beemazzy Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 11.05.11, 17:48 a ja wolę szpaka : ) chodź chylę czoło talentowi gienka, to jednak wiem jak jest. gienek jest osobą skromną, nie publiczną. wyda płytę i co dalej? obstawiam, że po prostu wróci grać na ulicę. a szpak urodził się, żeby śpiewać, jest artystą. to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 11.05.11, 17:51 jak najbardziej sie z toba zgadzam. katsuumi_17 Gienek jest super szpak może i śpiewa fantastycznie, i nawet gdyby ten program wygrał, to zapewne większość osób nie zaakceptuje go ze względu na jego "styl" no chodzi mi o to dziwne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
alexxxi Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 18.05.11, 20:45 Jak Dla mnie tylko Gienek Loska, Szpak mnie irytuje i po prostu nie mogę na niego ani patrzeć ani go słuchać A Loska ma naprawdę wielki talent i go podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 18.05.11, 20:54 kurna akurat ich lubie ale ma wygrać gienek!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 18.05.11, 21:18 Ja sie z tobą nie zgodze. Ja wole Michała. on nie gwiazdorzy tylko ma swój własny styl i chce zeby ktos go zauważyl. Przeciez wszysyc go wytykają palcami że to g*e*j a to nieprawda! On ma taki styl i ludzie mu zadroszczą głosu. Za to Gienek śpiewa ok ale (sorki fani) on wyglada jak bez urazy ale jak taki żul. Wiem jest biedny , ale mógłby cos ze sobą zrobić. Obaj mają niesamowite głosy ale ja zdecydowanie wole Michała. Odpowiedz Link Zgłoś
miaaau Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 18.05.11, 21:25 obaj sa rewelacyjni! jestem ich wielka fanka a wygra pewnie Ada Odpowiedz Link Zgłoś
ginnyhp Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 18.05.11, 21:43 Co to za pytanie? Gienek MUSI wygrac. Chcialam powiedziec, ze on startuje po raz TRZECI. Byl w szansie na sukces (kiepska piosenka mu sie trafila) Mam talent i tera w X. Chce zeby wygral, ale jesli Dziewczyny, no wtedy jeszcze nie tak zle. W ogole ceisze sie ze Maks odpadl, bo na xxxxx, jak z Kamilem. Ja am kumli z jego stron (serio) i kazdy ma glos jak Bednar. Szpak ma niezy glos, ale uz sie uwaza za gwiazde. Z reszta jzu nia jest, wiec chrzanic go G I E N E K! I skromniejszy, wiec jeszcze fajnein. Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: GIENEK 21.05.11, 12:17 Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałam Gienka na Wrocławskim rynku, grał coś Jimiego Hendrixa, a przynajmniej tak mi się wydaje, pomyślałam: "Niezły jest". Michał Szpak jest komercyjny i wkurza mnie jego wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo Gienek Loska 21.05.11, 12:46 chociaż nie wiem, czy coś wielkiego osiągnie w szoł biznesie , gdyż on tam zwyczajnie nie pasuje, on ma swój świat - śpiewanie na ulicy - to jest jego życie . i bardzo życzę my wygranej , jednak myślę , że nie stanie się przez program gwiazdą . zresztą tak jak sam powiedział w wywiadzie - celebrytą na pewno nie będzie. ale z tego się cieszę. ) Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Zdecydowanie Gienek... 21.05.11, 13:39 Michała Szpaka mogłabym słuchać, ale z zamkniętymi oczami, bo te jego stylizacje są delikatnie mówiąc tanie i kiczowate. Ani to nie jest performance na światowym poziomie (czyt. Lady Gaga), ani ruski bazar, chociaż bardziej przypomina 2 opcję. I do tego ta "skromność"... porażka. Gienka słyszałam na żywo jeszcze przed pierwszym odcinkiem x-factor i uważam, że powinien wygrać bo jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuffna Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 21.05.11, 13:48 trudny wybór każdy stawia na Gienka to ja powiem , że Szpak xd' ale tak to to obu lubię Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 21.05.11, 13:55 Gienek Loska ! Michała Szpaka nie za bardzo lubię . śpiewa bardzo fajnie, nie powiem , jednak za bardzo gwiazdorzy i po prostu mnie denerwuje. Pan Gienek nie dość, że ma niesamowity talent, to jest także skromny, oryginalny i idealny gust muzyczny. c: tak więc liczę na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
rozalie32 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 22.05.11, 22:11 Według mnie Gienek! Jest taki normalny, a nie jak wszyscy. Normalnie jak "ten facet z sianem na głowie" zaczyna śpiewać to mnie ciary przechodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 22.05.11, 22:14 po dzisiejszym występie : SZPAK. SZPAK. bezkonkurencyjnie. dla mnie liczy się głos i wizerunek sceniczny. punkt 1 : remis, z lekką przewgą Michała. punkt 2 : Michał, do tego nie ma wątpliwości. team Szpak ! ; D Odpowiedz Link Zgłoś
crayzolka14 Re: Michał Szpak czy Gienek Loska? 22.05.11, 22:20 Oboje sa fantastyczni!!! Maja talent i wiedza jak go wykorzystac. Jednak gdybym miala wybierac kogo bym w przyszlosci chciala sluchac to wybralabym Michala ;P Odpowiedz Link Zgłoś