czarna_. Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.02.11, 21:08 1) Muse - Neutron Star Collision 2) Usher - OMG 3) Justin Bieber - Baby 4) The Calling - If only 5) Alexandra Burke - Start Without you, wiem dziwna jestem ;P... ale ten rytm tak mi zalatuje klimatem Marry Christmas, że nie wiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.02.11, 21:39 1) ...która puszczasz, gdy masz doła: "Do Kołyski"- Dżem, "The Man Who Sold The World" - Nirvana i wiele innych. 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. "Whiskey In The Jar"- Metallica 3) ... która Cię denerwuje : zbyt dużo by wymieniać 4)... która opisuje Twój obecny stan : "Reckless" - Papa Roach 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożego Narodzenia: nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
vabene Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.02.11, 22:01 green_alien napisał(a): > 1) ...która puszczasz, gdy masz doła: "Do Kołyski"- Dżem, "The Man Who Sold > The World" - Nirvana i wiele innych. > 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. [b]"Whiskey In The Jar"- Metallica[/ > b] > 3) ... która Cię denerwuje : zbyt dużo by wymieniać > 4)... która opisuje Twój obecny stan : "Reckless" - Papa Roach > 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożego Narodzenia: nie wiem 1.When You're Gone-Avril Lavigne 2.Dancehall Queen-SGM 3.Duuuuzo takich. 4.Miss Nothing-The Pretty Rackless 5.Wham!-Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.02.11, 21:56 1) małpa - mógłbym. 2) kamil bednarek - dancehall queen. 3) natalia kukulska - wierność jest nudna. 4) lifehouse - storm. 5) de su - kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 26.02.11, 22:06 > 1) ...która puszczasz, gdy masz doła Gate 21, Lonely Day, Radio Dalmacija... Płaczę przy nich. > 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. Saturday Night Fever > 3) ... która Cię denerwuje jakikolwiek utwór Breaking Benjamin > 4)... która opisuje Twój obecny stan A tak myślę o przyszłości i przypomina mi się utwór Kaczmarskiego, Nasza Klasa > 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia Nic. W ogóle jakoś się nie poczuwam z tym świętem. Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 15.03.11, 16:44 > 1) ...która puszczasz, gdy masz doła - 30 Seconds to Mars - Hurricane > 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. - Shakira - Waka Waka > 3) ... która Cię denerwuje - Rihanna - Te amo > 4)... która opisuje Twój obecny stan - Within Temtation - Frozen > 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia - ta od reklamy coli (nie wiem jak się nazywa ;d) Odpowiedz Link Zgłoś
themartys13 podaj tytuł 16.03.11, 16:26 1. Avril Lavigne - Innocence 2.Shakira - Whenever Wherever 3.Morena - nie wiem kto to śpiewa 4.Demi Lovato - Got dynamite 5.Last Christmas w każdej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 22.03.11, 20:42 1)Apocalyptica-Distraction lub Metallica - Enter Sandman 2)Depeche Mode-Strangelove lub Timo Maas&Brian Molko - First Day 3)Hooverphonic-Eden 4)Rammstein-Rosenrot 5) Wham-Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
ja4everxd Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 24.03.11, 22:11 1) ...która puszczasz, gdy masz doła-Miley Cyrus-Stay 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć.-Jeniffer lopez-on the floor 3) ... która Cię denerwuje-Niemam 4)... która opisuje Twój obecny stan- katy perry-firework 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia-selena gomez-winter wonderland Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 24.03.11, 22:25 1) ...która puszczasz, gdy masz doła My Immortal Evanescence 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. Jump up Major Lazer 3) ... która Cię denerwuje Baby Biebera 4)... która opisuje Twój obecny stan Kochana GrubSon 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia Last Christmas Wham! Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 24.03.11, 22:54 1. MCR - Cancer 2. MCR - Planetary (GO!) 3. Rajana - Only Girl 4. MCR - Sing 5. yyy Cover All I want for christmas is you - MCR Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 25.03.11, 07:07 1. Pink - Facking Perfect 2. GaGa - Born This Way 3. Justin Bieber - Baby 4. nie wiem ; / 5. Hanson - Merry Christmas Baby Odpowiedz Link Zgłoś
lusiiaczek_joe odp. 25.03.11, 08:14 1) Stone sour - Through glass / Daniel Powter- Bad day 2)Pink- Funhouse 3) jakies technowate na pewno. xd 4)Greenday - American Idiot ( wprawia mnie w dobry nastroj, ktory teraz mam xd) 5)Last Christmas! xd Odpowiedz Link Zgłoś
innanzwszyscy Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 25.03.11, 12:25 1) Pink- fucking perfekt , nirvana where did you sleep last night, markowski & sygitowicz - każdej nocy 2) Grubson - na szczycie, akon - sexy beatch, Enrique Iglesias - I Like It 3)Justin bieber - Baby i inne piosenki Biberka 4)nirvana smells like teen spirit, My Chemical Romance - Teenagers Mam dużo piosenek ale te wybrałam najlepsze dla mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
foreversmile Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 25.03.11, 13:28 No więc tak : 1) Britney Spears - "Everytime", Lub A Fine Frenzy - "Almost Lover" 2)Duzo jest takich, ale przede wszystkim Madcon - "Freaky Like Me" 3)Duck Sauce - "Barbra Streisand" 4)hmm...Selena Gomez- A Year Without Rain 5)Mariah Carey "All I want for Christmas is you" ; D Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 25.03.11, 13:41 1) ...która puszczasz, gdy masz doła TH- Zoom 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. TH- Wo sind eure Hande 3) ... która Cię denerwuje wszystkie Justina i niektóre gwiazdek Disneya ale najbardziej Baby 4)... która opisuje Twój obecny stan hmm TH-Alien 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia All i want for Christmas is you Odpowiedz Link Zgłoś
kociara24 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 29.07.11, 23:09 1. TH-Automatic 2. Lady GaGa-Born this way 3. Zjeber-Bejbe i Srelenka-Lof lajk e lof song 4. Riszanka- Only girl (w pokoju) 5. Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.07.11, 11:03 1) Avril Lavigne - Innocence ; Coldplay - The scientist 2) Panic! at the Disco - Time to dance 3) Rebecca Black - My moment; Friday 4) Paramore - My heart 5) Jingle bells XD Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.07.11, 12:05 1. Nelly "Just A Dream" 2. LMFAO ft. Natalia Kills "Champagne Showers" 3. Justin Bieder "Baby" , nienawidzę normalnie 4. Jest mi smutno, jest mi źle bo jest zimno xD Patrz numer jeden 5. "Last Christmas" w różnych wykonaniach Odpowiedz Link Zgłoś
missundecided Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.07.11, 12:18 1) Plain White T's - "Cinderella story" 2) Jesse Spencer - "Sheets of Egyptian Cotton" (mam sentyment do tej piosenki) a z takich nowszych to "Welcome to St. Tropez" 3)Zakopower - "Boso" ;-/ 4) "Wir schliessen uns ein" 5) "Last Christmas" Wham i cała płyta "Acoustic Hearts of Winter" Aly & Aj Odpowiedz Link Zgłoś
kara33441 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 30.07.11, 21:41 1.Avril Lavigne - I'm With You 2.Britney Spears - Till The World Ends 3.Rebecca Black - Friday 4.Kylie Minogue - Get Outta My Way 5.Wham! - Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
aggg Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 31.07.11, 16:53 1.SOAD - Lonley day 2.My chemical romance - na na na i 3.Piosenki biebera, gwiazdek disneya, rihanny... 4.Evanescence - hello 5.Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 31.07.11, 17:12 1. pezet - spadam, alex band - only one, Within Temptation - All I need, bridy - skinny love 2. Kate perry - e.t 3. lady gaga - borny tkis way 4. o.s.t.r - mówiła mi 5. hm. nie wiem. kolędy jakieś albo last christmas ale nie pamiętam wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 31.07.11, 22:38 1) Sporo tego 2) Nie wiem...ja nie tańczę 3) "Sexualna" 4) "Basket Case" Green Day 5) "Last Christmas" Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_wiedzma Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 08.08.11, 19:54 1) Sum 41- With Me 2) 30 Seconds to Mars- Closer To The Edge 3) Rebecca Black- Friday 4) My Chemical Romance- Famnous Last Words 5) Shakin Stevens- Merry Christmas Everyone<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
maadz. Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 08.08.11, 23:16 zaznaczam, że nie mam piosenek na stałe, więc podane przeze mnie tytuły są aktualne na dzień dzisiejszy. jutro może być kompletnie odwrotnie. no, może z wyjątkiem punktu 3. 1) Levi Kreis - I should go, Seweryn Krajewski - Kołysanka dla Okruszka 2) Usher - DJ got us fallin' in love, Alexandra Stan - Mr Saxobeat 3) cała radosna twórczość G. Andrzejewicz, Ich Troje itd. (85% polskich piosenek) 4) trudno określić mój obecny stan, ale słucham na przemian Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to you i Katy Perry - California Gurls 5) Mariah Carey - All I want for Christmas is you <3 Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 10.08.11, 16:40 1) ...która puszczasz, gdy masz doła 'Goodbye' Miley Cyrus albo 'Skinny Love' Birdy 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. 'Get Some' Lykke Li albo 'Let's Be Friends' Emily Osment 3) ... która Cię denerwuje 'Friday' Rebecci Black 4) ... która opisuje Twój obecny stan - 5) ... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożego Narodzenia 'Last Chrismas' I give You my herat ... i 'Winter Wonderland' Tak obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
anette_ Re: Podaj tytuł piosenki przy której/która... 10.08.11, 16:49 > 1) ...która puszczasz, gdy masz doła > 2) ... przy której aż chce Ci się tańczyć. > 3) ... która Cię denerwuje > 4)... która opisuje Twój obecny stan > 5)... która kojarzy Ci się ze Świętami Bożyego Narodzenia > 1) "Who says" Selena Gomez 2) "Don't wanna go home" Jason Derulo 3) "Baby" Justin Bieber 4) "Switch' Ashley Tisdale 5) " Santa Claus is coming to town" w wykonaniu Mariah Carey Odpowiedz Link Zgłoś