emisia1 15.01.11, 21:40 Jakie macie meble w pokoju i kolor ścian ?? Ja mam meble z Ikei w kolorze białym, sofę żółtą, mam tez mnóstwo kolorowych dodatków, a ściany mam : fiolet, fioletoworóżowy, jasnoróżowy i zielony - każda inna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiiitasna Re: Meble 15.01.11, 21:43 Meble tatuś zrobił :p Łóżko tylko z Ikei Ściany żółte , większość dodatków fioletowe Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Meble 15.01.11, 21:50 Ja mam takie jasno fioletoworóżowe ściany, a meble z jasnego drewna z fioletowymi dodatkami. Łóżko/kanapa - waniliowa. I różne dodatki.. Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Meble 15.01.11, 21:47 ja mam pomarańczowe 2 ściany a 2 takie o naziwe plantacja mango meble brązowe i sofa brązowa z pomarańczowymi poduszkami jednym słowem pomarańczowo brązwowo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Meble 15.01.11, 21:53 Mam takie meble, sofę w kolorze nude, do tego zielone dodatki. Pokój jest szary c; Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Meble 15.01.11, 22:45 Ja mam ciemnoniebieskie ściany, na jednej ścianie koło łóżka jest korek. Meble nie wiem skąd, z Halmaru chyba, jasne, 'sosna'. Mam mały pokój, ale go uwielbiam i nigdy bym go nie wymieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Meble 16.01.11, 11:30 meble : z ikea białe , kolorowe dodatki , plazma ; pp. notebook biały a i łóżko jest taki wysoki , i są też elementy czerwone. ściany : odcień jagodowe lato , plakaty ze zmierzchu . Odpowiedz Link Zgłoś
kika1702 Re: Meble 19.01.11, 20:40 Ja mam zielone ściany, zieloną kanapę, meble w kolorze dębu i dywan w kolorze zielonym. Ogólnie to wszystkie dodatki zielone Odpowiedz Link Zgłoś
izys Re: Meble 27.01.11, 13:07 Ja na razie nie mam zbyt rewelacyjnych mebli, ale marzy mi się remont pokoju. Bardzo mi się podoba ta aranżacja: www.esmebel.com/rodziny,sofus,2.html Zmieniałbym jedynie łóżko na tradycyjne. Moim zdaniem, ten pokój wygląda naprawdę bardzo przytulnie i mimo, że z drewnianymi meblami, to również nowocześnie. Mam nadzieję, że będę miała tak urządzony pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Meble 21.02.11, 17:47 To macie farta i ogromne szczęście Ja go nie miałam i nie mogłam podejmować takich decyzji oprócz koloru ścian ,który też jest niewypałem XoX na teraźniejszość, byłam dzieckiem małym a teraz ... Muszę sama zmienicswój pokój bez kupowanie nowych mebli i koloru ścian nei jest łatwo,ale nei chce narzekać... Meble zaczynam sie po kilku latach przyzwyczajać, łóżko --sofa ,ściany -jasny róz ;/ nei chodzi o ot ze niel ubie różu ale to nei to do czego dążę '' Odpowiedz Link Zgłoś