Dodaj do ulubionych

Japan Style ,- Allegro .

26.12.10, 22:50

No więc , ciekawi mnie ta firma , jest bardzo tanioo , i naprawdę śliczne rzeczy .
Tylko jedzie to z chin , czy kąd tam .
I zastanawiam się czy jest w miare normalnej jakości ?
czy długo idzie ?
kupowałyście coś ? , doszło ? , jak po praniu ?

z góry dzięki . ;ddd
Obserwuj wątek
    • miley124 Re: Japan Style ,- Allegro . 26.12.10, 22:57
      sorka niestety nie wiem . Wesołych Świąt!santachoinkaprezent
    • hooodooo Re: Japan Style ,- Allegro . 26.12.10, 23:02
      kupiłam 2 sukienki, ale tak się złożyło, że nigdy ich nie miałam na sobie, więc nie wiem jakie są po praniu.
      i wydają się być porządne wink
      • klaudia7 Re: Japan Style ,- Allegro . 26.12.10, 23:06
        sama nie zamawialam ale moje kolezanki czekaly miesiąc aż dojdzie a do tego ciuchu beznadziejnej jakości, w wiekszosci przypadkach lecz nie we wszystkich. jesli chcesz cos zamówić, napisz wiadomośc aby wyslali ci zdjęcie takiena wieszaku przed wyslaniem, wtedy bedziesz miala pewnośc jak wyglada ciuch. mam nadzieje ze pomoglamwink wesołych!
        • scarrlet Ja nie polecam !Już nigdy stamtąd nic nie zamówię 26.12.10, 23:29
          Pomijam kwestię czekania na przesyłkę prawie miesiąc. Ale ubranie które zamówiłam były marnej jakości, wykonane jak ze ścierki. Nie dość ze inny materiał, to jeszcze różnica w kolorze i kroju, zupełnie nie to co na zdjęciach. Są tanie, ale mino wszystko nie warte ceny.
    • mish Re: Japan Style ,- Allegro . 26.12.10, 23:46
      Pewnie zauważyłaś, że chodź "firma" ta sama (japanstyle) to sprzedawcy różni. Musisz znaleźć takiego, który będzie miał najwięcej pozytywów, jednak przed kupnem przeczytaj też negatywy.
      Ja trafiłam na porządnego sprzedawce wink Sukienka szła dość długo (ok. 20 dni), ale w końcu to z zagranicy i sprzedawca ostrzegał, że tak będzie. Poza tym wszystko w porządku. Sukienka ładna, materiał całkiem porządny (chociaż z tym bym nie przesadzała - jeszcze jej nie założyłam, więc też nie prałam, ale poczekamy - zobaczymy).
      Słyszałam o przypadkach, gdy zamówiona bluzka dosłownie rozpadała się po założeniu, kiedy indziej szwy były nierówne, materiał do dupy itp. Też mnie to przeraziło, ale ja miałam szczęście wink. Niemniej jednak, więcej z japan style raczej zamawiać nie będę, sukienka wyjątkowo mi się spodobała i zaryzykowałam, ale to raczej ostatni raz. Wolę nie poznać złych stron japan style'a wink
      • mish Re: Japan Style ,- Allegro . 26.12.10, 23:47
        choć *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka