargę do TVN-ó
    • paulina987 no uau. 27.11.10, 22:27
      • stay_away . 27.11.10, 22:29
        dokładnie, nie należy jej się ta wygrana...to po prostu śmieszne.
        • szalony_chomik To wina obsranego jury! 28.11.10, 11:37
          Nie przesadzajmy , tak ładnie nie śpiewała! I niby taka biedna....kłamstwo! Na kocie był artykuł o niej jak zaśpiewała na castingu i w tym artykule pokazywała swoje zdjęcia z Prokopem na SWOIM TELEFONIE DOTYKOWYM! Ta jasne biedna, a telefon dotykowy dziecko "poszkodowane" dostało....Czyli to ściema. Tak jak ktoś tu napisał" mohery dały się nabrać na jej niewinność a nam (nastolatką) było szkoda tracić kasy na esy" .

Poza tym to według mnie to była najgorsza i najnudniejsza edycja mam talent! A głupia Małgocha wstawia się za dzieciakami , Kubuś (puchatek) samych wokalistów bierze i wgl jest taki sraki, że uważa się za boga i jest ą ę , a Aga nie chce być gorsza i też robi jak pozostali. Ale mamy obsrane jury !!!!!!!!!
    • crezyyy nie cierpie jej ! wchodzić !!! 27.11.10, 22:27
      ubrała się jak szczur na otwarcie kanałów. nie cierpię bachora
      • crezyyy gra na uczuciach bachor.szpare w zebach zakryj 27.11.10, 22:28
        • kara4454 jaka beznadzieja!!!!!ona nawet talentu nie ma... 27.11.10, 22:44
          cały jej talent polega na tym że ma głos 20-latki a zaśpiewała takie piosenki co każdy umie zaśpiewać....pfff.....jednym słowem żal...ciekawe kto to głosuje.

PATRYCJA POWINNA WYGRAĆ A DRUGIE MIEJSCE PIOTREK!!!!!!!!!!!
      • selenka65 Re: nie cierpie jej ! wchodzić !!! 28.11.10, 08:52
        crezyyy pewnie tak się ubrała bo ostatnio foremniakowa jej powiedziała, że wygląda jak dziecko z ochronki,a tak właściwie może jej mamy nie jest stać niż na takie ubranie jak było w półfinale

Dobra odpowiem na wątek bo zmieniłam temat.
        Czy ja wiem ja na początku wolałam Kamila Niż Magde ale potem jak usłyszał słow krytyki to już mu minka opadła i pokazał swe prawdziwe oblicze...
    • ensuite Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:28
      ja tak samo, byłam za Kamilem.
      nie mogę uwierzyć sad
      • julcia284 ___ 28.11.10, 12:14
        powinien być limit wiekowy _*_
    • karmel_ Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:29
      brak słów poprostu...pewnie głosowały na nią jakieś babcie ><
      • stay_away Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:31
        Dokładnie, gra na uczuciach śpiewając łzawą piosenkę przy której babcie płaczą i cieszą się jaka to utalentowana dziewczynka. Dla mnie to kicz. Ona nie porusza mas tak jak Kamil czy Piotrek, czy nawet Me, Myself&I ze swoją muzyką.
    • karoooola20 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:30
      Kurde, jaka to jest niesprawiedliwość! Milion jest takich małych dziewczynek, które potrafią śpiewać tak jak ona, nawet tu, gdzie mieszkam jest takich z pięć! A Kamil? Dzięki niemu miliony ludzi zaczęło słuchać reggae, ma świetny głos, a w dodatku dzisiaj pokazał, że potrafi grać na saksofonie. A co ta Magda takiego zrobiła? NIC! Zaśpiewała i to, co zaśpiewałoby milion innych dziewczyn uncertain
      To jest moja opinia. "Mam Talent!" schodzi na psy uncertain
      • jane_ Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:31
        hahaha, generalnie u mnie co roku w szkole jest wojewódzki festiwal, gdzie śpiewają takie dzieci, i co drugie z opolskiego by ją zagięło bez problemu.

ona się nie liczyła. już bardziej stawiałabym na tego pawła.
    • lilly4 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:30
      szlag niech trafi to beznadziejne dziewuszysko z krzywymi zebamiiii ! kcialam kamilka crying
      zal pl !!!!
      • swetasna Re: Jak to Magda Welc?! i dobrze 28.11.10, 13:31
        to czemu nie wysyłaliście Sms na tego waszego kamilka???
        a te osoby które tak mówią o niej że nie ma talentu to niech idą na badenie uszów
        TROCHĘ TOLERANCJI !!
    • juliaa1998 A ja nie 27.11.10, 22:32
      Ja chciałam żeby on wygrała
    • gaba97 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:33
      Ja też
      To jest chore żeby taka mała dziewczynka przegrała z takimi naprawde mocno wypracowanymi talentami!

CZY LUDZI POGRZAŁO?!
    • dirty japie....jpg 27.11.10, 22:33
      co to ku... miało być ?
      posmęciła nudne pioseneczki i wygrała ? NJEEEEEEEEEEEEE
      to miał wygrać bednarek albo lisiecki a nie ta mała .... NJEEE
      kolejna klaudia kulawik. japierdziele. KOMPLETNIE SIE NIE ZGADZAM Z WYNIKIEM.
      • fioletoweemo Re: japie....jpg 26.01.11, 16:43
        ale podobno był jakis blad i sms-y były źle liczone np. wysłałas jeden a dochodzily 4.Tak przynajmniej czytalamuncertain
    • fryzura_mamy Racja Masakra ja całym sercem byłam za Kamilem! 27.11.10, 22:33
    • kararock Ma niesamowiry głos, ale... 27.11.10, 22:33

ja byłam za Kamilem on.... kurde nawet opisac się tego nie da
    • cukiereczek555 ... 27.11.10, 22:33
      jak by nie patrzeć to ładnie śpiewałaa, ale wzieła ludzi też na tą gadkę o tym, że chce kupić dom
    • shewerewolf ` 27.11.10, 22:33
      I gitara, gratuluję Magdzie. Możecie mnie tu zeżreć, ale Kamil mnie nie zaczarował, Magda też nie, ale już bardziej liczyłam na nią niz na Kamila.
      • stay_away Re: ` 27.11.10, 22:35
        Kamil nie zaczarował, bo wybrał złą piosenkę, ot co. Gdyby wykonał tą z półfinału czy chociażby z castingu to pewnie by zdobył więcej głosów. Piotrek tak samo.
        No nosi mnie po prostu.
      • kawaiikimie Re: ` 28.11.10, 09:18
        Ja byłam za nią, ma niesamowity głos i uważam, że należy się jej ta nagroda.

Oceniając jak wygląda pokazujecie swój niski poziom kultury, bo to nie program zostań miss, tylko Mam talent. Kamil już ma swój fan club, osiągnął wiele itd.

A co do tego, co zrobi z kasą, powiedziała też że chce kupić nowe skrzypce

Ogarnijcie się ludzie, rozumiem każdy ma swoje zdanie, ale jest granica, pomiędzy wyrażaniem zdania, a obrażaniem.
      • swetasna Re: ` 28.11.10, 13:32
        shewerewolf napisał(a):

> I gitara, gratuluję Magdzie. Możecie mnie tu zeżreć, ale Kamil mnie nie zaczaro
        > wał, Magda też nie, ale już bardziej liczyłam na nią niz na Kamila.
        zgadzam się z tobą w 100 %
    • magnaw18 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:34
      nie oglądam tego i nie obchodzi mnie to
    • pauliska1212 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:34
      już tak nie przeżywajcie. ; d
      trudno się mówi, Kamil i tak nagrywa przecież płytę : d
      jak nie wysyłałyście smsów to nie miejcie teraz wątów.

ej a o co chodziło z tą nagrodą specjalną dla sabiny?
      myślałam, że dostanie ją Kamil za drugie miejsce .
    • vivianne ludzie się nad nią zlitowali!!!masakra!! 27.11.10, 22:34
    • nora. masakra. 27.11.10, 22:35
      i tyle. na pewno nie byłam za nią. eh. kto na nią głosował ? ja byłam strasznie zdziwiona, myślałam że Kamil wygra, tyle osób było za nim. w tym i ja.
    • asiuh Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:35
      Każdy ma swój gust i swoich faworytów. Wy wolicie Kamila ale niektórzy woleli ją. Uszanujcie ich zdanie. Ja osobiście nic do niej nie mam.
      • dunjaa ;> 27.11.10, 22:45
        Nic do niej nie mam, chociaż to, że ma 11 lat trochę jej pomogło, głos ma potężny nie powiem, ale całym sercem byłam za Kamilem. <3
      • cocomaroco Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:45
        Jestem w wielkim szoku. Uważam, że Mam Talent schodzi na psy, że gra nieuczciwie. Moim zdaniem werdykt musiał być jakoś sfałszowany ponieważ nie możliwe jest aby ta mała wygrała. To Kamil Bednarek od początku miał największe poparcie i to jemu należała się wygrana.
        Nie zgadzam się kompletnie z wynikiem. A TVN kłamie.
        • swetasna Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 13:34
          cocomaroco napisał(a):

> Jestem w wielkim szoku. Uważam, że Mam Talent schodzi na psy, że gra nieuczciwi
          > e. Moim zdaniem werdykt musiał być jakoś sfałszowany ponieważ nie możliwe jest
          > aby ta mała wygrała. To Kamil Bednarek od początku miał największe poparcie i t
          > o jemu należała się wygrana.
          > Nie zgadzam się kompletnie z wynikiem. A TVN kłamie.

Napiszcie skargę do TVN-ó
        • karolajna96 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 14:54
          Po co TVN miałby kłamać? Żeby wkurzyć faneczki Kamilka tak? ; d
          Dziewczyna pokazała swój wielki talent, należy to docenić.
      • blondi_girl Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:48
        Ja osobiście byłam za Me Myself and I i za Pawłem, w Mam Talent powinien być limit wiekowy...
        A co do Bednarka, to połowa z Was powinna sie zastanowić czy kibicowałyście mu ze względu na talent czy dlatego, że Wam się podoba?
    • ann_95 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:45
      Dla mnie jest to wielkie nieporozumienie !!!!
      Może i miała jakiś tam talent, ale nie taki jak np Kamil wink bo to właśnie za nim byłam całym sercem.....
      i Jezu Maria niby dlatego wygrała bo wzięła ludzi na litość, że jak wygra to kupi rodzinie dom !!
      no ok, ale to jest program Mam Talent, a nie Miej Litość ...
      a wogóle to wszystko jest ustawiane jak wszystkie progreamy telewizyjne, i choćby na Kamila było 20058586895 głosów, a nią 23 to i tak by wygrała
      • maddie2909 Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:52
        też sobie zadaje to pytanie!!
        mimo iż to nie był mój wymarzony finał to zdecydowanie lepsi od tej małej byli Sabina Jeszka, Kamil Bednarek i Patrycja Malinowska a z resztą co ja pisze wszyscy byli od niej lepsi!!!!!!
    • trzpiotka Nie podoba mi się, że... 27.11.10, 22:47
      Kamil nic nie dostał. I w ogóle to byłam za nim i za Piotrkiem, ale musze przyznać, że Magda pięknie zaśpiewała. Zirytowała mnie sytuacja z Sabiną, skoro ona dotała nagrodę to i Piotrek i Kamil powinni byli coś wygrać, bo suma sumarum znaleźli się w czołówce
    • julka_th KAMIL!! ;/ 27.11.10, 22:48
      K
    • zigii Re: Jak to Magda Welc?! 27.11.10, 22:49
      totalny facepalm.
      ale z was.

szkoda, że zamiast wysyłać smsy na faworyta płaczecie nad wynikiem na kotkowym forum. może i magda nie była aż taka świetna jak bednarek, ale też dobra. i coś osiągnęła. dzisiejszą wygraną. kamil i jego zespół już i tak są znani. w pewnym sensie dał szansę komuś innemu. teraz dziewczynka jest rozpoznawalna. i fajnie. jutro w dzień dobry tvn. możecie przeklinać na telewizor i płakać oglądając to.
      i to śmieszne, że tak bardzo jesteście jej przeciwne. bo ja się nawet cieszę. miała dobry głos i to się liczy. choć ludzie pewnie i tak poszli na coś innego.

nieważne. byłam za nią, choć nienawidzę dzieci w tym programie. stawiałam jeszcze na me, myself & i, kamila. i wcale nie jestem nie-zadowolona z werdyktu. widocznie to ona przemówiła bardziej do ludzi.

nie bądźcie takie wredne pisząc, że jest okropna, bo nie jest. i teraz za to 300 tysięcy złotych kupi sobie laptopa i zobaczy to co napisałyście. ;q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka