Dodaj do ulubionych

gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻNE

13.04.11, 16:41
Dowiedziałam się, że w Kaliszu jest gwałciciel, który swoje ofiary porywa i goli na łyso. Rano gdy moja mama poszła do sklepu zauważyła zdjęcia porwanej kobiety. Dzisiaj dwie koleżanki ostrzegły mnie przed grasującym gwałcicielem. Jak na razie usłyszałam o jego dwóch ofiarach, które zostały porwane, zgwałcone i ogolone na łyso. Naprawdę ostrzegam wszystkich ludzi mieszkających lub przebywających tu przed tym człowiekiem!
Chciałabym jeszcze opisać wam zdarzenie, które miało miejsce wczoraj. Około godziny 17-18 poszłam z psem na spacer. Gdy wyszłam z domu zauważyłam, że mój pies bardzo się najeżył i zaczął szczekać na jakiegoś pana. Ten mężczyzna zachowywał się dziwnie, patrzał się na mnie takim dziwnym wzrokiem.. Mój pies zaczął trącać mnie pyszczkiem w stronę mojego domu, jednak nie wiedziałam wtedy o co jej chodzi. Zaprowadziłam ją w miejsce, gdzie zawsze się załatwiała. Jednak ona zaczęła mnie ciągnąć i nie chciała się załatwić. Byłam przekonana, że chce się ze mną pobawić, więc nie przyśpieszałam kroku. Nagle mój pies się zatrzymał, zaczął na kogoś szczekać i wytrzeszczać zęby. Obejrzałam się za siebie i zorientowałam się, że ten dziwny koleś mnie goni! Mój pies zaczął mnie jeszcze mocniej ciągnąć do domu. Zorientowałam się, że dzieje się coś złego, więc szybko uciekłam do domu, w którym byłam po trzech minutach. Mój piesek naprawdę nigdy jeszcze tak się nie zachowywał.. Dzisiaj dowiedziałam się o tym gwałcicielu i wydaje mi się, że może to mógł być on. Wydaje mi się to bardzo dziwne co się stało wczoraj..
Naprawdę ostrzegam Was przed tym gwałcicielem! Osoby, które mieszkają w Kaliszu może już o tym słyszały, albo widziały zdjęcia jakieś pani porozwieszane po całym mieście.
PS: Znalazłam w Internecie informacje o tej zaginionej kobiecie. Jeśli ktoś ją widział, niech pomoże!
www.d-w.pl/pozostale-wiadomosci/kalisz-zaginela.html
Czy ktoś z was mieszka w Kaliszu? A może ktoś z was o tym słyszał? UWAŻAJCIE NA SIEBIE
Obserwuj wątek
    • negeilf_ może jednak ktoś coś wie? 13.04.11, 16:44
      • salivia Re: może jednak ktoś coś wie? 13.04.11, 16:52
        Nie mieszkam w Kaliszu więc nic nie słyszałam, ale o tym zdarzeniu z twoim psem (psy wyczuwają gdy coś jest nie tak, pod tym względem stoją wyżej niż ludzie) powinnaś powiedzieć o tym mamie lub tacie i w jesli oni uznają to za konieczne iść na policje i złożyć zeznania, jak on -ten facet- wyglądał itp. itd.
        • negeilf_ Re: może jednak ktoś coś wie? 13.04.11, 17:04
          Powiedziałam o tym mamie zaraz jak wróciłam do domu. Jednak nie pójdę na policję. Bo po pierwsze: mam słabą pamięć co do ludzi i nie pamiętam jak ten koleś wyglądał uncertain Jedyne co zapamiętałam, to to że miał czapkę, a to za mało. A po drugie: to przecież nie jestem pewna, że to akurat ten gwałciciel.
          • negeilf_ słyszał ktoś coś jeszcze? 13.04.11, 18:45
    • agalda Słyszałam o tym dziś rano... 13.04.11, 16:51
      ... I szczerze byłam mocno zdziwiona, Kalisz - takie piękne, spokojne miasto, a tu jakiś gwałciciel. Normalnie spadłam z krzesła jak to usłyszałam, przecież w Kaliszu mieszka moja kumpela...
      • ilovemusic_ Re: Słyszałam o tym dziś rano... 13.04.11, 16:57
        bardzo miło z twojej strony że ostrzegasz innych smile wielki PLUS dla ciebie .
        Ja mieszkam w podkarpaciu to mi dobrze xd
        ej a gdzie jest kalisz?
        Wiem, głupie pytaniu ale z geografi jestem beznadziejna xd
        • ilovemusic_ @salivia 13.04.11, 16:59
          ma racje .
          Powiedz rodzicom .
        • negeilf_ Re: Słyszałam o tym dziś rano... 13.04.11, 17:00
          Leży w województwie Wielkopolskim, niedaleko Łodzi. ; )
          • sakura134 Re: Słyszałam o tym dziś rano... 13.04.11, 18:56
            NIe wiem, nie słyszałam o tym sad Ja mieszkam w Wawie, wiec nic nie słyszałam, ale na twoim miejscu chodziłabym z jakimś gazem pieprzowym czy coś. Współczuje.
          • cute_princess Re: Słyszałam o tym dziś rano... 17.04.11, 14:53
            hmm.. no nieźle nieźle .. ;| ja mieszkam w Wielkopolsce.. ale nie blisko Kalisza,, jakies 70km od Poznania. Radzę Wam uważać Kaliszanki wink dobrze, ze ostrzegasz innych wink)
    • klaudia10621 Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 13.04.11, 22:07
      Ja mieszkam w Kaliszu .. w sumie za .. ale szczegół byłam wczoraj w parku i ogolnie łaziłysmy z dzieczynami ... a gdzie byłaś .?
      • samozlo Współczuję. 14.04.11, 08:36
        na szczęście, nie mieszkam w Kaliszu.
        Co do tej sprawy z Twoim psem, jak już ktoś wyżej napisał - powinnaś powiedzieć rodzicom.
      • negeilf_ Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 14.04.11, 21:38
        ja byłam niedaleko gim. nr. 10
    • loczek10 Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. 14.04.11, 12:42
      Widziałaś go wgl ??
      • donia.19 Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. 14.04.11, 14:04
        jeśli to ten człowiek miałaś niesamowite szczęście ... powiadomiłaś o tym kogoś ? bo jeśli widziałaś jego twarz mogłabyś pomóc..
        • koloorowa. Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. 21.04.11, 13:19
          powiedz komuś o tym! koniecznie, niech lepiej go złapią. Bo ja mieszkam nie daleko Kalisza, dokładnije w Krotoszynie i u nas też był gwałciciel, kilka mieięcy temu i były ofiary, to był jeden z tym obcokrajowcób, bo przyjechali do nas i sprzedawają na targu i ogółem takie zamieszanie było.. naszczęście go złapali..
      • negeilf_ Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. 14.04.11, 21:41
        no tak, widziałam.
    • julson98 Mieszkam w kaliszu 14.04.11, 19:23
      Usłyszałam o tym wczraj. Mojej koleżanki siostry koleżanka na łyso ja obcieli ale nie zgwałcici bo miała miesiączke. Ja słyszałam nawet o 7 ofiarach.. Ja teraz po mniescie łaże z gazem pieprzowym ;PP
      • negeilf_ Re: Mieszkam w kaliszu 14.04.11, 21:49
        chciałabym przekazać jeszcze jedną informacje. MOJA KOLEŻANKA TEŻ GO WIDZIAŁA, przed "Biedronką" koło 16-17 dzisiaj. i pokazywał jej dziwne, zboczone ruchy.. chciałabym wam jeszcze go opisać, tak jak zapamiętałam. bo z mojego i mojej koleżanki opisu wynika, że to ta sama osoba.. jest to mężczyzna, coś około 30-40 lat (nie jestem pewna, nie umiem oceniać wieku po wyglądzie). miał ciemną czapkę. trochę gruby, średniego wzrostu. niestety nic więcej nie pamiętam ; /
        • monia12xd Re: Mieszkam w kaliszu 15.04.11, 21:08
          ja mieszkam w świętokrzyskim jejku ten facet jest chory umysłowo czy co ? wiesz co lepiej żebyś poszła z koleżanka i waszymi rodzicami na policje złożyć zeznania.. nawet jeśli to by nie był on to chociaż policja możeeeee coś zrobi...
      • ilolita Mi się to zdarzyło o wiele wcześniej. 22.06.11, 19:47
        Wydaje mi się, że to ten sam facet. Też w Kaliszu. Wrzesień 2010 rok. Na szczęście wyrwałam mu się z szpon. Polscjia w styczniu umorzyła śledztwo.
        Nie chce więcej mówić.
    • monika1503 - 15.04.11, 21:28
      najczęściej nosi białą lub ciemną czapkę jest dość gruby ma przerażający wzrok.
      dziewczyny uważajcie, bo znając policję nie szybko go złapią.
      na prawdę strach wychodzić.
      mnie gonił, ale zdążyłam uciec.
      dopóki go nie zamkną nigdzie sama nie wychodzę.
    • ladies_frutti Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 21:40
      Na szczęście nie mieszkam w Kaliszu, ale to jest przerażające. Złóż zeznania!
      • princii Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 21:52
        Takim to tylko jaja urwac indifferent
        Uważajcie na siebie kiss serce
    • rilanja Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 22:05
      to straszne naszczęście nie mieszkam w Kaliszu
      • jessicakaulitz Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 22:11
        To straszne i okropnie Ci współczuję, na szczęście tam nie mieszkam. Nie chodź nigdzie sama, przynajmniej dopóki sprawa się nie rozwiąże i najlepiej zgłoś niedawne zajście na policję. Wiem, że Ci tępi idioci zapewne nic nie zrobią, ale można spróbować, nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.
        • mikessa Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 22:21
          Omg, bardzo ci wspłóczuję. Ja na szczęście tam nie mieszkam, ale ty uważaj. Najlepiej jakbyś nie chodziła nigdzie sama i powiedz o tym rodzicom, albo komuś zaufanemu, kto mógłby cię ochronic...
          PS. masz bardzo mądrego pieska xd
    • buziaczek1995 Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 15.04.11, 22:22
      to ty na siebie uważaj, koniecznie powiedz rodzicom o tym żeby wiedzieli że jest zagrożenie..mogło ci się coś stać!
    • arasha uu mnie dzieja sie gorsze rzeczy :/ 15.04.11, 22:37
      mieszkam w szczecinie na jednej z najgorszych dzielnic
      wczoraj przyjechaly dwa policyjne wozy i karetka najepierw zabrali nacpana kobiete, powtem policja z prokuratorem prubwali odebrab facetowi tej kobiety dzieci (bo to patola byla) a na koncu 3 klaki daej zadzgali kogod nozem shock
      ja to mialam widoki przez okno tongue_out
      ale tb tez wspolczuje
      • zdalaodnormy Re: uu mnie dzieja sie gorsze rzeczy :/ 16.04.11, 16:22
        [i]no nie powiedziałabym, że są to gorsze rzeczy =.sad/i]

A co do tematu to powiedz to rodzicom i idź na policję. Mogą to być ważne informacje do odnalezienia i zamknięcia pedofila. Współczuję ;-/
    • i_love_jasper Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 16.04.11, 17:32
      straszne!!!
      współczuję cisad
      na szczęście ja tam nie mieszkam!!!!
    • twista mieskzam 17.04.11, 14:34
      ja mieszkam na jakich ulicach był widziany?shock
      • negeilf_ Re: mieskzam 17.04.11, 15:08
        na Kalincu, na Asnyka, na Podmiejskiej, na Widoku, na H. Sawickiej.
        • abcd2 Re: mieskzam 20.04.11, 12:57
          Dzisiaj kaliska policja oficjalnie zdementowała plotkę o gwałcicielu.Artykuł zamieszczony na stronie internetowej Nowych Faktów Kaliskich: Psychoza strachu w liceach - po mieście krąży plotka o tajemniczych porwaniach i gwałtach na młodych dziewczętach
          Nie ma seryjnego gwałciciela!
          Atakuje ofiary od tyłu, gwałci, a następnie obcina im włosy, a nawet goli głowy na łyso - takie informacje o seryjnym gwałcicieli krążą od dwóch tygodni wśród kaliskiej młodzieży. Mówi się też o porwaniach i okaleczeniu dziewczętom twarzy. - Kategorycznie dementujemy te plotki - podkreśla asp. Sebastian Taranek, rzecznik prasowy kaliskiej policji.
          Panika wśród młodzieży rozprzestrzeniła się błyskawicznie. W ciągu kilku dni tajemniczy kaliski wampir urósł niemal do rangi Kuby Rozpruwacza. Według opowieści krążących między nastolatkami, mężczyzna miał porwać i zgwałcić co najmniej kilka dziewcząt. Ogolił im głowy i pociął twarze żyletką, a wszystko to w „biały dzień”, w samym centrum miasta. - Proszę o potwierdzenie tych informacji. Moja córka panicznie się boi, jest cała roztrzęsiona - zadzwonił do naszej redakcji ojciec jednej z uczennic. - Dziewczęta nie chcą wychodzić same, do domu wracają w grupach. Ponoć w szkołach pojawią się mundurowi i ostrzegają przed tym zboczeńcem.
          Nie była to odosobniona interwencja rodziców - podobne sygnały otrzymały też inne redakcje. To utwierdziło policję w przekonaniu, że nie można już dłużej czekać z komentarzem do sprawy. - Plotka o seryjnym gwałcicielu rozeszła się w tak szybkim tempie i nabrała takich rozmiarów, że w mieście zaczęła wybuchać panika. Nawet niewinna wizyta strażników miejskich w szkole kojarzona była z działaniami mundurowych związanymi z gwałcicielem - mówi asp. Sebastian Taranek, rzecznik prasowy Komendy Miejskiej Policji w Kaliszu. - Ustaliliśmy, że źródłem plotki stały się dwa kaliskie licea. Kategorycznie dementujemy tę informację: nie ma i nie było seryjnego gwałciciela. (…wink
          • twilightowa2226 ___ 20.04.11, 13:17
            Jak najszybciej zgłoś to policji albo rodzicom. Jak za Tobą łaził to oznacza, że na Ciebie "poluje". Sorry za określenie, ale nie przyszło mi nic innego do głowy.
            • kotek.bieberka Re: ___ 21.04.11, 11:30
              Ja na szczęście tam nie mieszkam tylko w Bytomiu, daleko od Cb bo w śląskim . Ale jak najszybciej zgłoś sprawę na policję i powiedz o tym rodzicom , przecież taki ciul nie może spokojnie chodzić na ulicach .

+ Masz bardzo mądrego psiaka ; * .
          • ilolita abcd2 czy ty głupia jesteś ? 22.06.11, 19:50
            ku... co ty se myslisz ? on istnieje. Moze moj pies mnie zaatakowal i chcial mnie zgwalcic. ostrzegam bo on istnieje
    • sandrolaxd Re: gwałciciel w Kaliszu i zaginiona kobieta. WAŻ 21.04.11, 12:10
      Matko, współczuje wam dziewczyny. Z tego co przeczytałam to naprawdę, straszne.sciana
      Dobrze, że nie mieszkam w Kaiszu. Wy go wszystkie widziałyście chyba, idźcie na policję.
      • ilolita Mi się to zdarzyło o wiele wcześniej. 22.06.11, 19:47
        Wydaje mi się, że to ten sam facet. Też w Kaliszu. Wrzesień 2010 rok. Na szczęście wyrwałam mu się z szpon. Polscjia w styczniu umorzyła śledztwo.
        Nie chce więcej mówić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka