Dodaj do ulubionych

kolonia obóz.

04.04.11, 18:16
Chce jechać na kolonie, obóz ale nie wiem gdzie i jaka jest cena proszę o pomoc.
A wy gdzie jedziecie na wakacje?

:Tylko bez takich -> wujek google.
<3
Obserwuj wątek
    • cesautres ;d 04.04.11, 18:19
      na kolonie , ale organizowaną przez zakład mojej mamy , wiec ci nie pomoge ; )
    • angel1117 Re: kolonia obóz. 04.04.11, 18:28
      ja jadę na kolonie do Pogorzelicy nad morzem ;D a cena za 2 tyg. to tak ok 1300zł smile
    • watka9 Re: kolonia obóz. 04.04.11, 18:43
      ja jeżdżę od mojego taty z pracy, ale poszukaj w ofertach biur podroży, dużo szkół organizuje kolonie i obozy, poszukaj, na pewno coś ciekawego znajdziesz.
    • waniliowakawa Re: kolonia obóz. 04.04.11, 18:57
      Ja jadę na kolonie do Hiszpanii z biura podróży Włóczykij. Na kolonie z tego biura jadę już 4 raz i jestem bardzo zadowolona. Kadra wyszkolona hotele tez spoko. Cena kolonii (do Hiszpani) to 1930zł (bez dyskotek, wycieczek fakultatywnych i pieniedzy własnych).
      • waniliowakawa Re: kolonia obóz. 04.04.11, 18:59
        waniliowakawa napisał(a):

> Ja jadę na kolonie do Hiszpanii z biura podróży Włóczykij. Na kolonie z tego b
        > iura jadę już 4 raz i jestem bardzo zadowolona. Kadra wyszkolona hotele tez spo
        > ko. Cena kolonii (do Hiszpani) to 1930zł (bez dyskotek, wycieczek fakultatywnyc
        > h i pieniedzy własnych).
        A i jeszcze tam (w cenie) jest wycieczka do Paryża.
        Więcej szczegółów na: www.wloczykij.lublin.pl/czytaj/551
    • agakolorowa Re: kolonia obóz. Bługaria 04.04.11, 19:01
      Ja planuje jechać na kolonie do Bługarii smile na 10 dni , do wyboru przelot samolotem lub przejazd autokarem od wyboru różni się cena. Ja akurat nienawidzę jeżdzić więc wybiorę chyba droższą opcję samolotem (cena 2300 zł) ale hotel 4 gwiazdkowy , opcja All Inclusive ( wszystko w cenie picie jedzenie ). Kolonie nie jest tematyczna . Czas spędza się na plażowaniu , opdpoczywaniu zwiedzaniu itp Polecam Ci poszukać w internecie propozycji różnych biur podróży smile
      • nelena4ever CHRIS <3 04.04.11, 19:25
        CHRIS FOREVER ! to najlepsze biuro z koloniami ! wejdź na chris.com.pl i obczaj kolonię. POLECAM< w tym roku jadę na OSW smile byłam w zeszłym i było zajeee serceserce super kadra i super ludzie tam są big_grin
    • ciastko_kremik Re: kolonia obóz. 04.04.11, 19:24
      zobacz może na stronach różnych biur turystycznych... Np. Almatur robi fajne wyjazdy...

serceserceserce
    • lili265 ja miałam za free 09.04.11, 17:29
      wygrałam na konkursie, a tak normalnie kosztowała 430zł. było exstra, wybawiłam się na maxsa... a najlepsza była ZIELONA NOC, KOLONIA to super sprawa ... gorrrąco polecam!!!!!
      cool
    • avrilka_lavigne Re: kolonia obóz. 10.04.11, 16:57
      almatur. kazimierz dolny. kolonia plastyczna ;D polecem rok temu tez jechalam z almaturu ;p
    • super_star Re: kolonia obóz. 10.04.11, 21:32
      jadę z ella- tur, wakacje z przygodą. Nie wiem jeszcze na 100% gdzie, być może Grecja, ale jeszcze może się zmienić. Jeżdżę już od 8 lat, więc polecam
    • klaudia10621 Tuuu . !! 11.04.11, 11:23
      Ja od 5 lat jeżdżę na obozy .. i cały czas z jednego biur . : ALMATUR uwielbiam je ..
      masz tam dużo ofert .. większość zgadza sie z opisami katalog znajdziesz w internecie .. oraz możesz sobie zamówić .. w tym roku jadę do Pasymia na 3 turnus .. w tamtym roku byłam w Kortowie ... na foto w ty, roku rekreacja .. cena to z tego biura przeważnie powyżej 1000 zł - 1500 zł ale to zależy od obozu .. życzę udanych wakacji ; *
    • faiiry Re: kolonia obóz. 11.04.11, 11:58
      Znalazłam wczoraj bardzo fajną kolonię - www.kolonieiobozy.pl/hiszpania Nie wiem, być może się na nią wybiorę. Cena z biletem wstępu do eurodisneylandu to ok. 2150 zł. Mam tylko jeden problem, ponieważ kolonia jest w przedziale wiekowym 12-18. Ja mam 14 lat i boję się, że będą tam same osoby starsze ode mnie, tak w wieku 17-18 lat. Z którymi mogę się "nie dogadać"...
    • smola Kliknij! 11.04.11, 13:04
      Ja jeżdżę z ogólnopolskiego biura podróży Almatur (www.e-almatur.pl/) naprawdę mają ciekawe oferty, i wszystko co jest napisane w opisie jest wykonywane. Nie ma czasu na nudę ja już z tego biura podróży będę jechała 3 raz wink A i ceny w normie.
    • doggy Re: kolonia obóz. 11.04.11, 13:17
      harcerski. jeździłam na takie obozy i było naprawdę fajnie.
    • splash Re: kolonia obóz. 11.04.11, 13:40
      Ja jadę na kolonię nad Morze Bałtyckie albo w góry. Jeszcze nie wiadomo.Cena to ok. 400zł. Bardzo tanio. Kolonia jest z jakiegoś skarbowego. Nie wiem dokładnie.
      • alfacentauri Re: kolonia obóz. 12.04.11, 14:58
        Możesz sprawdzić ofertę Ok-tours - mają bardzo przystępne ceny za ciekawy program kolonijny, możesz wybrać obóz, który najbardziej Cię interesuje: taneczny, sportowy albo artystyczny. No i nad morzem, w Dąbkach. Mają bardzo fajna kadrę, moi znajomi zupełnie się nie nudzili smile
    • monik4 Re: kolonia obóz. 12.04.11, 15:04
      na wieś
    • mulinia Re: kolonia obóz. 01.06.11, 17:20
      Ja jadę na obóz taneczny. Akurat to mnie interesuje. A ofert masz mnóstwo, weź sobie zerknij na stronę biura travel solutions z którym ja jadę. Ogólnie wystrczy wpisać w google cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka