ginnyhp 21.01.11, 18:45 Ilu macie przyaciol? Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada? A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH? Mimo, ze moze wam sie wydawac iz wszyscy sa prawdziwi, mozecie sie myslic, prawdziwa przyajzn ciezko jets znalezc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izuunia55 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:53 Mam jedną, prawdziwą przyjaciółkę-przyjaźnię się z Nią od 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
nalkaa_ Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:55 mam parę przyjaciółek , ale taką najbardziej zaufaną mi przyjaciółką jest Ola znamy się najdłużej , przyjaźnimy od małego . <3 mogę jej powiedzieć o wszystkim i ona mi też , zawsze gdy mam jakiś problem wiem że mogę na nią liczyć . cieszę się że ją mam . nie tak łatwo jest znaleźć taką osobę , do której możesz mieć zaufanie . Odpowiedz Link Zgłoś
sakura134 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:28 Nie mam takiej naprawdę prawdziwej przyjaciółki. Mam tylko jedną pseudo Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 18:56 Dwóch by się uzbierało. A reszta to koledzy i znajomi spod sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Jedna prawdziwa, reszta dobrych znajomych... 21.01.11, 18:59 ... bądź bardzo dobrych koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. . 21.01.11, 19:03 prawdziwych mam dwie, niby przyjaciółek więcej, ale są mało warte. Odpowiedz Link Zgłoś
alice_16 Re: . 21.01.11, 19:10 Mam dwie prawdziwe przyjaciółki, są dla mnie podporą. Przyjaźń to jedna z najważniejszych rzeczy w życiu, trzeba bardzo uważać żeby jej ni stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:48 Jedna. Mieliście kiedyś przyjaciółkę, z którą oglądaliście horrory pod kocem i przytulając się do siebie trzęsłyście jak cziłała ? Albo z którą każda godzina mijała jak minuta ? Z którą robiliście rzeczy, których nie odważylibyście się zrobić z kim innym ? Z którą spotkacie się na mieście, tylko po to żeby pójść do niej ? Ja tak mam. Mogę się przy niej wypłakać, chociaż przy niej daję radę najczęściej tylko ze śmiechu. Moja Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:54 Przekonałam się że przyjaźń nie jest prosta, mam trzy przyjacłki najlepsze, jedną przyjaciółkę i masę koleżanek, wrogów ok. 2-3 Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:20 3 najlepsze przyjaciółki, z która jedną znam sie od urodzenia <3 reszta to dobre kumpele ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:55 PRAWDZIWE przyjaciółki mam tylko 2. Jedna- Ala- kochana nierozgarnięta świruska z sp i Konstancja- spokojna, lekko waflowata blondynka z gim. Przyjaciółek mam wiele- ale większość (patrz: mniej więcej 9 na 10) to zwykłe nieszczere źdz.iry. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 20:55 Ilu macie przyaciol? 1. Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada? 1. A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH? 1. mylisz się, nie trudno. ja znalazłam w tak głupi sposób, że szkoda gadać. i jest to prawdziwa przyjaźń, wiem to i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 21:04 Mam tylko jedną przyjaciółke, nie wiem, czy mnie na prawdę lubi, bo niby skąd mam to wiedzieć, myślę, że tak... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 22:32 Mam to szczęście mieć dwie kochane, najlepsze przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 22:41 Mam... Ile ? Dużo... Prawdziwych ? Dwie. Kocham je, jesteśmy dla siebie jak siostry, interesujemy się podobnymi rzeczami, mimo że często się kłócimy potem ryczymy i się przepraszamy, wiem że mogę na nich polegać. to jest dziwna przyjaźń, ale myślę że można nas tak nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 14.02.11, 20:03 Mam jedną najlepszą na świecie przyjaciółkę , którą po prostu kocham <3 Jak to czytasz to pozdr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 23:14 Mam ich 4! Kochamy się jak przyjaciółki. Robimy wszystko żeby się nie kłócić, szanujemy nasze własne zdania i co najważniejsze każda z nas chce aby ta DRUGA był szczęśliwa! Zawsze na nich polegam, doradzają mi i pomagają, a ja robię dla nich to samo. Jesteśmy zgraną paczką mimo, iż chodzimy do różnych szkół i czasem rzadko się widujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 21.01.11, 23:18 - hmmm nie wiem, na pewno jest kilka osób na których mogę polegać - nie wiem... - myślę, że umiem rozpoznać kto jest szczery wobec mnie masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Prawdziwa? To jedna, ale za to prawdziwa! 21.01.11, 23:26 Przyjaciółkę szczerą mam jedną, jest to jak dla mnie odpowiednia ilość. Jednak osób, które się za moich przyjaciół uważają jest sporo, ale nie o to w tym wątku chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
collins . 21.01.11, 23:31 przyjaciół? kilku się znajdzie. prawdziwego przyjaciela mam tylko jednego. może i mieszkamy od siebie 3 godziny jazdy, spotykamy się dwa razy w roku, to i tak dzwonimy do siebie codziennie. wiem, że zawsze mogę na nią liczyć. kocham ją za to. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:03 Tak,ciężko znaleźć jak to mówią "bratnią duszę".To wymaga czasu. Nie mam jak na razie takiego przyjaciela,ale czas pokaże.Lepiej poczekać,niż żałować zadając się z byle kim. [i]pozdro miki_jackson ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Uwazam ze... 22.01.11, 15:10 bez przyjaciól nie da sie normalnie funkcjonowac ! Przynajmniej w moim przypadku. Mam kilku PRAWDZIWYCH przyjaciol i nie ze tak tylko gadam, tylko mam to sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:21 Mojej koleżanki siostra ubzdurała sobie pare miesięcy temu,że jej największym przyjacielem jest Nick Jonas.Kumpela mówiła mi ,ze to się zaczęło jak obejrzała Jonas L.A i Camp Rock 2:Wielki Finał..a jak jej mówili,że sobie to ubzdurała to się obrażała mega żal...ale ona wiedziała o tym że to bzdura po prostu to udawała...świetny przyjaciel co nie? haha.A teraz jak jej ktoś o nim wspomni to zmienia temat i się z tego śmieje jak i jaA teraz o mnie mam tylko 1 przyjaciółkę od serca Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 22.01.11, 15:22 Mam przyjaciółkę.wiem że mogę jej wszystko powiedzieć i że nikomu tego nie wygada.Ogólnie mam mnóstwo koleżanek które naprawdę lubię i szanuje ale wydaje mi się że ta jedna jest moją najbliższą i najbardziej zaufaną osobą która mnie nie zawiedzie. Nie wiem mam takie wrażenie że nie mogłabym powiedzieć innym o moich problemach i innych sprawach hm...miałam kiedyś taką jedną "przyjaciółkę" w podstawówce której ufałam i zdradzałam sekrety wiecie wtedy to takie poważne miłości były no i wypaplała to wszystko i od tego czasu jestem trochę nieufna wobec innych no ale cóż takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś
princeskaa Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 23.01.11, 20:43 ` ok 10 ? Ale 1 naj , naj , naj .<333 potem 2 tez takie Naj . A reszta po prostu przyjaciółki , znam je dłuuuuuuuugo . ;d i kocham z całego serduucha <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dominique. Re: hm... 24.01.11, 21:09 po dłuższych przemyśleniach stwierdzam, że mam trzy najlepsze przyjaciółki i dwóch najlepszych przyjaciół, którzy są dla mnie najdroższymi osobami pod słońcem. może to sie wydać dziwne, ale ta dwójka to przedstawiciele płci męskiej starsi o 2-3 lata. mimo to dogadujemy się jak nikt inny. po prostu prawdziwa przyjaźń <3 ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 25.01.11, 20:16 ginnyhp napisał(a): > Ilu macie przyjaciol?- najlepszych to 4 a tak to około siedmiu > Ilu z nich naprawde was lubi, a ni tylko gada?-ci których uważam za przyjaciół mnie także uważają za przyjaciółkę > A ilu z nich jest PRAWDZIWYCH?-mysle ze kazdy I wierze w te przyjaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 13.02.11, 17:18 wiele było pseudo ,mam specyficzne zdanai na temat tego jaka jest przyjażń, uważam że miałam prawdziwych przyjaciół .Wtedy tacy byli zmienili sie i choc przyjażń nei przetrwała to wtedy byli przyjaciółmi i ich przyjażń też była prawdziwa tyle że nei przetrwała. Obecnie, radzę sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
mejsii Re: Prawdziwa przyjazn. Trudna rzecz..... 13.02.11, 17:22 Mam parę przyjaciółek Ale raczej prawdziwej przyjaciółki nie mam ... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 14.02.11, 19:51 Mam siebie. Tak na dobrą sprawę w stu procentach nie jestem w stanie nikomu zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś