kasil2402 26.12.10, 18:48 Nie mam nic ciekawego do czytania! Sage Zmierzch czytałam 8 razy i już mi się troche przejadło, tak samo z "Dziewczyny z Hex Hall". Chciałabym znów coś przeczytac, ale niewiem co! Może macie jakieś ciekawe pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teqiulla Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 18:53 jeśli lubisz romantyczne książki to polecam ci serdecznie wszystkie powieści n.sparksa Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Kilka propozycji! 26.12.10, 18:56 - 'Miasto kości' i kontynuacje - 'Błękitnokrwiści' - 'Skrzydła Laurel' - 'Pamiętniki Wampirów' - 'Umarli czasu nie liczą' I wieeele takich mogłabym ci powymieniać. Poszukaj np. na empik.com i na podobnych stronach... Odpowiedz Link Zgłoś
buuum Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 18:58 ząb napoleona, zakazane po legalu, opium w rosole. Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley97 Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:01 yyym no może saga zmierzch??? Odpowiedz Link Zgłoś
arya555 kilka mam 26.12.10, 19:00 no oczywiście Harry Potter, Szeptem (Becca Fitzpatrick ) Piękne istoty sen, mgła, i coś jeszcze tylko zapomniałam(to jedna seria) dom nocy te wszystkie części ostatnia piosenka nienasyceni pamiętniki wampirów ever błętkitnokrwiści i zmierzch oczami edwarda Nie chce mi się sukać autorów Odpowiedz Link Zgłoś
missmiley97 Re: kilka mam 26.12.10, 19:02 arya555 napisał(a): > no oczywiście Harry Potter, > Szeptem (Becca Fitzpatrick ) > Piękne istoty > sen, mgła, i coś jeszcze tylko zapomniałam(to jedna seria) > dom nocy te wszystkie części > ostatnia piosenka > nienasyceni > pamiętniki wampirów > ever > błętkitnokrwiści > i zmierzch oczami edwarda > Nie chce mi się sukać autorów Oglądałam film Ostatnia piosenka cool najjjfajniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:01 szara tęcza, w ciemności, numery, agrafka. Odpowiedz Link Zgłoś
salivia Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:01 Królowa Lata i kontynuacje (Król Mroku, Krucha Wieczność) , Blask księżyca i kontynuacje (pełnia księżyca, nów księżyca, cień księżyca) , Pamiętniki Wampirów (tego jest 7 części) , Wizje w mroku, Tajemny krąg, Świat nocy (1,2,3), Córka czarownic, Wampiry z Morganville( nie przeczytałam jeszcze wszytkich części ale to co narazie to jest ciekawe), Gone Zniknęli (1,2) (To książki które czytałam, a z takich którch nie czytałam a zapowiadają się ciekawie to Gone Zniknęli 3 , Cienie , Dotyk ciemności -czy coś w tym stylu.) A jak jeszcze coś mi się przypomni to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:01 w imię miłości, czarownice z salem falls - Jodi Picoult zabójcza kuracja - Cook Miasteczko salem, Cujo- King'a. Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Kilka fajnych książek .... 26.12.10, 19:01 Dwie książki Armstrong Kelly : Wezwanie i jego druga część Albo saga L.J Smith - Pamiętniki Wampirów [ osobiście uwielbiam i myślę ,że lepsza niż zmierzch] oraz L.J Smith - Wizje w mroku Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 tuuu 26.12.10, 19:04 polecam: szeptem(moja ulubiona ksiazka): www.empik.com/szeptem-fitzpatrick-becca,prod35390022,ksiazka-p Odpowiedz Link Zgłoś
werzka Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:06 Ostatnia Piosenka (The Last Song) Odpowiedz Link Zgłoś
lamma * 26.12.10, 19:09 klasa pani czajki to jest mega. LO-teria druga część. polecam, joanna brodzik. Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie ! 26.12.10, 19:12 Pamiętnik Księżniczki - jest tego 10 (a dokładniej 12 części) ale szybko się czyta, bo jest napisane językiem młodzieżowym. Przeczytaj koniecznie. Książka jest autorstwa Meg Cabot. A i jeszcze też autorstwa Meg Cabot- cykl. Pośredniczka. 1 cz.- Kraina cienia 2 cz.- 9 klucz 3. -Kraksa w górach 4.- Najczarniejsza godzina Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Saga o Wiedźminie :) i ... 26.12.10, 19:18 Stowarzyszenie Umarłych Poetów i śliczna książka ale krótka : Oliver i Pani Róża janvier Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:18 polecam książki Meg Cabot Odpowiedz Link Zgłoś
vampirzyca1995 Świat Nocy 26.12.10, 19:27 ja czytam i nie moge sie oderwać polecam Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:29 mad-city.blog.onet.pl/ Wejdź, tu jest sporo książek, znajdziesz coś dla siebie ;] Codziennie dodaje nowe Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:29 mnie osobiście bardzo podobały się dotychczasowo wydane części Pamiętników wampirów, a także Skrzydła Laurel (nie zrażać się nieco cukierkową okładką!). Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:35 hm.. może Plotkara? Dziewczyna super? Pamiętnik księżniczki? Dziewczyna Ameryki? Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Ciekawe książki młodzieżowe... 26.12.10, 19:43 Gone zniknęli 1,2,3 Wojny świata wynurzonego, Szeptem, Miasteczko salem Odpowiedz Link Zgłoś