salivia Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:03 Ja zauważyłam ,że Mam Talent zawsze wygrywają osoby które mi się nie podobają. Jakiś spisek ;D Magda miała dobry głos tylko ... Dlaczego te dziewczynki zawsze śpiewają takie poważne piosenki?! Poza tym wygrała te 300 000 , ale najpierw musi oddać 10% czyli 30 000 , a tak właściwie to nie ona będzie z tymi pieniędzmi coś robić tylko jej rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:04 szczerze powiedziawszy, jak wymienili tą najważniejszą trójkę to za cholerę nie wiedziałam, co am robi Piotr. No ale dobra, nie przeszedł. To myślałam że Kamil wygra. A tu Magda. Ale się cieszę, bo zrobiła kawał dobrej roboty, ma super głos. Ale nie mam pojęcia dlaczego nagrodę specjalną dostała ta Sabina Jeszka. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć? przecież nie zgarnęła najwięcej głosów czy coś.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Kamil Bednarek <33 28.11.10, 11:06 moim zdaniem ona była za młoda i nie powinna wygrać .. bardzo chciałam żeby wygrał KAMIL!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso a tak : 28.11.10, 11:14 Bo co ma jedenaście lat to nie może mieś talentu ?! ! Dla mnie ona była najlepsza . Dziewczyny głosowały np. na Kamila bo się w nim zabujały ! Śpiew można wyćwiczyć ale taki głos to prawdziwy dar ! Mówicie tak bo pewnie jej zazdrościcie ! A to , że dziewczyna chce kupić dom to jej sprawa ! Może mieszka w jakieś ruinie , ma ubogi dom i chce nowy ! Pomyślała przynajmniej o rodzicach ! I wg to przecież chce się rozwijać kupi sobie te skrzypce i będzie grać ! Chore jesteście po prostu . Żalllllllll ! Odpowiedz Link Zgłoś
xcherryx Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:08 Ja byłam za tym, żeby Kamil wygrał. A możecie mi wytłumaczyć dlaczego sabina dostała tą nagrodę specjalną? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Pociesza mnie fakt... 28.11.10, 11:11 Magda ma talent.Wielki talent.Jednak też byłam za Piotrkiem i Kamilem.Mnie pociesza fakt, iż oni, a przynajmniej na pewno Kamil, sobie jakoś w życiu poradzą. Kamil już bije rekordy popularności na YT.Nawet pobił Lady Gagę! Da radę chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Właśnie!Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 28.11.10, 11:11 WŁAŚNIE-OD POCZĄTKU LICZYŁAM NA BEDNARKA..KURCZĘ-POWIEDZIAŁA ŻE BIEDULKA KUPI RODZICOM DOMEK I WSZYSCY SIĘ ZLITOWALI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa [?] 28.11.10, 11:12 I zawsze jest tak samo po finale. Zawsze każdy jest niezadowolony z osoby, która wygrała. Ja przyznam szczerze, ze tym razem należę do osób, które podpisują się, ze powinien wygrać Kamil Bednarek. Jest mi bardzo przykro, ze to nie on zwyciężył. Świat opanowały małe dziewczynki z głosem 30-latek. Ale jest pro. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
alexrusso a z Jeszką ... 28.11.10, 11:16 to było chyba ustawione , żeby Apart reklamowała ! bo to 100. 000 miało być wręczone jednemu z tych wszystkich półfinalistów a nie od razu Jeszka ! Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Re: a z Jeszką ... 28.11.10, 11:19 fakt, to było do przewidzenia . Jest ładna , i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Kamil Bednarek !!<33 28.11.10, 11:17 ON powinien wygrać nie ta małolata . fajny głos ma ale nie powinna wygrać xd Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:25 ja nie oglądałam prawie wgl mam talent ale postanowiłam obejrzeć finał . xd I sie zdziwiłam jak zobaczyłam że magda wygrała myślałach ze kamil wygra . Odpowiedz Link Zgłoś
rossalonde . . . . . 28.11.10, 11:28 ja się cieszę, że wygrała wszyscy w koło Bednarek ... Bednarek ... a gdyby on nie poszedł do Mam talent to większość z Was w reggae nie słuchała ^.* tak, pewnie nawet nie znacie prawdziwych reggae'owców . . . teraz pewnie rozpląta się burza czemu ona wygrała? połowa osób nie może się pogodzić z porażką swojego idola -.- Odpowiedz Link Zgłoś
aggusiiowa Re: . . . . . 28.11.10, 11:47 Magda wygrała, no okej, jak tam chcecie, ale ja zdecydowanie byłam za Kamilem. i nie dlatego, że jest jakiś przystojny, słodki i co tam jeszcze, bo on wcale nie jest jakimś bóstwem. zakochałam się w jego głosie od początku, jak w większości wykonawców reggae. poza tym rossalonde, co, teraz będzie, że wszyscy słuchający reggae, robią to tylko przez Kamila? no sorry, ale w tym momencie czuję się nieco urażona. gust muzyczny nie kształtuje się przez jakieś głupie programy typu Mam talent. okej, dzięki niemu teraz więcej osób tego słucha, ale ciekawe jak długo? miesiąc, dwa? ja reggae słucham od roku i dobrze mi z tym. 8) co do Magdy się nie wypowiem, bo według mnie program jest za każdym razem ustawiany. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina Re: 28.11.10, 11:31 Nie sadze, byscie na tym forum wymyslily lepszy system niz demokracja. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
khepri Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:37 na moje to ten konkurs byl ustawiony ;/ ja bym z nią wygrala!! Osobiscie bylam za UDS Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:42 według mnie ludzie na nią głosowali z litości . albo było to po prostu ustawione ' nie ma domu dajmy jej wygrać ' . głos ma , ale zdecydowanie byli lepsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
bella_cullen13 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 19:24 Nom racje dziwne ... Jest identyczna jak Klaudia Kulawik i przychodzi do programu i już wygrywa tylko dla tego że ma głos jak stara baba ;/ Ludzie głosowali na nią z litości ja też myślałam że ona wygra no i wygrała ale osobiście byłam też za UDS dlai czadu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Ja się cieszę.! ;) 28.11.10, 11:43 Magda zasłużyła na wygraną. Ma śliczny głos, a do tego jest bardzo wzruszającą dziewczynką. Życzę jej wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:45 Ja to wiedziałam od początku ;D BRAWO Odpowiedz Link Zgłoś
benna94 Sabina.. 28.11.10, 11:45 Sabina też ładnie śpiewała,i dostała te 100tys. Jak dla mnie powinno się brać uczestników od 19-20 lat, kiedy to kończą naukę, a nie dziecko z podstawówki wysyłają do Mam Talen, no ludzie;// Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ No tak. Dziewczynka wzięła ludzi na litość. 28.11.10, 11:46 Zresztą, ja i tak nie wierze w "wszechmocne sms" -,- Wszystko jest ustawione. Między innymi najgorsze osoby z Mam Talent wygrały... Od początku do końca byłam z Kamilem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:48 Ja byłam zdecydowanie za Kamilem Bednarkiem! Ta Magda zachrypła w pewnym momencie, nawet piosenki sobie wybrać nie umiała! Krótko mówiąc: nie zasłużyła... Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:49 Booże. :< Mój Kamil ! <3 jeju..to nie sprawiedliwe. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 11:55 Żal mi niektórych wypowiedzi Waszych , dziewczyna ma głos i świetnie zaśpiewała . Zasłużyła na wygraną ! Z drugiej strony byłam również za Kamilem i Sabiną Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 myślę dokładnie to samo ! 28.11.10, 12:00 Cała moja rodzina przed telewizorem . Werdykt - SZOK . Dla mnie to było ustawione , cholera . Odpowiedz Link Zgłoś
domana Moim zdaniem ... 28.11.10, 12:04 należała jej się wygrana. Głosowałam na Kamila, ale on miał wczoraj wyjątkowo zryty repertuar. Poza tym Kamil i bez wygranej ma sławę. Ta dziewczynka ma wyjątkowy głos. Zaśpiewała cudowną piosenkę i wygrała. Podpisuje się pod Agnieszką Chylińską : Magda jesteś cudowna ! Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 12:04 Oczywiście gratuluję Magdzie, bo ma głos dziewczyna, ale... JA CHCIAŁAM ŻEBY KAMIL WYGRAŁ ! : ( P.S. widziałyście wyniki sondy na mamtalent.tvn.pl ??? Coś jest chyba nie halo z tym wczorajszym wynikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
monixx Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 12:12 me myself & i byli niesamowicie zabójczy, to się nazywa ekstremalność i pomysł!!! a Magda ma jak na swój wiek dojrzały głos, niech się dziewczyna cieszy osobiście byłam za me myself & i i oczywiście Kamilem bo uwielbiam jego rastmański głos i reggae Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 12:28 Bylam calym sercem za Kamilem/Piotrkiem. Nie znosze takich dzieci spiewajacych w telewziji, powinni dac jakis przedzial wiekowy. Ona jest za mloda, zeby wygrac. Zreszta zaloze sie, ze gdyby miala 20 lat i byla w innej sytuacji to ludzie nie zachwyciliby sie nia tak. A tak, jest mloda, zaspiewa jakas smutna piosenke, poplacze sie, widzowie sie wzrusza, widzowie zaglosuja ;/ Owszem spiewala ladnie, ale jest za mloda. W ogole nie chce mi sie wierzyc, ze miala wiecej glosow niz Bednarek, mozna tak stwierdziec biorac pod uwage jego popularnosc w necie oraz komentarze ludzi. Btw. Czemu Kamil nic nie dostal? Mial drugie miejsce, nalezalo mu sie cos, gdyby to on wygral, a ta cala Magda miala drugie to zapewne by sie poplakala i jakims dziwnym trafem jakis sponsor przeznaczylby dla niej jakas sume ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Szkoda mi niektórych... 28.11.10, 12:37 Wygrała mała dziewczynka źle, bo w końcu jest dzieckiem i bierze jak to ktoś napisał moherów na litość, przegrał Kamil jeszcze gorzej, bo w końcu reaggae jest teraz naj. Inne występy też fatalne-przecież nie ma różnorodności wśród talentów, o Ani i Jacku(?) z tego co przeczytałam tutaj nie ma wspominków. Co do wyników sondy ze strony "Mam talent" ->to tylko sonda, w której każdy potencjalny internauta może sobie kliknąć, bo za free, ale SMS już nie każdy wysłał (nam szkoda kasy, a mohery działają i SMS posyłają...). Krzywdzące jest też samo założenie tego wątku, ponieważ 'dzieciak' pomimo nastu lat ma uczucia! Jeśli przeczytałaby te wypowiedzi... Chyba każdy się może domyśleć, a jak nie to wyobraźcie sobie, że założono taki właśnie wątek o Was. Dzięki jak ktoś całość przeczytał . Odpowiedz Link Zgłoś
blanus Liczyłam na Kamila :) 28.11.10, 12:39 Moim zdaniem Magda moze ma jakiś tam talent, ale na pewno nie większy od Bednarka. On powinien wygrać i nie wieże, żeby mała miała więcej głosów od niego. Na Facebooku były pokazane wyniki takiej ankiety, Magda miała 15 %, a Kamil 53%. Myślę, że TVN nas w ch*ja robi, bo Bednarek ma fanów w całej Polsce i 2 mln wejść na youtube. Wygrana Magdy jest w tym przypadku po prostu niemozliwa. Jeśli juz miała więcej głosów, to tylko i wyłącznie przez wzięcie na litość, bo Madziula chce domek i skrzypeczki, i niby da kasę na operację kuzyna, czy kogoś tam. Jestem tylko ciekawa co Ona tak na serio zrobi z tą kasą. Jej powaga mnie przeraże. Powinna bawić się, śmiać, a Ona śpiewa piosenki o życiu, których na 1oo% nie rozumie. To jest śmieszne, żeby 11 lata zachowywała sie poważniej od mojej babci. Pewnie jakieś stare baby na nią głosowały, bo sobie pomyślały: "Jaka śliczna, słodka, sympatyczna dziewczynka. Jeszcze do tego biedna. Zagłosuje na nią". Polski Mam Talent schodzi na psy. Najlepsze sia castingi, bo tylko wtedy się coś dzieje i jest fajnie. Dużo osób i wgl. Nie rozumiem, czemu nagrodę specjalną otrzymała Sabina Jeszka. Jakim prawem ja sie pytam? Co Ona takiego zrobiła? Nie śpiewna brzydko, ale jak na mój gust, to jest troche przesłodzona. Spoko było to, że po występie Pawła, Wojewódzki powiedział, że tym razem ocena bedzie sprawiedliwa, czy coś w tym stylu. Tylko jak miało być sprawiedliwie, to czemu polecieliście na jej biedność? To tyle ode mnie Peace ;* Odpowiedz Link Zgłoś
trufla zdecydowanie nie zgadzam się z werdyktem 28.11.10, 12:41 W życiu nie powiedziałabym, że wygra właśnie ona. Dla mnie zwyczajnie nie zasłużyła na to - głos jak każdy inny, a że ma jedenaście lat (no cóż). Moim faworytem był Kamil Bednarek oraz Me Myself and I (jako jedni z nielicznych pokazali klasę)... Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna @ kropeczka23 28.11.10, 12:58 Ze niby Kamil zrezygnowal z 300 tysiecy? Prosze Cie, ktory 19-latek by tak zrobil? Juz predzej TVN zlitowal sie nad dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna SABINA JESZKA 28.11.10, 13:00 Dostala specjalna nagrode, ufundowana przez APART, widocznie jej wystep spodobal sie im najbardziej. Wedlug mnie bez znaczenia byl jej wyglad Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Sabina Jeszka! 28.11.10, 13:01 Dostala specjalna nagrode, ufundowana przez APART, widocznie jej wystep spodobal sie im najbardziej. Wedlug mnie nie bez znaczenia byl jej wyglad wink Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry99 Re: Jak to Magda Welc?! 28.11.10, 12:51 no ja też myślałam, że wygra P.Lisiecki. No bo Magda - takie dziecko? naprawdę nie wiem o czym myśleli ludzie głosujący na nią. przecież jej starzy za te 300 000 powiedzieli, że kupią sobie dom!!! A to przecież ma być kasa dla Magdy! nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś