Dodaj do ulubionych

Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^

15.01.11, 13:22
Chodzi mi o taki horror jaki obejrzeliscie bedąc jeszcze mali smile
Moim pierwszym był "Braterstwo wilków" w sumie jak teraz to ogladam to sie z tego smieje , ale jako 6- letni dzieciak naprawde sie bałam shock
A jaki byl wasz pierwszy horroh albo przynajmniej mrożący krew w żyłach inny film?
Bardzo mnie to ciekawi smile
Pozdrawiam wszystkie kociaki
arashaserce
Obserwuj wątek
    • aveugle The Ring (w wersji japońskiej)... 15.01.11, 13:39
      obejrzałam to w 3 klasie podstawówki i już nigdy w życiu tego nie zrobię!
      • obsessive Re: The Ring (w wersji japońskiej)... 15.01.11, 21:20
        masohistax D nie no żartuję ja oglądałam mając 13 w 3 klasie to bym spasowała po połowie i jeszcze w wersji japońskiej : D
        Szacun ;>
        Ja oglądałam Hostel 2
      • malinaa._xb hm... 06.02.11, 10:30
        Praktycznie to piła ale nie oglądałam całego pierwsze było the ring big_grinDD
      • paulina88 GĘSIA SKÓRKA ! 07.02.11, 22:53
      • tyna606 Re: The Ring (w wersji japońskiej)... 14.07.11, 16:25
        Jak miałam 5 lat obejrzałam... teletubisie !!! [żarcik], a tak na serio to jak miałam 7 lat obejrzałam PIŁĘ...
    • edward17 Smakosz ;DD 15.01.11, 13:43
      Oglądałam go pierwszy raz w drugiej klasie podstawówki ;DD
      krzyczałam wtedy niesamowicie ;DD
      teraz jak go oglądam to tak sie nie boje ;DD
      • nataliagorka Re: Smakosz ;DD 06.02.11, 09:35
        Moim też był smakosz smile
        Teraz już się nie boje smile
    • charlotte__ Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 13:43
      Pierwszy raz obejrzałam chyba w IV klasie
      w szkole, wcześniej ten sam horror oglądała
      inna klasa z gimnazjum. Nie pamiętam
      tytułu, ale był obrzydliwy. A taki co pamiętam
      tytuł to Głosy.
    • deedee Klątwa ;) 15.01.11, 13:56
    • by_moonlight Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 20:57
      Zdaje się, że był to "Ring". To było w podstawówce, chyba coś koło drugiej klasy. Byłam dość mocno wystraszona po obejrzeniu tego filmu, chociaż teraz nie jest on dla mnie aż tak przerażający. wink
    • rabid_squirrel Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 21:09
      nie pamiętam tytułu ale wiem że tam była jakaś małpka z talerzami i jak uderzała w nie to coś tam się działo. Bardzo dawno oglądałam ale myślę że teraz bym się już tak nie bała jak wtedy...tongue_out
      • misiaczek29 oszukać przeznaczenie -"horror" 15.01.11, 21:21
        na wycieczce...nie wiem w której klasie byłam, ale pamietam że koleżanki piszczały a ja sie śmiałam tongue_outbig_grin
      • zmierzchowaa. Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 21:23
        hmm. To był dość stary film. Nie mam pojęcia jak się nazywał, bo miałam około 4 lata, ale pamiętam dokładnie jedną scenę, której się bardzo bałam. To chyba był jakiś nawiedzony dom i matka z synkiem uciekała chyba na strych po drabinie i koleś cały od krwi złapał tego chłopca za nogę. Tak się bałam, że nie wiem. Hahahah. Może ktoś wie jak się nazywał, ale raczej to zbyt ogólny opis.
      • yorkie małpka z talerzami :O 15.01.11, 21:33
        Tak, właśnie ten, który opisała rabid_squirrel.
        A drugi w kolejności był jakiś o nawiedzonym domu, ale się jakoś specjalnie nie bałam ;P
      • tokio_hotel483 to nie był horror ale jako 6 latka bałam się 21.01.11, 11:12
        drugiej cześci Tytanica
        pływające trupy w oceanie shock

prosze o zrozumienie bo miałam tylko 6 lat smile
      • luflee. Piła. 04.03.11, 14:32
    • klek Braterstwo Wilków to nie horror -,-" 15.01.11, 21:27
      • arasha Re: Braterstwo Wilków to nie horror -,-" 15.01.11, 21:48
        no wiem ale dla 6-letniego dziecka to jest horrorsmile
        ale taki prawdziwy horror to byl "Inni" o nawiedzonym domu i tam matka nie wypuszczala dzieci z domu bo mówiła im ze moga przebywac na sloncu a potem sie okazalo ze oni wszycsy nie zyja surprised
    • vondyska Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 21:39
      nie oglądam horrorów ;p
    • rosaliee. haha. 15.01.11, 21:40
      szczęki. jak byłam mała >.<
      • muszelka Re: haha. 15.01.11, 21:44
        zombieland.
    • adrenaline Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 21:46
      Niestety była to 'Klątwa'. Od tamtej pory nienawidzę horrorów!
    • swiiitasna A - N - A - K - O - N - D - A 15.01.11, 21:46
      Anakonda smile
      Nie był straszny wcale ...
    • mada144 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 21:48
      Paranormal Activity... ;dsciana
    • juliaa1998 SMERFY... 15.01.11, 21:48
      nie no żart nie wiem dokładnie ale chyba "Buffy pogromczyni wampirów" dokładnie nie pamiętam uncertain
    • dianolinka Smakosz. 15.01.11, 21:52
      jezu, jak ja się tego bałam. ;/
      2 miesiące musiała spać z rodzicami. ;/
    • paja96 Słabo u mnie, słabo... ;) 15.01.11, 22:01
      W całości? Ja ogólnie nigdy nie byłam fanką horrorów ze względu na moje słabe zdrowie psychiczne. Jednak pierwszy horror jaki obejrzałam W CAŁOŚCI to jak byłam chyba w 5 kl sp i było to "Nienarodzony". Powiedziałam sobie NIGDY WIĘCEJ po tym jak przez mniej więcej rok (i tu nie koloryzuję...) nie mogłam spojrzeć w lustro które wisi na szafie, kiedy leżę w łóżku.
      Potem obejrzałam "Dark Water" japoński- śmiałam się, na "Trzynastu Duchach", chociaż były dosyć słabe, na szakalu zamykałam oczy, po "Shutter" leżałam i dotykałam swoich pleców przez najbliższe kilka nocy (film oglądałąm z 3 koleżankami w ciemnej łazience, siedząc upchane w małej wannie na kocu i z cieknącym kranem wbijającym się w plecy), choć i tak przez większość ZŁYCH scen miałam zamknięte oczy. Po "The Ring" japońskim byłam zawiedzona, chociaż jak wychodziła z telewizora nie patrzyłam ani razu. Po "Paranormal Activity" nie było AŻ TAK źle, ale jak mama przyniosła to na DVD i byłam ciekawa która jest tam końcówka alternatywna i włączyłam akurat na tym momencie kiedy ona już rzuciła jego ciałem w kamerę i stała z opętaną twarzą- przez całą noc miałam wrażenie że coś mi na kark chucha...

Tak więc ja horrorów za wiele nie oglądam, a jak już to mi wystarcza na dłuuuugi czas...
      • doomi. Re: Słabo u mnie, słabo... ;) 15.01.11, 22:06
        hmm...chyba to byla 4 albo poczatek 5 kl.laleczka chackie uncertain nie pamietam juz jak sie to pisze .wink
    • chadowa Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 15.01.11, 22:04
      Ogladalam Szósty zmysł po raz pierwszy z Przyjaciolka w wieku 7 lat brrr... Potem balam sie isc sama do kibelka xd Juz nigdy nie obejrze tego filmu ;D
    • szatynka . 19.01.11, 17:46
      Pierwszy? Taki poważny? Może to nie jest horror, ale bodajże Egzorcyzmy Emily Rose, wcześniej oglądałam jakieś bzdury, które leciały w godzinach nocnych na HBO, ale to taki kicz, że szok. Emily była na faktach i to mnie przeraziło.
    • primas Teksańska masakra piłą mechaniczną. 19.01.11, 19:20
      Miałam około 10 lat. Pamiętam, że oglądałam to wraz z mamą i bratem. Do końca życia zapamiętam scenę, w której bohaterowie biegają między wiszącymi ciałami świń : D
    • naomi. ₪ ø ||| ·o. 19.01.11, 19:22
      nie pamiętam już xd
      • cherri . 19.01.11, 19:28
        co prawda 'straszny film' to nie horror, ale mając 5 lat można się cholernie przestraszyć. do tej pory mam schizy tongue_out
      • roxy11 Re: ₪ ø ||| ·o. 19.01.11, 19:29
        to chyba był , potem bałam się sama zostać w pokoju, bo myślałam, że mi dziewczynka wylezie z telewizora :d
        • roxy11 Re: ₪ ø ||| ·o. 19.01.11, 19:29
          *to chyba był Ring,
    • trylogia . 19.01.11, 19:29
      Jakiś film o dziewczynach co ginęły w akademiku tongue_out Nie było straszne (dla mnie). Drugi (i ostatni) to 'Sierociniec' jeszcze mniej straszny. W życiu obejrzałam tylko te 2 ,ale jakoś horrorów mnie nie ciągnie ,chociaż się ich nie boję , ale jakbym miała obejrzeć Ring sama w domu to bym uciekła ze strachu do babci (tak przypuszczam) wink
      • trylogia Ale by było fajnie jakby nakręcili Ring w 3D !!!xD 19.01.11, 19:34
    • super_star Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:31
      nie pamiętam
      • inna_97 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:33
        Dobra, nie jestem ten film taki strasznie straszny ,ale w zerówce się taki wydawał..
        " Pojutrze " big_grin
        Już wtedy kochałam Jake'a . ; p
    • alice087 ________________ 19.01.11, 19:32
      nie pamiętam mojego pierwszego horroru, ale pamiętam jeden z pierwszych. tytuł zapomniałam... ale ten horror był od 18 lat (ja miałam 9 ) i tam było dziecko, duch co nawiedzało parę. kobieta mieszkająca tam słyszała płacz dziecka, krzyki i odgłosy. gdy ta kobieta chciała się przeprowadzić, wybuchały pożary, drzewa spadały na jej samochód... aby tylko się nie przeprowadzała. na końcu to dziecko się objawia... jak płonie. straszne uncertain

później nie mogłam dłuuugo spać przez ten film xD
    • kasix_14 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:35
      a żebym to ja pamiętała :p
    • karmel_ Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:38
      oj dawno to było.. nie pamiętam, chyba basen. byłam mała, ale rodzice wypożyczali horrory i oglądałam. ;q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka