18.04.11, 16:00
czesc, mam problem i potrzebuję waszej pomocy,
wiem że może to co napisze wyda się wam głupie, ale mam nadzieje ze zrozumiecie mnie i pomożecie.
mam 16 lat moja siostra 18, ma chłopaka i całymi dniami nie ma jej w domu, jak już jest to tylko siedzi u siebie w pokoju na kompie albo gada przez telefon, ogólnie mnie olewa, udaje że nie słyszy jak ją o coś prosze, ale na codzień to wytrzymuje, no bo co mam zrobic, kabluje na mnie do matki jak bezbronny dzieciak, i w dodatku opowiada jej rzeczy które nawet nie miały miejsca, podbiera mi kosmetyki bierze bez pytanie moje ciuchy, chowa je gdzies u siebie w pokoju, ja jak debil szukam ich później po całym domu a jej nawet powieka nie drgnie, wczoraj przyłapałam ją jak kradnie mi kase z portfela, moje mama mi nie wierzy, olewa mnie tak samo jak ona, nie moge już tego znieść, wiem że zemsta to głupota, ale chociaz przez chwile się lepiej poczuje i będę miała satysfakcje, powiedzcie pls co moge zrobic? jakąś taką lekką zemste, ale zeby sie moze troche opamiętała, prosze pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • dusssia Re: zemsta 18.04.11, 16:24
      .
    • dusssia Re: zemsta 18.04.11, 16:36
      sad
    • justyskaa123 Re: zemsta 18.04.11, 18:21
      Pogadaj z nią.
      • ixxprincessxxi ;p 18.04.11, 18:27
        Ukradnij jej coś, jak jej w domu nie będzie. Lub schowaj się w pokoju z telefonem lub kamerą i jak wlezie do twojego pokoju, zeby ci coś wziąćć to nagrywaj a puźniej pokażesz mamie ;>
        • klaudia_25 =D 18.04.11, 20:57
          Walnij ją w ryło ze dwa razy to jej się odechce! =P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka