Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie...:/

03.03.11, 16:51
Otóż niedawno do naszej klasy doszedł jeden gościu, który od razu wpadł mi w oko.wink
Od początku okazywał (tak mi się wydaje) jakieś zainteresowanie co do mojej osoby-patrzył się na mnie, dosiadał (pytając czy może) i rozmawiał. Mówił, że mogę z nim porozmawiać na każdy temat... A teraz to się zmieniło... To znaczy nie wszystko... Nadal się na mnie patrzy i ([znowu] tak mi się wydaje)rano mnie wypatruje, ale już się nie dosiada, ani nie rozmawia ze mną...sad Mówi do mnie tylko ,,cześć" nawet kilka razy w ciągu dnia, albo spyta o jakąś bałahostkę...
Kiedy siedzę sobie i gadam z moją kumpelą ( w takich sytuacjach się ZAWSZE dosiadał) teraz dosiada się do grupki, która znajduję się niedaleko mnie, po jakimś czasie wstaje i ,,rozmawia" z kimś i przygląda się mojej reakcji... Ostatnio gdy rozmawiał z moją koleżanką z ławki o Woodstocku (nie byłam w temacie, a i przepraszam za złą pisownię) ja tylko się im przyglądałam, a on popatrzył na mnie opowiadając o nim i powiedział coś w tym stylu ,,Na przykład widzę ...(moje imię) pierwszy raz i przytulamy się" O co mu chodziło? Zrobił dziwny nacisk na moje imię...
I jest wiele innych dziwnych sytuacji... Stoi na przerwie i się perfidnie na mnie gapi... Co mam o tym myśleć?sciana Pomocyy!!!
Jeśli przeczytałeś cała tą historię z góry dziękuję!kiss
Obserwuj wątek
    • niezniszczalna Re: Dziwne zachowanie...:/ 03.03.11, 16:56
      Błagam o pomoc!cry
    • buntowniczkaxd . 03.03.11, 17:00
      nie wiem o co mu może chodzic. Xd może porozmawiaj z nim co się dzieje itd, wydaje mi się że chyba chce żebyś była o niego zazdrosna żebyś ty teraz zarywała czy coś ;p
    • justyskaa123 <3 03.03.11, 17:54
      Najpierw ci zadam pytanie czy ty do niego teżC podeszłaś czasami i czy czasem pierwsza zaczęłaś rozmowę z nim.
      Jeśli CZASEM to mysle że on poprostu chce żebyś zwróciła na niego uwagę żebyś to ty podeszła a nie on ciągle ;]
      Jeśli NIE to poprostu nie chce być nachalny i ciągle podchodzić ^.^
      Jeśli TAK to poprostu chce żebyś JESZCZE BARDZIEJ zwróciła na niego uwagę ;]

ale mam do cb radę;
      Podejdź ty i pogadaj z nim ;]
      xd
    • kkttooss Re: Dziwne zachowanie...:/ 03.03.11, 18:24
      Wpadłaś mu w oko i tyle . Prubuje wyczaić cy ma u Cb szanse i czy jesteś wgl nim zainteresowana, a przy okazji zwrócić na siebie Twoją uwagę wink
    • szukajmnie Re: Dziwne zachowanie...:/ 04.03.11, 22:01
      Wpadłaś mu w oko! wink
      Ty też zrób krok w jego stronę, np. podejdź do niego i pierwsza zacznij rozmowe.

Powodzenia!

;p
    • aivelen . 04.03.11, 22:11
      a ty do niego podchodzisz albo coś? bo może nei chciał sie narzucać jak tylko on podchodził. wydaje mi sie ze chce wzbudzić twoją zazdrość, albo tak jak jeden moj kolega z klasy robi. czyli bawi się dziewczynami. raz z jedną a raz z drugą. no ale życze ci zeby ten okazał się inny. rozmawiaj z nim, bo ci ucienie! do dzieła kisstongue_outbig_grin
    • luuluu Re: Dziwne zachowanie...:/ 04.03.11, 22:32
      Oj racja ,dziwne zachowanie. ;D
      Nie mam pojęcia o co może mu tak na prawdę chodzić. sciana
      Jest w wieku dojrzewania - chłopacy mają w tym wieku szczególnie dziwne zachowania i jakieś odchyły od normy ;D.
      To zachowanie może świadczyć o tym ,że już na początku waszej znajomości zaczęliście gadać i się od razu do siebie zbliżyliście. I może on był tym faktem lekko zszokowany ,może za szybko zaczeliście gadać o poważniejszych sprawach czy coś? Speszył się koleś i dlatego powiedział o tobie , że widzi cie pierwszy raz niby i już sie przytulacie. Chodzi o to że za szybko to sie dzieje . Ale wydaje mi sie , że on cie lubi. Rozwiązanie jest takie : napisz do niego na gg albo pogadaj z nim w szkole. Tak o błahostkach. Typu która godzina , co mamy teraz za lekcję , co było zadane. Zobacz reakcję. Z tym gapieniem sie ciągłym na ciebie . Po prostu na serio cie lubi i tyle. I np. zapytaj sie potem o co mu chodziło z tym przutalaniem? Popytaj o jego uczucia i powiedz że jeśli on nie chce czy coś no to nie naciskasz itd. ,zapytaj czy może nie za szybko sie to potoczyło ?
      Powodzenia!<3
    • niezniszczalna Re: Dziwne zachowanie...:/ 06.03.11, 20:35
      Dziękuję kiss
      Proszę o więcej odpowiedzismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka