kama511 Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 16.01.11, 12:57 Nie mam takiej i się cieszę. Bo gdybym miała ludzie uważali by mnie za totalną idiotkę. Śpiewałabym ją w kółko i nie mogłabym się powstrzymać..)) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 16.01.11, 13:15 James Blunt- Goodbye my lover.ostatnio ciągle jej słucham bo mam wyjątkowo ciężki okre.NIe chodzi o oceny czy kłótnie z mamą czy przyjaciółką ale wiecie problemy sercowe.I naprawde ta piosenka ma cudowny tekst i można sobie przy niej popłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_portilla Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 16.01.11, 14:55 np. Pakito - Electro Music Travie McCoy: We'll Be Alright i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna14 Enjoy to Silence - Anberlin 16.01.11, 15:25 W prawdzie to cover , ale i tak mi się podoiba . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 19.01.11, 17:04 nie tyle nie mogę co nie chcę Closterkeller Nocarz i Matka może jeszcze Bushido- asylantenstatus Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 19.01.11, 17:07 Romeo and Juliet - The Killers Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Piosenka od , któtej nie możecie się uwolnić. 19.01.11, 17:12 zawsze jak rano jadę samochodem i słyszę jakąś piosenkę to potem nucę ją przez cały dzień Odpowiedz Link Zgłoś