anonimowa13 21.02.11, 21:59 Słuchałyście kiedyś? Jeśli tak to co sądzicie na ich temat. Ja osobiście szaleje za głosem wokalisty ! www.youtube.com/watch?v=s8dUlUkrzEE jedna z moich ulibionych piosenek ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarrlet Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 21.02.11, 22:18 Tak wszystkie piosenki znam na pamięć, Wszystkie płyty są mega. Moje ulubione utworki : Popołudnie bezkarnie cytrynowe, Widokówka, Listopad, System, Zaprzepaszczone siły ...Ostrość na nieskończoność. O matko nie wiedziałm że tyle tego jeszcze dużo ale nie chce mi się pisać Odpowiedz Link Zgłoś
ania117 Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 15.08.11, 21:49 kocham Comę! jak mam doła potrafię przesłuchać całą dyskografię i nadal mam ochotę na nich.. tak jak scarrlet znam każdy tekst na pamięć. a najbardziej ulubionych nie jestem w stanie wybrać bo każda ma dla mnie inne znaczenie, inaczej do mnie przemawia i z czymś innym mi się kojarzy, chociaż mam kilka których nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 22.02.11, 16:24 szczerze mówiąc kiedy po raz pierwszy ich usłyszałam to nie bardzo mi przypadli do gustu ,lecz po jakimś czasie znów ich przesłuchałam i "coś" do mnie trafiło Odpowiedz Link Zgłoś
happiness .;) 22.02.11, 16:44 Nie wiem dlaczego,ale Coma jakoś do mnie nie przemawia. Lubię może ze 2 ich piosenki,ale ogólnie to chyba są mi obojętni. Odpowiedz Link Zgłoś
yume Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 01.03.11, 16:50 ojej, Coma <3 uwielbiam ich teksty. są takie... hm, głębokie.świetna jest ta piosenka~. Odpowiedz Link Zgłoś
cooma Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 24.08.11, 18:56 mój nick i awatar chyba wskazują na to, że pałam miłością do zespołu Coma, więc i do Piotra Roguckiego (jego piosenki solo też uwielbiam <3) Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 07.10.11, 15:44 Jeden z moich ulubionych zespołów. Głos Roguca jest niepowtarzalny Nie przepadam za jego solowymi utworami (tymi nowszymi). Zaczyna go wyżerać komercha.. A jedną z moich ulubionych są Świadkowie Schyłku.. i Skaczemy! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxaniskaxxx kojarzę... 07.10.11, 15:56 ale tylko dlatego, że kolega ciągle o tym zespole gada xD Kiedyś przesłuchałam kilka jego piosenek i mnie nie przekonał, ale szanuję go, bo wiele osób go lubi i nie "zeszmacił się" Odpowiedz Link Zgłoś