Dodaj do ulubionych

Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;)

15.02.11, 15:05
Jak myślicie czy nowa płyta Avril Lavigne Goodbye Lullaby będzie hitem? Czego się po niej spodziewacie, chcecie żeby Avril grała na niej rockowe kawałki czy raczej ballady? Bardziej w stylu Let Go, Under My Skin czy The Best Damn Thing?Wypowiadajcie się w tym wątku

edit: premiera płyty będzie 4 marca.
Obserwuj wątek
    • kararock Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 15.02.11, 18:25
      oczywiście, że Under My Skin ta płyta jest genialna wink no niestety "What the hell" jest jak dla mnie wielką klapą crying ale swoją drogą "Girlfriend" też nie jest idaelne, a jaka piękna płyta się za nim pojawiła także jestem dobrej myśli wink
      • seneka4 Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 15.02.11, 22:40
        Ja też uważam ,że Under My Skin było najlepsze. (: po niej niestety całkowicie odmieniła swój styl a szkoda. ;c
        • jessicakaulitz Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 16.02.11, 20:57
          Mam przeczucie, że Avril przygotowała płytę z typowo popowymi piosenkami, ale zobaczymy w swoim czasie.
          • molinka Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 16.02.11, 21:07
            szczerze myślałam że pierwszy singiel będzie inny niż What The Hell . ,.....
            • kararock Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 17.02.11, 21:09
              wiesz ja też się nieco zawiodłam crying
              • mikessa Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 18.02.11, 22:06
                Myślę, że to będzie fajna płyta, Avril zazywyczaj ma fajne piosenki, a ''What The Hell ?'' była bardzo fajna serce
    • kira13 Re: Avril Lavigne - Goodbye Lullaby ;) 18.02.11, 22:17
      What the hell to kompletna klapa. Zupełnie inny styl od tego dawnego Avril. Ale raz czytałam, że ona nie chciała wydać tej piosenki. Miała jakąś inną, ale kazali jej zmienić uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka