negeilf_
13.04.11, 16:41
Dowiedziałam się, że w Kaliszu jest gwałciciel, który swoje ofiary porywa i goli na łyso. Rano gdy moja mama poszła do sklepu zauważyła zdjęcia porwanej kobiety. Dzisiaj dwie koleżanki ostrzegły mnie przed grasującym gwałcicielem. Jak na razie usłyszałam o jego dwóch ofiarach, które zostały porwane, zgwałcone i ogolone na łyso. Naprawdę ostrzegam wszystkich ludzi mieszkających lub przebywających tu przed tym człowiekiem!
Chciałabym jeszcze opisać wam zdarzenie, które miało miejsce wczoraj. Około godziny 17-18 poszłam z psem na spacer. Gdy wyszłam z domu zauważyłam, że mój pies bardzo się najeżył i zaczął szczekać na jakiegoś pana. Ten mężczyzna zachowywał się dziwnie, patrzał się na mnie takim dziwnym wzrokiem.. Mój pies zaczął trącać mnie pyszczkiem w stronę mojego domu, jednak nie wiedziałam wtedy o co jej chodzi. Zaprowadziłam ją w miejsce, gdzie zawsze się załatwiała. Jednak ona zaczęła mnie ciągnąć i nie chciała się załatwić. Byłam przekonana, że chce się ze mną pobawić, więc nie przyśpieszałam kroku. Nagle mój pies się zatrzymał, zaczął na kogoś szczekać i wytrzeszczać zęby. Obejrzałam się za siebie i zorientowałam się, że ten dziwny koleś mnie goni! Mój pies zaczął mnie jeszcze mocniej ciągnąć do domu. Zorientowałam się, że dzieje się coś złego, więc szybko uciekłam do domu, w którym byłam po trzech minutach. Mój piesek naprawdę nigdy jeszcze tak się nie zachowywał.. Dzisiaj dowiedziałam się o tym gwałcicielu i wydaje mi się, że może to mógł być on. Wydaje mi się to bardzo dziwne co się stało wczoraj..
Naprawdę ostrzegam Was przed tym gwałcicielem! Osoby, które mieszkają w Kaliszu może już o tym słyszały, albo widziały zdjęcia jakieś pani porozwieszane po całym mieście.
PS: Znalazłam w Internecie informacje o tej zaginionej kobiecie. Jeśli ktoś ją widział, niech pomoże!
www.d-w.pl/pozostale-wiadomosci/kalisz-zaginela.html
Czy ktoś z was mieszka w Kaliszu? A może ktoś z was o tym słyszał? UWAŻAJCIE NA SIEBIE