jbeliber. 05.02.11, 16:56 np. Komedie, horrory, itd. I wasze 3 ulubione filmy. Ja lubie komedie. 1. Never say never 2. Karate kid 3. Madagaskar Nie lubie horrorow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikki712 Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 20:13 ja też nei przepadam, widziałam dotąd 5 i poza tym musze je oglądac z kims bo po prostu bym zemdlała siedząc sama przed monitorem czy tv np. oglądając ringa ,Boże ja po prostu bym padła. Mój profil --->konto na filmwebie Co do filmów taka samoobsługa Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 20:19 piła mi sie ostatnio cos spodobała, na krwawej merry/marry usnąłem, lustra, american pie, wieczny student itp Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 20:20 a ja lubię dramaty. 1. Requiem dla snu. 2. Przerwana lekcja muzyki. 3. Mr Nobody. Nie lubię horrorów, też. Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 20:25 ja lubię dramaty psychologiczne, ogólnie dramaty, np. Remember Me, Chłopiec w pasiastej piżamie, The Runaways; filmy fantasy, niektóre komedie a nienawidzę komedii romantycznych Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 21:09 jalubie horrory ale zawsze oglądam z koleżanką ;D a tak to lubie tez dramart np. Twój na zawsze ;D i romanse tez lubie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 21:13 horrory. niechce mi sie wymieniac. już może z 150 oglądnełam, a nawet i wiecej . pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bodysoul Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 07.02.11, 22:30 Uwielbiam trylogię ,,Ojciec Chrzestny''...Lubię horrory i nienawidzę komedii xd Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 08.02.11, 15:50 uwielbiam dramaty <3 takie na których chce się ryczec. 1. Wciąż ją kocham 2. Na zawsze twój 3. Ostatnia piosenka i wiele innych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
inka13 Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 08.02.11, 15:59 Lubię komedie, romantyczne też. Lubię także dramaty typu : Twój na zawsze. Za horrorami nie przepadam chyba, że jakiś ciekawy jest. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 08.02.11, 19:41 Chyba było, ale trudno. Lubie komedie i niektóre horrory, ale czasami peniam. Moje ulubione to chyba: 1. 8 mila / Hooligans / Harry Potter. 2. Kac Vegas / Łatwa Dziewczyna / Angus, stringi i przytulanki. 3. Harry Potter / Zmierzch itd / Dziewczyny z drużyny / Wredne dziewczyny itp xd Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jakie filmy ogladacie? Jakie lubicie? I jakic 08.02.11, 19:44 lubię dramaty , psychologiczne , thrillery , komedia czasem i horrory nie lubię s-f typu avatar i fantasy , shitu z disneya 3 ulubione : - twój na zawsze - bez mojej zgody - chłopiec w pasiastej piżamie Odpowiedz Link Zgłoś
join_ :D 08.02.11, 19:45 och, karol 2 nie mam ulubionych, jest ich sporo. wbijac, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Jakie filmy ogladacie? 08.02.11, 21:34 Kocham horrory, thrillery i dramaty. Ostatnio gustuję w tych ostatnich. 1. Mr. Nobody. 2. Requiem Dla Snu. 3. Zielona Mila. Nienawidzę komedii romantycznych. Odpowiedz Link Zgłoś