oliiviia ok. 26.12.10, 21:01 1. lose yourself, mockingbird, when i am gone - eminem 2. just lose it, ass like that, my name is, without me, the real slim shady - eminem 3. lady gaga - alejandro 4. nie wiem : | obecny? eminem - careful what you wish for ? nie mam pojęcia. 5. WHITE AMERICA - eminem. nie wiem czemu XD Odpowiedz Link Zgłoś
lost_in_life Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.12.10, 21:09 1) 'Chciałbym umrzeć z miłości' - Myslovitz 2) 'Dance, dance' - Fall Out Boy 3) wszystkie piosenki Bimbera, tudzież innych disnejowskich gwiazdeczek. -.-' 4) ' I walk alone' - Tarja Turunen || 'Long Lost Love' - Nightwish 5) 'Kto wie, czy za rogiem..' - DeSu Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.12.10, 21:16 1. hm. nie wiem. puszczam różne. 2. 'Round and round' 3. Wszystkie Tokio Hotel, Biebera i innych pedałów. 4. 'things will never be the same' jonas brothers. 5. Last Christmas - WHAM Odpowiedz Link Zgłoś
k.c.a.k. Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.12.10, 22:04 1) ...która puszczasz, gdy masz doła rihanna-rehab 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. richanna-s&m i emily osment-let`s be friends 3) ... która Cię denerwuje justin bieber-baby 4)... która opisuje Twój obecny stan selena gomez-naturally 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia ta z cocacoli Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.12.10, 22:15 1) Em.. So Close - Jon Mclaughlin 2) Dużo takich 3) Em... nie pamiętam tytułu 4) Patrz na 1 5) Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.12.10, 22:16 1) The Fray - Never Say Never 2)Shakira- loca 3)moze jakas bd ale nie pamietam 4) Michael Nielsen - Up in the Ashes 5) Shakin' Stevens -Merry Christmas Everyone Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. . 27.12.10, 10:42 1. MCR - Cancer. 2. MCR - Na Na Na & MCR - Kill all your friends. . 3. wszystkie Bimbera, Majli i świty Disney Channel. -.- + Eminem ft. Riri - Love the way you lie (Shady zeszmacił się nagrywając z nią ;x) 4. MCR - Destroya. 5. All I want for Christmas is you w wykonaniu MCR. Odpowiedz Link Zgłoś
jeeina128 Weźwejdź XD 27.12.10, 10:52 1) T.I ft Chris Brown - Get Up 2) mi się chce tańczyć przy każdej piosence , ale jeśli chodzi o taką wesołą to hellogoodbye here in your arms 3)Wiz Khalifa - This Plane 4) również of kors Wham Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 10:57 1)Ewa Farna 'Chwytaj dzień' 2)Hannah Montana 'Old Blue Jeans' 3)Mezo 'Po robocie' 4)Miley Cyrus 'All I Want For Life of Christmas' Odpowiedz Link Zgłoś
goga14 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:07 1. różnie, najczęściej to jakąś piosenkę Boba Marleya, nie wiem czemu, ale jakoś zawsze mi się humor poprawia 2. DMC - Get in on the floor (czy coś w tym stylu xD) 3. chyba takiej nie ma 4. no to chyba.. SGM - Szanuj 5. Jingle Bells Rock , hehe no to chyba na tyle xd Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:10 1) ...która puszczasz, gdy masz doła - "Hello" - Evanescence 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. Praktycznie wszystkie Davida Guetty 3) ... która Cię denerwuje - Hmm... Piosenki Katy Perry i Lady Gagi [ ale to niektóre] 4)... która opisuje Twój obecny stan - Hmm... "Ty jesteś moim skarbem" Bebe Lily.xdd 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożego Narodzenia - Last Christmast oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:13 1.GrubSon - Na szczycie - trochę mnie podbudowuje na duchu 2.Pink - Rasse You're Glass [nie wiem jak to się dokładnie pisze] , Black Eyed Peas - The Time 3.P.Markowska - Księżycowy - kiedyś jej słuchałam w kółko pewnie temu teraz mnie wkurza .. 4. StarGuardMuffin- O muzyce reggae 5.All I Want For Christams Is You Odpowiedz Link Zgłoś
minia4897 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:13 1. Eminem - 'not afraid' / Shakira - 'loca' 2. Shakira - 'waka waka' / Beyonce - 'single ladies' 3. Wszystkie piosenki Feel'a 4. Rihanna - 'love the way you lie' / 'only girl in the world' 5. Wham - 'Last Christmas' Odpowiedz Link Zgłoś
natusiaxdd Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:20 1. Airplanes 2. 2. nie ma takiej . ( ; 3. piosenka o komarze. 4. The big Bang 5. Last christmas . xD Odpowiedz Link Zgłoś
wamiss Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:32 - hero - remember - łap oddech - monster - zombie Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_j K l i k... 27.12.10, 11:35 1. Stronger lub Not That Far Away Jennette McCurdy 2. Baby Justin Bieber 3. - 4. Me with you 5.Jingle Bells Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 11:47 Ke$ha - Your love is my drug RBD - Carino mio Ania Wyszkoni - Czy ten pan i pani RBD - Un poco de tu amor Wham - Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 12:08 1) Avril Lavigne - "Nobody's home", "When you're gone", Anna Jantar - "Gdy on natchnieniem jest" 2) Queen - "Don't stop me now", "I want to break free", przy czym przy tej drugiej podczas oglądania teledysku leżę na podłodze xD Freddie przebrany za kobietę mnie rozbraja. I ten jego wąsik xD 3) Dużo tego, ale ogólnie wszystko Biebera, Jonasów i innych tego typu wynalazków. 4) Katy Perry - "Teenage dream", Anna Jantar - "Układ z życiem" 5) "All I want for Christmas". Kojarzy mi się nie tylko ze Świętami, ale też z pewną osobą Odpowiedz Link Zgłoś
emilka1136 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 13:20 One Republic- Good Life Usher ft. Pitbull-DJ Got Us Fallin' In Love wszystkie Seleny Gomez Paramore- Ignorance Wham-Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 13:29 1. 30STM- hurricane 2. dj cargo- fly 3. wszystkie bibera 4. System of a down- lonely day 5. wham- last christmas Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 ... 27.12.10, 13:29 1. Video- idę na plażę 2. Snow White's Poison Bite- The End Of Prom Night 3. hmm.. Kombi mnie bardzo wkurza ;P 4. EWR- Dotknąć Cię 5. Nie ma.. Może All I Want For Christmas Is You Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 13:48 > > 1) ...która puszczasz, gdy masz doła > 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. > 3) ... która Cię denerwuje > 4)... która opisuje Twój obecny stan > 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia 1) zalezy. my heart - paramore, was it a dream - 30stm, form yesterday - 30 stm. 2) fast life - clipse <3 3) wszystkie jkaty perry...-.- 4) hurricane - 30stm. 5) ' LAST cHRISTMAS i GAVE YOU MY HEART.. ' WHAM? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 27.12.10, 13:59 1. Another one/ Waking the demon 2. Dancehall gueen 3. One less lonley girl / one time 4. Znam ten stan / o muzyce reggae 5. tears don't fall / last christmas Jest po ukośnikach bo robiłam ankiete z koleżanką ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.12.10, 11:09 1. Bring Me The Horizon - Fuck 2. Fall Out Boy - Dance, dance 3. Hmm, dużo ich... Rihanna - Only Girl 4. Simple Plan - Welcome To My Life 5. Last Christmas oczywiście ! Odpowiedz Link Zgłoś
lostprincess Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.12.10, 11:20 1) różne ,najróżniejsze smutne oczywiście 2)Tokio Hotel-Hurricanes and suns 3)Yolanda Be Cool Vrs DCup - We No Speak Americano 4)Simple Plan-Welcome to my life 5)Never Shout Never - Can't Stand It naprawdę nie wiem czemu,ale może przez tą muzyczke Odpowiedz Link Zgłoś