Dodaj do ulubionych

Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz.....

21.01.11, 18:45
Ilu macie przyaciol?
Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada?
A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH?
Mimo, ze moze wam sie wydawac iz wszyscy sa prawdziwi, mozecie sie myslic, prawdziwa przyajzn ciezko jets znalezcsmile
Obserwuj wątek
    • izuunia55 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:53
      Mam jedną, prawdziwą przyjaciółkę-przyjaźnię się z Nią od 10 latbig_grinbig_grin
    • nalkaa_ Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:55
      mam parę przyjaciółek , ale taką najbardziej zaufaną mi przyjaciółką jest Ola znamy się najdłużej , przyjaźnimy od małego . <3
      mogę jej powiedzieć o wszystkim i ona mi też , zawsze gdy mam jakiś problem wiem że mogę na nią liczyć . cieszę się że ją mam . serce
      nie tak łatwo jest znaleźć taką osobę , do której możesz mieć zaufanie .
      • sakura134 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:28
        Nie mam takiej naprawdę prawdziwej przyjaciółki. Mam tylko jedną pseudo smile
    • azi1002 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:56
      Dwóch by się uzbierało. A reszta to koledzy i znajomi spod sklepu.
      • jessicakaulitz Re: Jedna prawdziwa, reszta dobrych znajomych... 21.01.11, 18:59
        ... bądź bardzo dobrych koleżanek.
    • yzz. . 21.01.11, 19:03
      prawdziwych mam dwie, niby przyjaciółek więcej, ale są mało warte.
      • alice_16 Re: . 21.01.11, 19:10
        Mam dwie prawdziwe przyjaciółki, są dla mnie podporą.
        Przyjaźń to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu, trzeba bardzo uważać żeby jej ni stracić.
    • bellacullen366 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:48
      Jedna. Mieliście kiedyś przyjaciółkę, z którą oglądaliście horrory pod kocem i przytulając się do siebie trzęsłyście jak cziłała ? Albo z którą każda godzina mijała jak minuta ? Z którą robiliście rzeczy, których nie odważylibyście się zrobić z kim innym ? Z którą spotkacie się na mieście, tylko po to żeby pójść do niej ? Ja tak mam. Mogę się przy niej wypłakać, chociaż przy niej daję radę najczęściej tylko ze śmiechu. Moja serce
    • ann_g Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:54
      Przekonałam się że przyjaźń nie jest prosta, mam trzy przyjacłki najlepsze, jedną przyjaciółkę i masę koleżanek, wrogów ok. 2-3
      • koloorowa. Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:20
        3 najlepsze przyjaciółki, z która jedną znam sie od urodzenia <3 reszta to dobre kumpele ;d
    • paja96 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:55
      PRAWDZIWE przyjaciółki mam tylko 2. Jedna- Ala- kochana nierozgarnięta świruska z sp i Konstancja- spokojna, lekko waflowata blondynka z gim. Przyjaciółek mam wiele- ale większość (patrz: mniej więcej 9 na 10) to zwykłe nieszczere źdz.iry. sciana
    • oliiviia Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:55
      Ilu macie przyaciol?
      1.
      Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada?
      1.
      A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH?
      1.
      mylisz się, nie trudno. ja znalazłam w tak głupi sposób, że szkoda gadać. i jest to prawdziwa przyjaźń, wiem to i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej.
    • klama_kcmil Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:04
      Mam tylko jedną przyjaciółke, nie wiem, czy mnie na prawdę lubi, bo niby skąd mam to wiedzieć, myślę, że tak...
    • katsuumi_17 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 22:32
      Mam to szczęście mieć dwie kochane, najlepsze przyjaciółki.
      • sysiek4444 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 22:41
        Mam...
        Ile ?
        Dużo...
        Prawdziwych ?
        Dwie.
        Kocham je, jesteśmy dla siebie jak siostry, interesujemy się podobnymi rzeczami, mimo że często się kłócimy potem ryczymy i się przepraszamy, wiem że mogę na nich polegać.
        to jest dziwna przyjaźń, ale myślę że można nas tak nazwać.
      • cariette Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 14.02.11, 20:03
        Mam jedną najlepszą na świecie przyjaciółkę , którą po prostu kocham <3

Jak to czytasz to pozdr ;D kiss
    • thepretty Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 23:14
      Mam ich 4! Kochamy się jak przyjaciółki. Robimy wszystko żeby się nie kłócić, szanujemy nasze własne zdania i co najważniejsze każda z nas chce aby ta DRUGA był szczęśliwa! Zawsze na nich polegam, doradzają mi i pomagają, a ja robię dla nich to samo. Jesteśmy zgraną paczką mimo, iż chodzimy do różnych szkół i czasem rzadko się widujemy!
    • super_star Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 23:18
      - hmmm nie wiem, na pewno jest kilka osób na których mogę polegać
      - nie wiem...
      - myślę, że umiem rozpoznać kto jest szczery wobec mnie

masz rację
      • pola16 Prawdziwa? To jedna, ale za to prawdziwa! 21.01.11, 23:26
        Przyjaciółkę szczerą mam jedną, jest to jak dla mnie odpowiednia ilość. Jednak osób, które się za moich przyjaciół uważają jest sporo, ale nie o to w tym wątku chodzi wink.
    • collins . 21.01.11, 23:31
      przyjaciół? kilku się znajdzie.
      prawdziwego przyjaciela mam tylko jednego. może i mieszkamy od siebie 3 godziny jazdy, spotykamy się dwa razy w roku, to i tak dzwonimy do siebie codziennie. wiem, że zawsze mogę na nią liczyć. kocham ją za to.
    • miki_jackson Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:03
      Tak,ciężko znaleźć jak to mówią "bratnią duszę".To wymaga czasu.
      Nie mam jak na razie takiego przyjaciela,ale czas pokaże.Lepiej poczekać,niż żałować zadając się z byle kim.

[i]pozdro miki_jackson ♥
    • marszalinka Uwazam ze... 22.01.11, 15:10
      bez przyjaciól nie da sie normalnie funkcjonowac ! Przynajmniej w moim przypadku. Mam kilku PRAWDZIWYCH przyjaciol i nie ze tak tylko gadam, tylko mam to sprawdzone
    • chelsea12 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:21
      Mojej koleżanki siostra ubzdurała sobie pare miesięcy temu,że jej największym przyjacielem jest Nick Jonas.Kumpela mówiła mi ,ze to się zaczęło jak obejrzała Jonas L.A i Camp Rock 2:Wielki Finał..a jak jej mówili,że sobie to ubzdurała to się obrażała mega żal...ale ona wiedziała o tym że to bzdura po prostu to udawała...świetny przyjaciel co nie? haha.A teraz jak jej ktoś o nim wspomni to zmienia temat i się z tego śmiejebig_grin jak i jawinkA teraz o mnie mam tylko 1 przyjaciółkę od sercawinkserce
    • zmierzchowa33 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:22
      Mam przyjaciółkę.wiem że mogę jej wszystko powiedzieć i że nikomu tego nie wygada.Ogólnie mam mnóstwo koleżanek które naprawdę lubię i szanuje ale wydaje mi się że ta jedna jest moją najbliższą i najbardziej zaufaną osobą która mnie nie zawiedzie. Nie wiem mam takie wrażenie że nie mogłabym powiedzieć innym o moich problemach i innych sprawach hm...miałam kiedyś taką jedną "przyjaciółkę" w podstawówce której ufałam i zdradzałam sekrety wiecie wtedy to takie poważne miłościcool były no i wypaplała to wszystko i od tego czasu jestem trochę nieufna wobec innych no ale cóż takie życie.
      piwo
    • princeskaa Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 23.01.11, 20:43
      ` ok 10 ?
      Ale 1 naj , naj , naj .<333
      potem 2 tez takie Naj .
      A reszta po prostu przyjaciółki , znam je dłuuuuuuuugo . ;d
      i kocham z całego serduucha <3
    • dominique. Re: hm... 24.01.11, 21:09
      po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że mam trzy najlepsze przyjaciółki i dwóch najlepszych przyjaciół, którzy są dla mnie najdroższymi osobami pod słońcem.
      może to sie wydać dziwne, ale ta dwójka to przedstawiciele płci męskiej starsi o 2-3 lata. mimo to dogadujemy się jak nikt inny. po prostu prawdziwa przyjaźń <3 ; )
    • katyk Jednego 24.01.11, 21:40
      Mam tylko jednego przyjaciela. I go kocham.
    • nikki Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 25.01.11, 20:16
      ginnyhp napisał(a):

> Ilu macie przyjaciol?- najlepszych to 4 a tak to około siedmiu
      > Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada?-ci których uważam za przyjaciół mnie także uważają za przyjaciółkę
      > A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH?-mysle ze kazdy
      I wierze w te przyjaźnie
    • nikki712 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 13.02.11, 17:18
      wiele było pseudo ,mam specyficzne zdanai na temat tego jaka jest przyjażń, uważam że miałam prawdziwych przyjaciół .Wtedy tacy byli zmienili sie i choc przyjażń nei przetrwała to wtedy byli przyjaciółmi i ich przyjażń też była prawdziwa tyle że nei przetrwała.
      Obecnie, radzę sobie sama wink
    • mejsii Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 13.02.11, 17:22
      Mam parę przyjaciółek smile
      Ale raczej prawdziwej przyjaciółki nie mam ...
    • mweezy . 14.02.11, 19:51
      Mam siebie. Tak na dobrą sprawę w stu procentach nie jestem w stanie nikomu zaufać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka