green_freak 04.02.11, 19:07 Hej! Mam pytanie,ile znacie jezykow? Jestem ciekawa,iz znam angielski i niemiecki i chcialabym byc tlumaczem. Wiecie ile trzeba znac zeby pracowac w siedzibie EU w Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuckyeeeaaah nie wiem 04.02.11, 19:12 Ja znam angielski, niemiecki i jestem w trakcie nauki francuckiego Odpowiedz Link Zgłoś
angel44 Re: nie wiem 04.02.11, 19:18 Ja znam Angielski,i jeszcze Niemiecki ale mamy takiego nauczyciele że nawet podstawy są dla nas nieznane na tych lekcjach zazwyczaj broimy i wyładowujemy energie wiec tylko Angielski ale zacznę się uczyć innych Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: Jezyki 04.02.11, 19:17 Ja się uczę już 8 lat angielskiego i 2 lata niemieckiego. Może za niedługo zacznę się uczyć rosyjskiego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Jezyki 04.02.11, 19:22 angielski i niemiecki. myślę o nauce francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś
madzix1604 Re: Jezyki 04.02.11, 19:23 ja się uczę 11 lat angielskiego i od września zaczęłam się uczyć niemieckiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
hannah198 Re: Jezyki 13.02.11, 14:41 znam;niemiecki,angielski mam 6,polski mam 5,francuski,i czeski Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_dudee Re: Jezyki 04.02.11, 19:28 angielski,niemiecki. I niedlugo zaczynam nauke japonskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Jezyki 04.02.11, 19:29 uczę się 6 lat angielskiego i 6 lat rosyjskiego, w przyszłości chciałabym jeszcze hiszpański, ewentualnie francuski Odpowiedz Link Zgłoś
obsessive Jezyki 04.02.11, 19:31 ja od 6 lat angielski i od 7 miesięcy hiszpański jestem w klasie hiszpańskiej (pierwsza gim) i zamierzam się go uczyć do skończenia liceum ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ______________ 04.02.11, 20:37 bardzo chciałabym się dobrze nauczyć wiele języków... znam dobrze angielski, uczę się w szkole francuskiego, umiem troszkę rosyjski ( na tyle, że mogłam swobodnie dogadać się z Rosjanami), znam pojedyncze słówka po holendersku i m.in. jak się przedstawić Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Re: Jezyki 04.02.11, 21:11 Jestem ciekawa,iz znam angielski i niemiecki i chcialabym byc tlumaczem. To "iż" trochę tu nie pasuje, koleżanko. Znam angielski i polski, jestem dwujęzyczna, władam tymi językami równie dobrze i często je zamiennie stosuję. Uczę się od podstawówki niemieckiego i no, nawet dobrze mi idzie, ale mogłoby być lepiej. Uczyłam się japońskiego i niedługo, chyba jutro, przychodzi osoba, która najprawdopodobniej będzie mnie uczyła rosyjskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Jezyki 04.02.11, 21:13 ja się uczę polskiego! i anglika ;p w gimie będzie też niemiecki ;p ale chciałabym pójść do takiego gim w którym jest klasa z włoskim ;D kooocham Włochy i chciałabym się uczyć tego języka Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Jezyki 04.02.11, 21:16 Ja znam angielski chce sie bardzo nauczyc hiszpanskiego teraz ide do liceum wiec pewnie dojdzie mi niemiecki i moze rosyjski. Tez chce byc tlumaczem Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: Jezyki 04.02.11, 21:21 Katyk,widzisz jestem w angli juz od 7 lat i znam lepiej angielski niz polski Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Jezyki 04.02.11, 21:21 znam 2 obce. chciałabym nauczyć się francuskiego lub japońskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 / 04.02.11, 21:23 Ja dodatkowo uczę się tylko niemieckiego, angielski mam tylko w szkole. Ale ten szkolny jest świetny i w sumie mi wystarcza, no i mam super grupę, tylko 12 osób (średnio zaawansowani). W przyszłym roku szkolnym mam zamiar zapisać się na francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
ensuite Re: Jezyki 04.02.11, 21:26 chodzę do francuskojęzycznej szkoły, więc 2 rok uczę się francuskiego 7 rok angielskiego, 3 lata nauki rosyjskiego miałam Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Jezyki 04.02.11, 21:27 rosyjski , angielski ( podstawy ) , Niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska97 Re: Jeden swój i dwa w butach . 06.02.11, 19:30 od 1 klasy podstawówki uczę sie j.angielskiego,a od 1 klasy gimnazjum j.niemieckiego. Moim zdaniem nauka w szkołach jezyków to katastrofa! Nauczyciele nas uczą tylko tego,co bedzie na testach Odpowiedz Link Zgłoś
negativex. Re: Jezyki 04.02.11, 21:30 Angielski, niemiecki ale słabo bo nie lubię tego języka i chce uczyć się hiszpańskiego lub francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jezyki 04.02.11, 21:31 angielski, niemiecki. jeszcze uczyłam się włoskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ... 04.02.11, 21:31 Oprócz polskiego znam biegle angielski. Do tego uczę się francuskiego (w szkole) i hiszpańskiego, a od wakacji zaczynam ostrą naukę fińskiego, gdyż do Finlandii się przeprowadzam. I nie orientuję się z tą Brukselą, sorry. Ale wydaje mi się, że angielski, niemiecki, francuski i co tam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: ... 04.02.11, 21:37 Cóż znam angielski na poziomie wyżej średnio zaawansowanym, niemiecki tak na poziomie powyżej podstawowym no i francuski na podstawowym Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Jezyki 04.02.11, 21:35 angielski, niemiecki, hiszpański. hiszpański dopiero zaczynam więc nie wiem czy się dogadam ale angielski i niemiecki w razie potrzeby wiem co mówić Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 hah ;D 5 ! ;D 04.02.11, 21:41 polski, niemiecki, angielski, łaciński ;D i gwara ;D w sumie 5 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
drakangel 2 ; p 06.02.11, 23:05 ja potrafię polski x D nie, no angielski bardzo dobrze umiem i niemiecki też myślę nad byciem tłumaczem ; ) nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Nie ma czegoś takiego 12.02.11, 23:13 Jest coś takiego jak łaciński-wyobraź sobie, że ja tez się jego uczę, a to, że nikt się nim nie posługuje nie znaczy, że go nie ma.....A poza tym uczę się z 11 lat angielskiego, 6 lat ruskiego i 2 lata niemieckiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa ^-^ 05.02.11, 11:56 Uczę się angielskiego, no i od 2 lat niemieckiego- tyle że nic, a nic, nawet liczyć nie umiem.. :x Zaczęłam uczyć się rosyjskiego i zamierzam też pouczyć się troche japońskiego (ale tylko wymowa, bez pisowni XD) Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa ^-^ 05.02.11, 11:56 Uczę się angielskiego, no i od 2 lat niemieckiego- tyle że nic, a nic, nawet liczyć nie umiem.. :x Zaczęłam uczyć się rosyjskiego i zamierzam też pouczyć się troche japońskiego (ale tylko wymowa, bez pisowni XD) Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek fhyuyi. 06.02.11, 18:59 znam trzy języki obce. niemiecki, francuski i angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Jezyki 06.02.11, 20:17 polski. angielski. niemiecki. hiszpański. podwórkowy. c; Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Jezyki 06.02.11, 22:58 Nie mogę powiedzieć że znam ale przez ostatni rok dość dużo nauczyłam się z j.angielskiego i myślę że bym się dogadała z obcokrajowcem,ogólnie to lubię język czeski i hiszpański. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Jezyki 06.02.11, 23:12 no ja znam polski uczę się angielskiego 6 rok i tak nic prawie nie umiem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Jezyki 06.02.11, 23:20 -angielski prawie perfekt razem z wymową i akcentem -podstawy niemieckiego i francuskiego Odpowiedz Link Zgłoś