dziurka 12.04.11, 19:46 Piosenki z których reklam ostatnio utkwiły Wam w głowie ? Mi ciągle przypomina się "gdzie jest groszek" ;D Uwielbiam to ! Jakie są Wasze ulubione reklamy ? ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulik. Tip top ,Tip top.. 12.04.11, 20:55 Każdy dzień jest Twój ,Kiedy Always maaasz. *facepalm*. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Tip top ,Tip top.. 12.04.11, 21:08 Moja koleżanka z ławki raz dostała na głowę i przez sześć godzin lekcyjnych śpiewała tą piosenkę (najczęściej do mnie, albo do chłopaków). Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Piosenki z reklam 12.04.11, 21:11 "Wszystko na tip-top! Szpilki, makijaż. Wszystko na tip-top! I dzień jest nasz! Ale nie mój! Każdy dzień jest twój, kiedy always masz! Spójrz sama, wszystko wchłania! Stylowa ochrona zapewniona! Sprawdźmy to! Super, co? Teraz jesteś piękna <och!>Tip-top..." Boże, na pamięć ją umiem! Ale zapamiętałam tez ta reklamę "ce-ce-ce-cebula, ku-ku-kukurydza, po-po-pomidory, pa-pa-pa-paluszek" Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Piosenki z reklam 13.04.11, 17:44 Sortka za błąd miało być cy-cy-cy-cykoria :-p Odpowiedz Link Zgłoś