sandrolaxd Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 17:34 Zmierzch. HSM. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 17:43 Never Say Never. Zmierzch i jego kontynuacje. Wszystkie disnejowskie dzieUa (czyt. filmy typu HSM). Klątwa. Piła. Och Karol 1 i 2. Odpowiedz Link Zgłoś
paula11 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 18:09 Camp Rock Justin Bieber - Never Say Never Ciacho (najgorszy film jaki kiedykolwiek oglądałam) Odpowiedz Link Zgłoś
devenirfou ... 21.03.11, 18:44 Rubber Zemsta po śmierci Haloween (obie części) Camp Rock HSM Hana Montana (nie wiem jak to sie pisze i szczerze mowiac gowno mnei to xd) i wszystkie te inne pierdoły to chyba te najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 20:58 High School Musical! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wow56 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 21:21 Jedynym PLUSEM hsm jest Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 21.03.11, 22:43 W stu procentach się zgadzam wow56 . A filmy to : Avatar Czarodzieje z Waverly Place Movie No i narazie nie może mi się nic przypomnieć . Jak sobie przypomnę do dopisze ok Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 28.03.11, 20:30 Odświeżam temat Btw. Wszystkie części HSM, Camp Fu... yy... Rock i Hannah Zyebannah Film Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:27 zmierzch, śluby panieńskie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gossip.girl Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:29 Cała saga Zmierzch REC Camp Rock Never say never Odpowiedz Link Zgłoś
kakusiaa__ Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:32 Avatar, Zmierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
krwawousta Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:33 Najgorsze filmy to: Władca pierścionków (parodia), HSM, Eragorn Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. ... 29.03.11, 15:38 Totalny kataklizm - jakaś parodia różnych filmów, leciała ostatnio na polsacie, żenujące, a nie śmieszne. Hannah Montana Camp Rock - najgorszy, najnudniejszy i najbardziej badziewny film jaki widziałam. o.O Ciacho - aż żal pupę ściska. Głupi jak wszystkie polskie komedie. Opowieści z narnii. 2 i 3 cz. jakoś mi się nie podobały, żałuję wydanej na te filmy kasy. To chyba wszystkie.. Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Hmm... Totalny Kataklizm 29.03.11, 15:39 Po prostu nie przemawiają do mnie takie filmy. Są poniżej pewnego poziomu. To są dowcipy dla byle idioty (nie mówię, że każdy, kto się z tego śmieje, jest idiotą). Po prostu dla mnie to jest poniżej pewnego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkara76 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:43 Tylko jeden według mnie AVATAR! Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:48 Książe Persii x d Wszystkie części Piratów z Karaibów Wszystkie częśći Opowieści z Narnii Walentynki =,= Odpowiedz Link Zgłoś
bella20 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 15:48 Never say never,ogniem i mieczem Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: ludzka stonoga! 29.03.11, 18:31 O ku*wa, weź mi tego nie przypominaj Jak oglądałam pierwszy raz to prawie się porzygałam, nie polecam wrażliwym osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best "Never say never" 29.03.11, 15:59 nie zamierzałam oglądać go w kinie i wydawać pieniędzy na gó... więc obejrzałam w necie i to najgorszy film wszech czasów zdecydowanie film o kimś innym można było zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
miki19958 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:00 Trudno powiedzieć.. chyba takiego nie oglądałam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
milk.a Mały Potwór 29.03.11, 16:14 Na pewno ''Never say never'' o Justynce i niektóre filmy (nie bajki!!) ze stajni Disneya typu HSM, Hanna Montana, Camp Rock... itp. itd Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl Re: Mały Potwór 29.03.11, 16:18 zgadzam się całkowicie z tobą milk.a Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 29.03.11, 16:33 Co do Never Say Never ... ludzie pewnie nawet nie oglądaliście tego filmu, a się wypowiadacie. No co za kraj ... Jak dla mnie najgorszym filmem jest Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa? - okropnie się zawiodłam na tym filmie, widać, ze robiony dla kasy. Poprzednie filmy Bama są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:32 saga Zmierzch :p Odpowiedz Link Zgłoś
delta52 Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:32 Oczywiście, że : - justin bieber never say never Odpowiedz Link Zgłoś
squashybanana Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 17:06 'Jeszcze raz'. Brr! Odpowiedz Link Zgłoś
superagniesia Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:39 ja wybieram : J.B. Never Say Never Odpowiedz Link Zgłoś
ann_rock zanim tu weszłam pomyślałam że napiszecie Neve... 29.03.11, 16:43 say never i pewnie połowa go nie widziała ;-/ ale ja w sobotę jadę zobaczyć xD (nie, nie lubię justina ale jestem ciekawa i recenzjach było "...to film nie tylko dla fanów justina ale i dla ludzi którzy go nie lubią, opowiada o dążeniu do spełnienie marzeń..." jakoś tak. i jestem ciekawa bo maiły tam byc też urywki jego PRYWATNYCH filmików xDD wyobraźcie sobie "a tu mały justinek w kąpieli " xDD a co do tematy: camp rock , HSM itp. Odpowiedz Link Zgłoś
olejka3 Re: najgorszy film 14.05.11, 23:50 STAR WARS !! Nie wiem co w tym takiego fajnego !! Jacyś pseudo aktorzy udawają , że walczą z jakimiś robotami , kosmitami itt. SPIDER MAN - Jakaś dziecinna bajka o człowieku idealnym !! nie rozumiem czemu ludzie się tak nad tym użalają !! BATMAN - Jak zauważyliście nie lubię durnych i dziecinnych filmów typu SF czy FANTASY !! wolę obejrzeć horror i bać się przez miesiąc niż obejrzeć , któryś z tych filmów !! Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:56 Kobieta Kot, coś strasznego. Polskie komedie romantyczne. Dzieua z pseudogwiazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
ajtyna Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:57 co nas kreci, co nas podnieca.. NUDA Odpowiedz Link Zgłoś
aaangel Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 30.03.11, 18:24 Klątwa 3 xDDD Beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.04.11, 18:09 Zmierzch i cała reszta tej sagi. blrrr Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Re: Wybieramy najgorszy film wszechczasów! 29.03.11, 16:59 moim zdaniem najgorsze filmy to: SKYLINE - większej szmiry na tym świecie nie było MANNA - polska pseudokomedia bez gustu i smaku JEDZ, MÓDL SIĘ, KOCHAJ - nuda, nuda, nuda POZNAJ MOICH SPARTAN - beznadziejna komedia pozbwiona jakiegokolwiek sensu. Chciałabym wytłumaczyć coś tym, którzy zastanawiają się dlaczego niktórzy piszą "Never say never" nie widząc wcześniej tej produkcji. Otusz jednym z najważniejszych elementów filmu jest OBSADA. Jeśli dziewczyny piszące "NSN" nie lubią JB mają prawo mówić, że film był beznadziejny, bo przecież jak można oglądać film z osobą, której się nie cierpi?. Ja jednak, mimo że nie przepadam za JB pozostane neutralna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś