Dodaj do ulubionych

Coma - Piotr Rogucki . ;)

21.02.11, 21:59
Słuchałyście kiedyś? Jeśli tak to co sądzicie na ich temat.

Ja osobiście szaleje za głosem wokalisty ! big_grin
www.youtube.com/watch?v=s8dUlUkrzEE
jedna z moich ulibionych piosenek ;p
Obserwuj wątek
    • scarrlet Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 21.02.11, 22:18
      Tak wszystkie piosenki znam na pamięć, Wszystkie płyty są mega. Moje ulubione utworki : Popołudnie bezkarnie cytrynowe, Widokówka, Listopad, System, Zaprzepaszczone siły ...Ostrość na nieskończoność. O matko nie wiedziałm że tyle tego jeszcze dużo ale nie chce mi się pisać
      • ania117 Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 15.08.11, 21:49
        kocham Comę! jak mam doła potrafię przesłuchać całą dyskografię i nadal mam ochotę na nich.. tak jak scarrlet znam każdy tekst na pamięć. a najbardziej ulubionych nie jestem w stanie wybrać bo każda ma dla mnie inne znaczenie, inaczej do mnie przemawia i z czymś innym mi się kojarzy, chociaż mam kilka których nie lubię.
    • piratka13 Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 22.02.11, 16:24
      szczerze mówiąc kiedy po raz pierwszy ich usłyszałam to nie bardzo mi przypadli do gustu ,lecz po jakimś czasie znów ich przesłuchałam i "coś" do mnie trafiło wink
    • verrley Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 22.02.11, 16:26
      Nie znam. c:
    • happiness .;) 22.02.11, 16:44
      Nie wiem dlaczego,ale Coma jakoś do mnie nie przemawia.
      Lubię może ze 2 ich piosenki,ale ogólnie to chyba są mi obojętni.
    • yume Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 01.03.11, 16:50
      ojej, Coma <3 uwielbiam ich teksty. są takie... hm, głębokie.świetna jest ta piosenka~.
      • cooma Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 24.08.11, 18:56
        mój nick i awatar chyba wskazują na to, że pałam miłością do zespołu Coma, więc i do Piotra Roguckiego (jego piosenki solo też uwielbiam <3) wink
    • roksanaroxana Najlepszy polski zespół 27.08.11, 23:46
      I tyle w temacie
    • yuitza Re: Coma - Piotr Rogucki . ;) 07.10.11, 15:44
      Jeden z moich ulubionych zespołów. Głos Roguca jest niepowtarzalny suspicious
      Nie przepadam za jego solowymi utworami (tymi nowszymi). Zaczyna go wyżerać komercha..
      A jedną z moich ulubionych są Świadkowie Schyłku.. i Skaczemy! wink
    • xxxaniskaxxx kojarzę... 07.10.11, 15:56
      ale tylko dlatego, że kolega ciągle o tym zespole gada xD
      Kiedyś przesłuchałam kilka jego piosenek i mnie nie przekonał, ale szanuję go, bo wiele osób go lubi i nie "zeszmacił się"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka