natka535 28.12.10, 20:01 Wiem, że ;pytanie trochę głupie, ale chciałabym się dowiedzieć bo za niedługo sama będę ją miała. Jak się pytanie nie podoba to nieodpisujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magy10041996 Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:06 u mnie w szkole nie ma szafek Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekkxd tu . ! 31.05.11, 20:35 ogólnie to trzymam tam kurtkę , książki , wf , buty na wf i ogólnie jakieś bzdety ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:08 ubranie - kurtka, szalik rękawiczki etc. i książki. czasami jedzonko Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:11 u mnie w szkole też nie ma szafek ale będę miała niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:13 my nie mamy szafek! hamstwo i rasizm!!! jak tak mozna? mamy za to prysznice i szatnie przed szkola Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Ja... 01.06.11, 08:13 Mnóstwo rzeczy w-f,podręczniki,Małe lusterko,zapasowe długopisy,zapasowy zeszyt,pustą butelkę(chyba już jej nie wyciągnę),Przyklejony notesik,przyklejony plakat,jakiś błyszczyk ogólnie rzecz biorąc mnóstwo bardziej i mniej potrzebnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:16 książki,lusterko-takie przyczepione do ścianki szafki Odpowiedz Link Zgłoś
serduchowo Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:20 u nas szafki mają być od nowego roku szkolnego dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:20 u mnie na dwie osoby przypada jedna szafka. co w niej można znaleźć? buty, kurtki, książki z biblioteki, prace plastyczne z zeszłego roku i wiele niepotrzebnych rzeczy, które, wbrew pozorom, się przydają. Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Co macie w szkolnych szafkach? 29.12.10, 12:51 Lusterko, kosmetyczkę, strój na w-f, kurtkę, czapkę, rękawiczki, buty na zmianę/kozaki Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:21 oprócz książek i ubrań na wf oczywiście, strój awaryjny na zmianę, lusterko i pusty kubek po porannej kawie, który wyrzucam idąc do domu i przynosząc następny wchodząc do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 20:30 buciki na zmianę/kurtkę i buty, jakieś pieniądze czasem, chusteczki, teczki, prace różne, czasem książki, jakieś przybory potrzebne na różne dziwne wydarzenia, sterty śmieci. a kiedyś miałam ją całą obklejoną jakimiś zdjęciami i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
iampositive Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 21:56 O ! WSZYSTKO ! Normalnie aż się śmieją, że tam to połowa szkoły by się mogła ubierać, bo aż się ubrania wysypują Ale jakoś mi się nie pali, żeby to sprzątać xd Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Co macie w szkolnych szafkach? 28.12.10, 22:04 Fajnie byłoby je mieć, ale moja szkoła niestety jest za mała, a musi pomieścić sześć klas gimnazjalnych i liceum, w którym na jeden rocznik jest chyba siedem czy osiem klas. Same szatnie to straszne klitki, do których wszyscy na okrągło się pchają. Też chcę szafki! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaaa.a wszystko...;pp 29.12.10, 00:01 no własnie.. ja tam wpycham co popadnie Odpowiedz Link Zgłoś
nadja_ ghm, ghm . 29.12.10, 00:09 buty, kurtkę, kilka książek < których nie muszę brać do domu > i czasami piórnik zostawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wild_sun Re: Co macie w szkolnych szafkach? 29.12.10, 00:13 tez chcialabym wiedziec. jest zawalona smieciami, nie tylko moimi. moje kolezanki czasem zostawiaja w niej dziwne rzeczy. ostatnio wygrzebalam jednego buta o rozmarze 43 i z pewnoscia to nie jest moj but ! pare par butow swoich mam. najlepiej trzymaj w niej duuzo butow i koszulek na wf. ja tez trzymam butelke z woda, na kwiaty. mozesz tez miec tam swoje zabawki. no nie wiem np ulubonego krokodyla czy szczura. mozesz tez trzymac w niej slodycze. nie trzymaj alkoholu bo szkoda kasy. i tak o nim zapomnisz. nie trzymaj zywych zwierzat, ani skarpetek na zmiane. mozesz tam miec zapasowe rajstopy i kosmetyki, odświeżacz do powietrza, co tylko chcesz. ja tez trzymam tam poduszke. czasem sie przydaje. pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
wild_sun Re: . 29.12.10, 00:27 no to jak nie macie szafek to po co zawracacie jej glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
leyraa Re: Co macie w szkolnych szafkach? 29.12.10, 12:44 Są małe jak pudełka na buty do tego w małej szatni 5 jedna na drugiej i ściśnięte kilka tak obok siebie masakra -.-' Znieszczą się tam tylko buty i ew. coś na plastyke reszte trzeba targać w plecakach -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
greendayfan Re: Co macie w szkolnych szafkach? 29.12.10, 12:44 strój na w-f ( od 2 miesięcy leży ) siatki kartki bluza buty ( ogólnie syfff) XD Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: Co macie w szkolnych szafkach? 29.12.10, 12:44 wszystkie ksiazki, buty, kosmetyki i wiele innych :d Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Same skarby takie jak: 29.12.10, 12:50 ciuchy na wf trampki baleriny lusterko błyszczyki do ust książki Odpowiedz Link Zgłoś