diana_btr4 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 27.07.11, 19:03 1. nie mam takiej 2. nie mam 3. na razie 1 4. na razie 8 5. justin bieber 6. nie ma takiej rzeczy 7. forum 8. hmmm...za długo by myśleć 9. na razie chyba 3 10. lista przebojów 1. wszyscy z BTR, Bruno Mars, Chad Kroeger 2. Justin Bieber 3. Big Time Rush i Nickelback 4. Party Rock Anthem 5. dużo ich jest...np.: BTR - Worldwide, Nickelback - Far away, Incubus - drive (cover)... 6. hmmm...dużo ich 7. Doda - bad girl JB - u smile i wiele innych jego piosenek 8. wszyscy z BTR, i wielu innych 9. hmmm...chyba Rihanna 10. dużo ich...Rebecca Black 1. nie mam 2. Angelina Jolie i Jennifer Aniston (chyba) 3. Miley Cyrus, itd. 4. Kendall Schmidt, Logan Henderson, James Maslow, Carlos Pena, Jared Padalecki, Jensen Ackles, Johnny Depp 5. dużo ich 6. Big Time Rush, Nie z tego świata, Zaklinacz dusz 7. Rihanna i Eminem, BTR i Iyaz 8. nie wiem 9. Komedia 10. Angus, stringi i przytulanki 1. w dres 2. zielony 3. Diana 4. Ola i Magda 5. GDDW 6. YouTube, Twitter, Kotek.pl, Kinomaniak.tv 7. 4 8. tak, brata 9. nie maam 10. zielony Odpowiedz Link Zgłoś
skasia94 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 27.07.11, 19:55 1.Demi Lovato, 2.nwm 3.1 4.nwm 5.Seleny i Justina 6.Wyolbrzymiania niektórych tematów 7.tematy o modzie 8.nie pamiętam 9.nwm 10.moda 1.Demi Lovato 2.Justin Biber 3.? 4.? 5.Barcelona 6.? 7.? 8.? 9.? 10.? 1.Szkoła uczuć, Zmierzch 2.? 3.? 4.? 5.? 6.Tancerze, Majka 7.wile by wymieniać 8.? 9.komedia romantyczna, film muzyzny 10.Zmierzch 1.dżinsy i czarny t-shirt 2.fiolet 3.Kaśka 4.Beata 5.niemiecki 6.kotek,nk 7.4 8.tak 9.Majka 10.żółto-zielony Odpowiedz Link Zgłoś
betsy Re: 40 pytań na nudę xD !!! 27.07.11, 21:34 muzyka: 1. Foo Fighters, 30 STM 2.Zjeber 3. tak samo jak 1 4. hurricane 5. za duzo ich 6. Wasting light 7. wszystkie zjebera 8. ..... 9. ..... 10. rebecca cos tam Sławy: 1. Back & Forth 2. Natalie Portman 3. Salma Hayek 4. Jared Leto 5. Bruce Lee 6. Pamietniki Wampirów 7. ..... 8..... 9. horror 10. Requiem dla snu Odnosnie mnie: 1 Cala na czarno 2 czarny 3 Quantisha 4Shampain 5 eee.....next please 6 fejs 7 psa i z 20 rybek 8 niestety -.- 9 ..... 10 trudno okreslic xD Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 ♣ 27.07.11, 21:43 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Lady Gaga 2.Ulubiony użytkownik? trufla :3 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 1 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 140 (chyba) 5.Kogo masz już dość z kota? bejber i selenka 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? zmiany w redakcji... 7.Co na kotku lubisz najbardziej? forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? oj duzo ich bylo... 9.Liczba twoich komentarzy? niewiem ._. 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] zadna. czytam bo mi sie nudzi... Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Justin Tranter 2.Nienawidzony wykonawca? ... 3.Ulubiony zespół? Evanescence, Semi Precious Weapons, Judas Priest 4.Ulubiony teledysk? Everybody's Fool, Telephone 5.Ulubiona piosenka? NIE POTRAFIE WYBRAC JEDNEJ : O 6.Ulubiona płyta? obecnie The Fame Monster i Fallen 7.Nienawidzona piosenka? BEJBEEEEE OOOOOO -.- 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Justin Tranter :3 9.Ulubiona piosenkarka? Lady Gaga, Cyndi Lauper, Christina Perri 10.Najgorsza piosenkarka? Doda -.- Odnośnie sław 1.Ulubiony film? The Lovely Bones 2.Ulubiona aktorka? Amanda Seyfried 3.Nienawidzona aktorka? nie mam 4.Ulubiony aktor? Ashton Kutcher :3 5.Nienawidzony aktor? nie mam 6.Ulubiony serial? nie ogladam seriali... 7.Najfajniejszy duet? - 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedie 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Powrot do przeszlosci : ) Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Dzinsowe szorty, bialy t-shirt z Marilyn Monroe 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski 3.Jak masz na imię? Marlena -____- 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? ............ 5.Ulubiona lekcja? sztuka 6.Ulubiona strona? tumblr 7.Ile masz zwierząt? 0 :c 8.Masz rodzeństwo? niestety... 9.Ulubione imię? Holly 10.Jaki kolor ma twój pokój? kremowy. ew -.- Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 28.07.11, 20:24 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Lady GaGa 2.Ulubiony użytkownik? trufla 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 11 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 242 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biber i Gomeska 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Często robi błędy... 7.Co na kotku lubisz najbardziej? moje dziewczyny z forum o Gadze ;3 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? o gliterach-,- 9.Liczba twoich komentarzy? 1881 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Odnośnie muzyki Nie rozumiem... 1.Ulubiony wykonawca? 2.Nienawidzony wykonawca? Justin? jeśli można go nazwać wykonawcą 3.Ulubiony zespół? 30STM 4.Ulubiony teledysk? Lady GaGa-Bad Romance 5.Ulubiona piosenka? Lady GaGa-Judas 6.Ulubiona płyta? Lady GaGa-Born This Way 7.Nienawidzona piosenka? Justin Biber- Baby. 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Jay Sean 9.Ulubiona piosenkarka? Lady GaGa 10.Najgorsza piosenkarka? Rebeka Blak ? jeśli to piosenkarka ; D Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Oj dużo... 2.Ulubiona aktorka? Angelina Jolie... 3.Nienawidzona aktorka? nie wiem. 4.Ulubiony aktor? nie wiem. 5.Nienawidzony aktor? j.w. 6.Ulubiony serial? j.w. 7.Najfajniejszy duet? j.w. 8.Najgorszy duet? j.w. 9.Ulubiony gatunek filmowy? horror 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Harry Potter ! Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? w żółtą bluzkę i fioletowe spodenki... 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny... 3.Jak masz na imię? Roksana 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Karolina ;3 5.Ulubiona lekcja? Historia 6.Ulubiona strona? Gagaface.pl 7.Ile masz zwierząt? 1 8.Masz rodzeństwo? Tak 9.Ulubione imię? Vanessa 10.Jaki kolor ma twój pokój? jest z takich drewnianych desek boazeria czy jakoś tak ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: 40 pytań na nudę xD !!! 29.07.11, 13:55 Odnośnie kota 1. Selena Gomez 2. just..me - jakoś tak 3. 0 4. nie wiem ;p 5. nikogo 6. - 7. nie wiem ;d 8. - 9. nie wiem ;d 10. moda, gwiazdy Odnośnie muzyki 1. Selena Gomez, Eminem, Rihanna 2. Rebbeca Black? Willow Smith 3. 30 STM ewentulanie 4. Rihanna - California King Bed 5. jw., Selena Gomez - Live like there's no tomorrow, Love you like a love song, Naturally, Who says, Hit the lights 6. - 7. Blue Cafe - Buena 8. Jared Leto, Chris Brown 9. Rihanna, Selena Gomez 10. Shakira Odnośnie sław 1. "Szkoła uczuć", "Requiem dla snu" 2. nie wiem 3. - 4. - 5. - 6. "Pierwsza miłość", "Ostry dyżur", "Chirurdzy" 7. ? 8. - 9. romanse, popularnonaukowe 10. "Szkoła uczuć" ... Odnośnie mnie ;p 1. jeansy, t-shirt :] 2. brązy, beże 3. - 4. - 5. biologia 6. nk, kotek, lula, groszki, humanitarni, allegro 7. 1 8. tak 9. - 10. - Odpowiedz Link Zgłoś
shakira111 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 29.07.11, 14:21 Kotek: 1. Shakira, ale o niej malo pisza wiec Bieber xD 2. misio 3. 483 4. 337 5. Bieber i Selena 6. Niczeggo w sumie 7. Nie wiem 8. Ewa Farna przeprasza Polakow 9. 119 10. Gwieazdy Muzyka: 1. Shakira 2. GaGa, Bieber 3. Brak takiego 4. "Sale el sol" 5. "Sale el sol" 6. "Sale el sol" 7. "Baby" Bieberka 8. Żaden 9. Shakira 10. Miley Cyrus Sławy: 1. Piraci z Karaibów, Harry Potter 2. Emma Watson 3. Brak takiej 4. Hugh Grant, Johnny Depp 5. Pattison 6. Barwy Szczęścia 7. Trudno powiedzieć 8. Też nie wiem 9. Komedia 10. Harry Potter O mnie: 1. Niebieska bluzka, czarne, krótkie spodnie, resztę zachowam dla siebie 2. Niebieski 3. Natalia 4. Ania 5. Wf, matma, angielski, fizyka 6. Fb 7. 1 rybke 8. Brata 9. Asia 10. Niebiesko-żółty Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_channel_ ^^ 29.07.11, 15:44 1. Różnie. 2. - 3. Zero. 4. Nie pamiętam. 5. JB & Selena Gomez, Lady Gaga. 6. Spóźnionych wiadomości, nieprawdziwych informacji. 7. Jak piszą o czym ciekawym. 8. Dużo takich. 9. Bardzo dużo, dokładnie nie pamiętam. 10. Moda. 1. Nie mam takiego. 2. M. Cyrus. 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. Jared Leto, Matt Pokora. 9. - 10. M. Cyrus. 1. Egzorcyzmy Emily Rose, Nieproszeni Goście. 2. Emma Roberts, Mandy Moore. 3. - 4. - 5. - 6. M Jak Miłość, CSI Kryminalne Zagadki Miami, Dr. House. 7. Emma i Daniel R. 8. Pattinson i Stewart. 9. Horror, dramat. 10. Nie mam pojęcia : > 1. Bluzka w kwiatki, długi, szary cardigan, ciemne rurki i różowe włochate papcie psy ;p 2. Szary, cappucino, jasny fiolet. 3. D... 4. A... 5. J. Polski, J. Angielski, Chemia. 6. we <3 it, nk, youtube, pbl, facebook. 7. 1 psiaka i rybki. 8. Niee!! 9. Natalia, Izabela, Maggie. 10. Jasny przybrudzony róż wchodzący we fiolet Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 29.07.11, 16:34 1. Bieber O.o Nie mam wyboru. Ciągle o nim piszą. 2. alexis69 i marsshollene 3. 1 4. 75 5. Poprostuja7 6. Spameów ;/ 7. To, że można prowadzić blogi xD 8. SELENI -,- 9. 504 10. Chyba moda, styl, uroda i o gwiazdach x] 1. Eminem 2. Alexander Rybak 3.Green Day 4. Rihanna - Bad Boy i Lady GaGa- Telephone 5. Naprawimy to - Grubson 6.Nie mam. 7. In My Hel - M. --> nie mogę podać dalszych danych ;/ 8. Nie zastanawiałam się. Może byś Jason Darulo, Nelly, Bieber 9. Nicki Minaj 10. Nie mam. 1. Wredne dziewczyny 2. Selena Gomez, Miley Cyrus i Nina Dobrev 3. Nie mam 4. Ian Somerhalder, Paukl Wesley 5. Nie mam.. 6. Czarodzieje z Waverly Place, Pamiętniki Wampirów, 90210, Taniec Rządzi 7. Rihanna i Eminem 8. ------- 9. komedie, horrory 10. ------- 1. Teraz ? Nic na sobie nie mam hehe, żart xD Spódniczka moro i fioletowa koszulka 2. nie mam ulubionego 3. Magdalena 4. Mam kilka kumpeli, ale nie ufam żadnej na tyle, żeby nazwać ją przyjaciółką.. 5. angielski i wf 6. kotek.pl i fb 7. 2 koty i kilkadziesiąt rybek ;p 8. Mam 9. Selene [mam kuzynkę o takim imieniu] wiktoria [moje drugie] Alice [wolę angielskie] Arkadiusz [alexis69 i marsshollene się domyślają] 10, Piaskowy Uff.. Ile czasu mi upłynęło Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.07.11, 00:21 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Nie mam xd 2.Ulubiony użytkownik? Gorzata 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0 4.Liczba znajomych na twoim profilu? Nje pamiętam : < xd 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] JUSTYNA BIMBER! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? tego, że nie pisze o prawdziwych gwiazdach =.=" 7.Co na kotku lubisz najbardziej? 30STM 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Ojojoj... Dużo tego xd 9.Liczba twoich komentarzy? coś koło 1500? xd [b/] 10.Ulubiona tematyka? Gwiazdy Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Jared Leto 2.Nienawidzony wykonawca? Justynka Bimber ^^ 3.Ulubiony zespół? 30 STM *.* 4.Ulubiony teledysk? This Is War 5.Ulubiona piosenka? Closer To The Edge 6.Ulubiona płyta? This Is War 7.Znienawidzona piosenka? Justin Bieber - wszytskie piosenki 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? haha xd Bo wyjdzie, że mam syndroma! 9.Ulubiona piosenkarka? Hm... Chyba Lejdi Gaga xD 10.Najgorsza piosenkarka? Justyna Bimber, a jak nie to Majli Srali [/b] Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Mr. Nobody 2.Ulubiona aktorka? Nje mam xd 3.Znienawidzona aktorka? Nje mam 4.Ulubiony aktor? Tajemnica xd 5.Nienawidzony aktor? Jak Bieber jest aktorem to on xd 6.Ulubiony serial? Donde Esta Elisa?! 7.Najfajniejszy duet? ??? 8.Najgorszy duet? ??? 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedie 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Mr. Nobody xd Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Jest po północy... PIŻAMKA! 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski *.* 3.Jak masz na imię? Przechrzciłam się na Klaudiush xd 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Anita 5.Ulubiona lekcja? Chyba... Plastyka xd 6.Ulubiona strona? Koteeecek! :3 7.Ile masz zwierząt? łone 8.Masz rodzeństwo? tak -.-' 9.Ulubione imię? Hm... Nje mam xd 10.Jaki kolor ma twój pokój? Żółty... chyba tak : < Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.07.11, 13:44 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Czytam wszystkie notki 2.Ulubiony użytkownik? Ci, którzy już odeszli 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? Nie wiem, chyba nie mam żadnego xD 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 156 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biebera 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? tego, że zbyt dużo uwagi poświęca bieberowi. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? - 9.Liczba twoich komentarzy? 2911 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] - Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Anahi i dużo innych, ale ona pierwsza. 2.Nienawidzony wykonawca? Bieber 3.Ulubiony zespół? RBD na pierwszym miejscu, później The Pretty Reckless, 30STM 4.Ulubiony teledysk? - 5.Ulubiona piosenka? Dużoooo, na chwilę obecną Adele Set fire to the rain, 30STM From Yesterday, TPR Just Tonight 6.Ulubiona płyta? Na chwilę obecną Adele "19" 7.Nienawidzona piosenka? - 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Enrique Iglesias 9.Ulubiona piosenkarka? Anahi 10.Najgorsza piosenkarka? - Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Potter, Efekt Motyla, Szkoła uczuć 2.Ulubiona aktorka? Nina Dobrev 3.Nienawidzona aktorka? - 4.Ulubiony aktor? Ian Somerhalder, Poncho Herrera 5.Nienawidzony aktor? William Levy 6.Ulubiony serial? TVD, PLL, GG, TW 7.Najfajniejszy duet? Nina Dobrev & Ian Somerhalder 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? oglądam wszystkie 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Harry Potter Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Czarne rurki, biało-czarna bluzka 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski, fioletowy 3.Jak masz na imię? - 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Agata 5.Ulubiona lekcja? Gegra 6.Ulubiona strona? różne fora i twitter 7.Ile masz zwierząt? 1 8.Masz rodzeństwo? nie 9.Ulubione imię? Nicola 10.Jaki kolor ma twój pokój? fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
iamlegend Re: 40 pytań na nudę xD !!! 30.07.11, 14:33 a: 1. aktorzy Harrego Pottera 2. nie mam 3. 6 4. 8 ^ ^ 5. Rebbeki Black (czy jak jej tam) i Justina 6. Nie wiem . 7. Dużo rzeczy 8. Nie ma takiego chyba . 9. 26 10. o gwiazdach b: 1. Billie Joe Armstrong 2. Patrz "a 5" 3. Green Day 4. 21 Guns 5. Muse - Blackout 6. American Idiot 7. Baby . 8. Jared Leto 9. Hayley Wiliams 10. Rebbeca Black c: 1. Helikopter w ogniu 2. Liv Tyler 3. nie mam. 4. 5. nie mam. 6. CSI, TVD 7. Elena i Damon 8. nie mam 9. sci - fi 10. Harry Potter , Star Wars d: 1. czerwona koszulka i niebieskie spodenki 2. czarny 3. Klaudia 4.Marcelina 5. Religia ? 6. facebook, kwejk, tumbrl 7. psa 8. niestety 9. Łucja 10. jasno fioletowy i jagodowy . Odpowiedz Link Zgłoś
chavnelle Re: 40 pytań na nudę xD !!! 31.07.11, 00:59 1. a nawet nie wiem, czytam o wielu gwiazdach 2. nie posiadam 3. 0 4. 9 5. Seleny Gomez ! 6. nie ma takiej rzeczy raczej ;d 7. dużo rzeczy lubię 8. nie przypominam sobie teraz ;d 9. 0 10. Ubrania ;D 1. Bob Marley, Pih, Pezet, Kamil Bednarek, Mika, Michael Jackson, John Mayer, James Blunt, Damien Rice, Bryan Adams, Jason Mraz, Michael Buble i wiele wiele innych 2. chyba nie mam 3. Coldplay, Jonas Brothers, McFly, Coma, Snow Patrol, Red Hot Chili Peppers. 4. Chyba nie posiadam 5. Mam 9274985473289 ulubionych 6. Nie mam 7. Dużo takich mam 8. John Mayer 9. Miley Cyrus, Adele, Kate Nash, Monika Brodka, Ellie Goulding, Beyonce, Rihanna 10. Selenka Gomez 1. "Titanic" "Harry Potter" "Szkoła uczuć" i wiele wiele innych 2. Miley Cyrus, Jessica Alba, Nina Dobrev 3. Selenka Gomez 4. Shane West, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nicholas Hoult 5. nie mam 6. "Pamiętniki wampirów" "Skins" "Plotkara" "Pierwsza miłość" "Dr House" "Przyjaciele" "90210" "Glee" "Życie na fali" 7. Miley Cyrus i Joe Jonas 8. Selena Gomez i Nick Jonas 9. a lubię wszystkie 10. Harry Potter 1. Majtki, szeroka koszulka i szlafrok 2. Fioletowy 3.Ola 4. Diana 5. Wos 6. mam dużo 7. 2 8. tak 9. Paweł, Julita, Patryk 10. fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: 40 pytań na nudę xD !!! 31.07.11, 22:15 odnośnie kota x] 1. nie ma. 2. brak ;p 3. 1 4. 17 chyba ;p 5. justin bieber ! -,- 6. nwm. 7. pisać na forum ;d 8. hm nie wiem zazwyczaj wybieram krótkie bo długich mi się nie chce czytać ;p 9. 23 x] 10. wszystko po kolei ;d odnośnie muzyki . 1. pezet ;] 2. bieber. ;d 3. brak ;p 4. hm nie wiem. 5. dużo tg ;p 6. brak ;p 7. lady gaga - born is way czy jakoś tak . 8. nwm ;p 9. brak ;p - odnośnie sław . 1. nwm . dużo tg ;d 2. hm. brak . 3. brak .;p 4. ian somerhalder <3 5. paul jakoś tam nie pamiętam ;d 6. pamiętniki wampirów <3 7. nwm . 8. nwm. 9. horrory, komedie romantyczne ;p 10. brak. - odnośnie cb 1. leginsy, szara bluzka, morska kamizelka. ;d 2. obecnie nie mam . 3. hmh hm . nie ważne ;d 4. x] 5.narazie są wakacje więc nie myślę o szkole. ;] 6. dużo ich ;p 7. zależy jakich ;p 8. mam <3 9. nie mam. 10. pomarańczowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alamb. Re: 40 pytań na nudę xD !!! 01.08.11, 15:42 odnośnie kota . 1 . Kristen Stewart i Robert Pattinson . 2 . ja . 3 . 5 chyba . 4 . nie wiem . 5 . Justin Bieber . 6 . nie wiem . 7 . forum . 8 . nie wiem . 9 . ok. 30 chyba . 10 . o gwiazdach . odnośnie myzyki . 1 . nie wiem . 2 . lady gaga . 3 . blue foundation . 4 . nie mam . 5 . eyes on fire & a beautiful lie . 6 . nie mam . 7 . mam dużo piosenek , których nie lubię . 8 . robert pattinson . 9 . hayley williams . 10 . nie wiem . odnośnie sław . 1 . Zmierzch . Wampiry i Świry . 2 . Kristen Stewart . 3 . nie wiem . 4 . Robert Pattinson . 5 . nie wiem . 6 . plotkara i vampire diares . 7 . I don't know . 8 . I don't know . 9 . Thrillery i seriale . 10 . Twilight . odnośnie mine . 1 . jestem ubrana w dżinsy, czerwony T-shirt i sweter czarno - szary w paski . 2 . czarny . 3 . Anastazja . 4 . Marlena i Karolina . 5 . Angielski . 6 . poszkole.pl 7 . 9 . 8 . Tak . 9 . Nikodem . 10 . czarno- czerwony . Odpowiedz Link Zgłoś
ilona3 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 01.08.11, 17:27 1. Wszyscy z Harrego Pottera 2.stranger17 3.Nie wiem 4.78(chyba) 5.JB 6.Tego że na każdym kroku piszą o Justinie Bimbrze 7. Forum, To że czasami piszą o Harrym i nie wiem co jeszce 8.HEJKA- o osobach które nie lubi użytkownik 'tonieprowokacja' - poprostu ŻAŁOSNE 9.Nie wiem 10.O gwiazdach 11.Adele, i to co teraz leci na zetce o 17:17 ( nie wiem co to 12.Justin Bieber (żyyygggg) I Rebeca Black (ŻŻŻŻŻŻŻŻŻYYYYYYYYGGGGGGGGG) 13. Nie mam 14.Nie mam 15.Rolling in the deep , i to co teraz na zetce leci ()nie wiem co to) 16.Nie mam 17. Baby 18.Nie wiem 19.Adele 20.Rebecai Black (ŻYYYYYYYYYYYYYYYYYYYGGGGGGGGGGG) 21.Harry Potter 22.Emma Watson 23.Nie wiem 24.Rupert Grint, Daniel Radcliffe 25.Nie wiem 26.Nie wiem 27.Nie wiem 28.Nie wiem 29.Przygoda, Fantasty 30.Harry Potter 31.Krótkie gacie, t schirt 32.Nie bieski., zielony 33.Ola 34.Nie mam przyjaciółek 35.Plastyka i wf 36.kotek.pl 37.Jedno-chomika 38.Wkurzającego brata 39.Męskie-RUPERT Żęńskie- Bonnie i Emma i Hermiona 40.Zielono-Niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
oluskka Re: 40 pytań na nudę xD !!! 02.08.11, 14:56 Odnośnie kotka ! 1 Miley Cyrus 2 Nie mam 3 21 4 205 5 Nie wiem 6 Opóźnienia 7 Notki 8 Nie pamiętam 9 694 10 O gwiazdach Odnośnie muzyki 1. MIley Cyrus, Shakira itd.. 2. Z Tokio Hotel 3. RBD 4. Shakiry, Katy Perry ... 5. Dużooo 6. Dużoo 7. Wszystkie Tokio Hotel 8. Usher 9.Shakira, Miley Cyrus, Katy perry itd.. 10. Kesha Odnośnie sław 1. Dużżżżoooo 2. Miley Cyrus, Emma Roberts, Jennifer Aniston 3. nie mam 4. Adam Sandler 5.Nie mam 6. Zbuntowani. M jak miłość 7.Hmm... Shakira i Beyonce 8Nie wiem 9.Komedie, ale wszystle uwielbiam 10.Kac Vegas Odnośnie mnie 1. Niebieska tunika 2. Szary 3.Ola 4. ........ 5. wf 6. Facebook.pl i Kotek.pl 7. 4 8. Mam 9.Ola i Oliwka 10.Pomarańczowy Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: 40 pytań na nudę xD !!! 02.08.11, 15:50 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? - Czytam o wszystkich . 2.Ulubiony użytkownik? - Jestem od niedawna na kotku , na razie nie wiem ;D 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? - 1 4.Liczba znajomych na twoim profilu? - 4 , może będzie więcej 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] - Biber -_- 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? - Nie wiem , nie wiem .... ;] 7.Co na kotku lubisz najbardziej? - Wypowiedzi na forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? - NIe wiem 9.Liczba twoich komentarzy? - Nie liczyłam ;p 10.Ulubiona tematyka? - Ubrania i o gwiazdach Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? - Duży by wymieniac ;D Tu kilku - Rahim , Słoń , Hans , Peja 2.Nienawidzony wykonawca? - Nie wiem . 3.Ulubiony zespół? - Są 2 - 5 2 dębiec - Paktofonika ;D 4.Ulubiony teledysk? - Nie mam takiego 5.Ulubiona piosenka? - Chwile ulotne i sekunda 6.Ulubiona płyta? - Nie mam swojej ulubionej . 7.Nienawidzona piosenka? - Katy B. - Lights on - Nie wiem czemu , poprostu mnie denerwuje 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Hmm.. długo by sie zastanawić ;p 9.Ulubiona piosenkarka? - Rihanna 10.Najgorsza piosenkarka? - Rebecca Black xD Odnośnie sław 1.Ulubiony film? - Job , i Zgon na pogrzebie ;D 2.Ulubiona aktorka? - Angelina Jolie 3.Nienawidzona aktorka? - Nie ma takiej , której nienawidze . 4.Ulubiony aktor? - Nie ma takiego xD 5.Nienawidzony aktor? - Nie ma takiego . 6.Ulubiony serial? - Dr. House 7.Najfajniejszy duet? ---- 8.Najgorszy duet? ---- 9.Ulubiony gatunek filmowy? -- Odpowiedz Link Zgłoś
magicaleks :) 02.08.11, 20:06 Odnośnie kota 1.Zendaya Coleman, Bella Thorne, Selena Gomez, Justin Bieber, Demi Lovato, Miley Cyrus ;D Ogólnie chyba o wszystkich z Disneya. 2.Natusia445 :] 3. 58 4. 65 5. Nie wiem. 6. Że się opóźnia z plotami o_O 7. To, że pisze o Disney 8. Te durne prowokacje... 9. Nie wieeem. 10. Gwiazdy Odnośnie muzyki 1.Zendaya Coleman Selena Gomez Demi Lovato 2. Brak 3. Hot Rush 4. Watch me - Shake it up 5. Zendaya - Swag it out & Watch me - Zendaya i Bella 6. Brak 7. Brak 8. Biebeeer 9. Te co w teledyskach 10. nie wiem Odnośnie sław 1. Nie wiem... 2. Zendaya Coleman i Bella Thorne 3. Brak 4. Brak 5. Brak. 6. Taniec rządzi 7. Bella & Zendaya 8. nie wiem 9. Komedia 10. Brak, ale jest serial: Taniec Rządzi Odnośnie cb 1. Fioletowe legginsy w czarne wzory, koszulka z diametami <;D> i trampki 2. Fioletowy, ciemno różowy i czarny 3. Aleksandra 4. Paula 5. Wolna ^^ 6. Gwiazdunie ;D 7. Trzy 8. Taa 9. Dużo ich 10. Ciemno różowy Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: :) 02.08.11, 20:37 Odnośnie kota 1.Hmm Chciałabym najbardziej o jakis rockowych gwiazdach ale ni ma to najwięcej hmm Demi, Miley, 2.Haha nie ma 3.0 4.118 chyba 5.JB i Selenka 6.To że pisze o gwiazdkach disneya a o innych gwiazdjach z innym rodzajem muzyki zero 7.Ze mogę pogadac powymieniac sie swoimi zainteresowaniami z zajebistymi ludzmi 8.Hmm coś o seksie ostatnio haha mało z krzesła nie spadłam 9.1045 10.o gwiazdach pozniej moda Odnośnie muzyki 1.Jared Leto, Gerard Way i Billie Joe Armstrong 2.JB 3.30stm 4.Monster - paramore i prawie wszystkie 30stm ale nie chce mi sie wymieniac 5.Omg 6.Hmm wszystkie marsów 7.Baby JB 8.Jared Leto 9.Hayley Williams 10.Rebecca Black Odnośnie sław 1.Duzo xd 2.O matko dużo ale np. Jessica Alba i Julia Roberts ale Julia chyba najwięcej lubię a i Nikki Reed 3.Nie mam takiej nie przypominam sb teraz 4.Kellan Lutz ale i wiele więcej 5.Nie wiem xd 6.duzo ale np. plotkara 7.np Eminem i Riri 8.Cos czuje ze to bedzie Demi i Jb 9.komedie 10.yy nieiwem hah Odnośnie cb 1.Spodnie tshirt i bluza i bielizna oczywiscie 2.niebieski 3.agata 4.Martyna 5.angielski 6.twitter 74 8.tak 9.y nie ma 10.pomarancz ale teraz bedzie szary i taki nie pomarancz nie roz xd Odpowiedz Link Zgłoś
wercia321 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 02.08.11, 22:07 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? - Koda Kumi, 2NE1, Jennifer LOpez 2.Ulubiony użytkownik? - Nie mam 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? - 3 4.Liczba znajomych na twoim profilu? - 97 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] - Justin Bieber 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? - Staje się fanowskką stroną Biebera i Seleny 7.Co na kotku lubisz najbardziej? - Forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? - Trochę tego było.. 9.Liczba twoich komentarzy? - 431 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] - Wszystko! Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? - Koda Kumi, Miyavi 2.Nienawidzony wykonawca? - Bieber 3.Ulubiony zespół? - The GazettE, 2NE1 4.Ulubiony teledysk? - 2NE1 - Hate You 5.Ulubiona piosenka? - 2NE1 - Hate You 6.Ulubiona płyta? - Nie mam 7.Nienawidzona piosenka? - Piosenki Biebera 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? - Miyavi 9.Ulubiona piosenkarka? - Koda Kumi 10.Najgorsza piosenkarka? - Rebecca Black Odnośnie sław 1.Ulubiony film? - Sala Samobójców 2.Ulubiona aktorka? - Brenda Song 3.Nienawidzona aktorka? - Selena Gomez 4.Ulubiony aktor? - Johnny Depp 5.Nienawidzony aktor? - Nie mam 6.Ulubiony serial? - Ja w kapeli 7.Najfajniejszy duet? - Nie mam 8.Najgorszy duet? - Nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? - Wyznania Gejszy Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? - Szaro-fioletowa koszulka i 3/4 spodnie fioletowe od piżamy 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? - Czerwony, fioletowy i czarny 3.Jak masz na imię? - Weronika 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? - Magda 5.Ulubiona lekcja? - Angielski 6.Ulubiona strona? - kotek.pl, sfgame.pl 7.Ile masz zwierząt? - Nie mam zwierząt 8.Masz rodzeństwo? - Mam 9.Ulubione imię? - Moje! 10.Jaki kolor ma twój pokój? - Żółty Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 05.08.11, 17:46 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Demi Lovato 2.Ulubiony użytkownik? duuużo 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 6 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 328 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Justin Bieber , Selena Gomez 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? notek o bieberu 7.Co na kotku lubisz najbardziej? blog i newsy 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? co sądzisz o tym ciuchu 9.Liczba twoich komentarzy? 2105 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] gwiazdy Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Demi Lovato 2.Nienawidzony wykonawca? Justin Bieber 3.Ulubiony zespół?paramore 4.Ulubiony teledysk? Skyscraper 5.Ulubiona piosenka? shakira Loca 6.Ulubiona płyta? Shakira Loca 7.Nienawidzona piosenka? Selena gomez I love you like love song 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Joe Jonas 9.Ulubiona piosenkarka? Demi Lovato Rihanna Katy Perry 10.Najgorsza piosenkarka? Selena Gomez Odnośnie sław 1.Ulubiony film? listy do Julii 2.Ulubiona aktorka? Angelina Jolie 3.Nienawidzona aktorka? nie wiem 4.Ulubiony aktor? Johny Depp 5.Nienawidzony aktor? nie wiem 6.Ulubiony serial? Zaklinacz duchów 7.Najfajniejszy duet? Demi i Joe 8.Najgorszy duet? Justina Bieber and Usher 9.Ulubiony gatunek filmowy? komedia romantyczna 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Listy do Juliii Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? wygodnie 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski , fiolet 3.Jak masz na imię? Magda 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Karolina 5.Ulubiona lekcja? Historia , wos 6.Ulubiona strona? kotek.pl 7.Ile masz zwierząt? nie mam 8.Masz rodzeństwo? tak 9.Ulubione imię? dla dziewczynki Julia dla chłopca Ksawery 10.Jaki kolor ma twój pokój? niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 05.08.11, 17:46 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Demi Lovato 2.Ulubiony użytkownik? duuużo 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 6 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 328 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Justin Bieber , Selena Gomez 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? notek o bieberu 7.Co na kotku lubisz najbardziej? blog i newsy 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? co sądzisz o tym ciuchu 9.Liczba twoich komentarzy? 2105 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] gwiazdy Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Demi Lovato 2.Nienawidzony wykonawca? Justin Bieber 3.Ulubiony zespół?paramore 4.Ulubiony teledysk? Skyscraper 5.Ulubiona piosenka? shakira Loca 6.Ulubiona płyta? Shakira Loca 7.Nienawidzona piosenka? Selena gomez I love you like love song 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Joe Jonas 9.Ulubiona piosenkarka? Demi Lovato Rihanna Katy Perry 10.Najgorsza piosenkarka? Selena Gomez Odnośnie sław 1.Ulubiony film? listy do Julii 2.Ulubiona aktorka? Angelina Jolie 3.Nienawidzona aktorka? nie wiem 4.Ulubiony aktor? Johny Depp 5.Nienawidzony aktor? nie wiem 6.Ulubiony serial? Zaklinacz duchów 7.Najfajniejszy duet? Demi i Joe 8.Najgorszy duet? Justina Bieber and Usher 9.Ulubiony gatunek filmowy? komedia romantyczna 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Listy do Juliii Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? wygodnie 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski , fiolet 3.Jak masz na imię? Magda 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Karolina 5.Ulubiona lekcja? Historia , wos 6.Ulubiona strona? kotek.pl 7.Ile masz zwierząt? nie mam 8.Masz rodzeństwo? tak 9.Ulubione imię? dla dziewczynki Julia dla chłopca Ksawery 10.Jaki kolor ma twój pokój? niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: 40 pytań na nudę xD !!! 05.08.11, 18:43 PYTANIA Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Demi Lovato 2.Ulubiony użytkownik? hmm... platyna, merley_ , ilovevampires16 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 1 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 250 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Jelena 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? subiektywizmu. Demz i Milez mogą zjechać równo, a Jelena jest najcudowniejsza. zawsze się mogą czegoś w Memi doczepić -,-'' 7.Co na kotku lubisz najbardziej? dużo fajnych osób 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? omd! np. jak jakaś niewyżyta laska pisała kogo nie lubi. no i te wątki o gliterach 9.Liczba twoich komentarzy? 690 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Demi Lovato. Miley Cyrus, Tay Momsen. Caparezza. Nicki minaj 2.Nienawidzony wykonawca? cóóż... kogoś kogo bym tak nienawidziła to nie mam. ale nie lubię keshy i tego głosu z syntezatora 3.Ulubiony zespół? The Pretty Reckless 4.Ulubiony teledysk? Skyscraper, Rememer December i ogólnie wszystkie Demi, Make me wanna die, Miss nothing, \who owns my heart 5.Ulubiona piosenka? każdą Demi piosenkę kocham, ale napiszę Skyscraper, cała płytą Light me up, See you again 6.Ulubiona płyta? Light me up, Dont Forget, Here we go again, Cant be tamed 7.Nienawidzona piosenka? Waka waka? Baby, i coś Seleny 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nick Jonas, Adam Hicks 9.Ulubiona piosenkarka? Demi Lovato 10.Najgorsza piosenkarka? yym, chyba Selena. przynajmniej na livach Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Camp rock 1 i 2 , Program Ochrony Księżniczek, Czarny łabędź, Lemoniada Gada, Lejdis, Jak zostać królem, Kac Vegas, Kac Vegas w Bangkoku, saga zmierzch 2.Ulubiona aktorka? Demi Lovato, Leighton Meester 3.Nienawidzona aktorka?nie wiem. chyba aż takiej nie mam 4.Ulubiony aktor? Bradley Cooper? 5.Nienawidzony aktor? nie mam 6.Ulubiony serial? GG, PLL, SWAC 7.Najfajniejszy duet? Delena, Memi, Nemi, Jemi 8.Najgorszy duet? Jelena? widać ,że to ustawka 9.Ulubiony gatunek filmowy? komedie 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? do tych które wymieniłam xd Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? szara krótka spódniczka i bluzka z cache cache z puszkami ala zupa campbell 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny. chociaż neony też są spoko 3.Jak masz na imię? marcelina 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? eem, nie mam naj przyjaciółki ,ale powiem Wiktoria, magda, Paulina 5.Ulubiona lekcja? j.polski, muzyka 6.Ulubiona strona? fb, demi-lovato, independent-summer i back-to-december (dwa ostatnie to blogi) 7.Ile masz zwierząt? pieska czyli 1 8.Masz rodzeństwo? brata starszego 9.Ulubione imię? Demetria, Blair, Taylor 10.Jaki kolor ma twój pokój? trudno opisać! Odpowiedz Link Zgłoś
aveugle Re: 40 pytań na nudę xD !!! 09.08.11, 19:52 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? a nie wiem 2.Ulubiony użytkownik? ja? 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? zero 4.Liczba znajomych na twoim profilu? zero 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] justina biebera i michała szpaka 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? użytkowniczek (niektórych noo) 7.Co na kotku lubisz najbardziej? plotki i ploteczki :3 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? a nie wiem 9.Liczba twoich komentarzy? a dużo 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? phhhhhhhhh Czesław Śpiewa? 2.Nienawidzony wykonawca? Marilyn Manson 3.Ulubiony zespół? My Chemical Romance, 3 Doors Down i inne 4.Ulubiony teledysk? nie wiem 5.Ulubiona piosenka? nie wiem 6.Ulubiona płyta? nie wiem 7.Nienawidzona piosenka? Friday (nic innego mi nie przychodzi do głowy) 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? a nie wiem 9.Ulubiona piosenkarka? Maria Peszek, jeśli można ją tak nazwać 10.Najgorsza piosenkarka? niech będzie Rebecca Black Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Szkoła uczuć 2.Ulubiona aktorka? a nie wiem 3.Nienawidzona aktorka? a nie wiem 4.Ulubiony aktor? Tom Felton 5.Nienawidzony aktor? a nie wiem 6.Ulubiony serial? Plotkara, Hellcats 7.Najfajniejszy duet? a nie wiem 8.Najgorszy duet? a nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? a nie wiem Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? jak ludzie na wsi 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski 3.Jak masz na imię? Weronika 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? nie jestem pewna czy mogę ją tak nazwać 5.Ulubiona lekcja? od przyszłego roku to chyba będzie kulinaria 6.Ulubiona strona? photoblog 7.Ile masz zwierząt? jedno 8.Masz rodzeństwo? jo 9.Ulubione imię? hmm Aurelia? 10.Jaki kolor ma twój pokój? brzydkozielony Odpowiedz Link Zgłoś
xxemmaxx Re: 40 pytań na nudę xD !!! 12.08.11, 20:56 Odnośnie kotaa : 1. Czytam o tym co akurat jest na kotku albo na gwiazduniach. 2. Nie mam. 3. Jedno x d 4. Kilka chyba jest .. 5. Nie ma takiej osoby. 6. Niczego ; p 7. To że ... Pokazują czasem fajne wiadomości i się tak nie nudze ; xx 8. Kiedyś napisali że Rebecca Black nie umie śpiewać i dali denną PRZERÓBKĘ jej piosenki - nie lubię jej ale bez przesady ... 9. Nie wiem : xx 10. Gwiazdy. Odnośnie muzyki : 1. Avril, Shakira, Selena. 2. Ee ... Nie mam ale nie przepadam za Rebeccą. 3. Nie mam. 4. Love You Like A Love Song - Gomez i Year Without Rain. 5. Mam kilka : What The Hall - Avril Rabiosa - Shakira Love you like a love song i Naturally - Gomez Alex Bland - Only One Hedley- Perfect Pink - Fuckin Perfect 6. Nie mam. 7. Friday - Rebecca Black. 8. Jest kilka przystojnych ; p 9. Selena. 10. Nie wiem. Odnoście sław: 1. Harry Potter. 2. Emma Watson. 3. Nie mam. 4. Ian Somerhalder, Rupert Grint, Daniel Redcliffe i Paul Weasley. 5. Nie lubie zbytnio Pattinsona. 6. Plotkara i Pamiętniki Wampirów. Chociaż lubie też ja w kapeli ; p 7. Demi i Joe. 8. Joe i Ashley Green. 9. Fantastyczny, przygodowy. 10. Harry Potter. Odnośnie mnie : 1. Dres i T-shert. 2. Morski, błękitny. 3. Karolina. 4. Ola. 5. W-f. 6. YouTube. 7. Jedno. 8. Przeszywane. 9. Rachel i kilka innych. 10. Fioletowy. Odpowiedz Link Zgłoś