dusiaa 05.03.11, 11:55 Ponieważ na dworze zaczyna się robić naprawdę ładnie to chciałabym zapytać jak wy z tego korzystacie?? Czy może wolicie siedzieć w domu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandrolaxd Re: Jest pięknie!:D 05.03.11, 12:27 No.Zaczyna się coraz cieplej robić . Zajebioza Ja się spotykam z kumpelkami i chodzimy sobie . xd Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Jest pięknie!:D 05.03.11, 12:28 A ja myślałam ,że będzie zimno i siedzę w domu bo z nikim, się nie umówiłam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: Jest pięknie!:D 05.03.11, 13:00 jak milutko gdy sie wychodzi z domu a tu ci słońce świeci. heheh ;dd ja wychodze ze znajomymi i sb spacerujemy. Ale słyszałam, że pogoda ma sie pogorszyć ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Chyba u ciebie jest pięknie ... 05.03.11, 13:03 U mnie zimno, śnieg, mróz i wgl do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Chyba u ciebie jest pięknie ... 05.03.11, 13:05 no właśnie może u ciebie bo u mnie zimno i cholera wie kiedy przyjdzie wiosna . Odpowiedz Link Zgłoś
mickeymouse Re: Jest pięknie!:D 05.03.11, 13:05 Korzystam, wychodząc na dwór bez czapki i szalika i kozaków, czym doprowadzam moją mamę do stanu przed zawałowego . : P Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 19:35 wychodzę na spacer. gdy na dworze jest słońce, od razu mam lepszy humor ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 20:01 Strasznie się cieszę. Nienawidzę zimy i już nie mogę się doczekac kiedy będzie 20 stopni i będę mogła chodzic w letnich ciuchach, butach... Na razie jeszcze nic nie robię, bo jest nadal zimno, no i jestem chora, więc nigdzie nie wychodzę z domu Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 20:06 Siedzę w domu i staram się zmierzyć ze stetą prac odmowych, nawałem kartkówek i klasówek oraz graniem na instrumentach. Ale czuję wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
malina96 Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 20:07 ja dzisiaj już jeździłam na rolkach i założyłam moja wiosenną kurteczkę Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 20:16 po szkole łażę z przyjaciółką : D uwielbiam taką pogodę, która jest teraz <3 ahh to słoneczko <3 Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 jest zimno. 06.03.11, 20:42 pięknie, ale zimno. więc jeszcze siedzę w domu. nie lubię marca. Odpowiedz Link Zgłoś
jonasfan Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 20:48 No nie powiem, bo to fakt, że robi się coraz cieplej. Z chęcią wyszła bym na dwór się przewietrzyć, lub poprostu spotkac się z kumpalmi...ale jestem chora i nie za wiele mi to daje, że jest ciepło. Ale jak będę zdrowa no to napewno z tego jakoś skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jest pięknie!:D 06.03.11, 22:32 jestem chora, także... no. ale widać że jest ładnie, tęskniłam za taką pogodą. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
laney. Re: Jest pięknie!:D 07.03.11, 11:47 Ja jestem chora i siedzę w domu, bo mówić nie mogę, więc nie bardzo skorzystam :x Ale nie mogłam się już doczekać <3 Mam już naprawdę dość zimy o_x Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Jest pięknie!:D 08.03.11, 22:37 jest pięknie, cudnie, wspaniale , wyśmienicie, nieziemskoo <3 kocham taką pogodę gdy jest ciepło, ale nie gorąco, bo lata nie lubię. humorr mam mega, jest bossko ; D Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd . 09.03.11, 15:47 częściej wychodzę z domu, uwielbiam taką pogodę najbardziej <3, jedyne czego mi brakuje do szczęścia - kurtka wiosenna / już pół szkoły w nich chodzi :c Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: . 10.03.11, 18:21 Tak, tak, było pięknie aż do dzisiejszego poranka, kiedy zaczął padać śnieg. A już się cieszyłam, że wiosna nadchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 10:29 U mnie to tak na dwa razy. 2 razy było słoneczko , ale zimno jest cały czas......jednak już czuć ,że powietrze się zmienia. Dzisiaj piątek ufff wreszcie.Mam nadzieję , że będzie ładna pogoda w ten weekend .Gdyby tak było to pójdę się gdzieś po szlajać popołudniami Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 10:36 Na razie to nijak, bo jestem chora i siedzę w domu Ale na wiosnę zawszę łazimy gdzieś ze znajomymi, do parku, albo... nie śmiejcie się... na plac zabaw ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 10:54 U mnie jest szaro i w ogóle brzydko Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 11:06 Jestem chora, więc nie wychodzę na dwór. Aż mi się serce kraje, jak widzę słońce i bezchmurne niebo za oknem... Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa13 Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 12:35 biegam huśtam sie na huśtawce etc. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 12:45 Niestety siedzę w domu, bo jestem chora. Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 17:03 narazie siedze w domu bo jeszcze zimno Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ; d 11.03.11, 17:21 Staram się każdą wolną chwilę spędzić na dworze z moją przyjaciółką . Teraz troszkę pada więc siedzę w domu . Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae jest pięknie 11.03.11, 17:43 Jak to jak na rokach!! w tygodniu nie mam za bardzo czasu i muszę siedzieć w domu i się uczyć;/ ale w sobotę albo w wolniejsze dni jeżdżę z moimi przyjaciółmi na rolkach albo jeździmy na rowerze Uwielbiam wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
ann_eta Re: Jest pięknie!:D 11.03.11, 17:46 jest pięknie, ale szkoła nie pozwala za bardzo z tego korzystać - czytaj: dużo nauki, zwłaszcza, że za miesiąc egzaminy Odpowiedz Link Zgłoś