Dodaj do ulubionych

Mam mały dylemat pomożecie?

02.05.11, 13:14
Ostatnio upatrzyłam sobie w Media Markt niebieską mp4 która ma w swojej funkcji również filmy do odtwarzania jej pojemność to 8 GB. Kosztuje ok. 300 zł. Marka to prawodpodobnie Sony. Chciałam się od was dowiedzieć czy:
*polecacie jakiekolwiek zakupy tego typu sprzętu w Media Markt?
* 8 GB do duża pamieć jak na mp4? czy będzie można w niej odtworzyć dwugodzinny film?
* jeżeli to jest mp4 to czy równie dobrze kiedy ściągnę piosenkę w formacie mp3 będzie się ona odtwarzać?
* przy zakupie chyba dają ten kabelek do wejścia USB? [ głupie pytanie nie odpowiadajcie sciana]

To na tyle mam nadzieje, że mi pomożecie bo 300 zł. do duża suma i chcę wiedzieć czy warto ją wydać na ten sprzęt. Z góry dzięki smirk
Obserwuj wątek
    • dorothy. Re: Mam mały dylemat pomożecie? 02.05.11, 15:11
      to może jasmile
      w zeszłym roku kupiłam sobie mp4 (które potem zgubiłam,ale to inna historia) na stoisku elektro w carrefourze i przez ten czas przez który go miałam sprawował się idealnie.ale był sprawdzony w internecie itp,itd,gwarancja więc spoko.Więc mysle że możesz iść do MediaMarkt-czasami mój tata coś tam kupuje,jakieś myszki,raz monitor,jakiś pendrive-wszystko ładnie chodzi.a poza tym masz gwarancje.8gb to dosyc duzo pamieci.mysle ze da sie na nim spoko otworzyc 2-godzinny film,ale to wszystko zalezy.jak bd sciagac/kupować ten film (nie wiem jak to masz zamiar zrobić) to po prostu kliknij prawym przyciskiem myszy właściwości i ci pokaże ile zajmuje miejsca.wątpie żeby więcej niż 1,5 gb Ci film zajął,a są przecież specjalne wersje,żeby zabierały mniej.no ale jak bd miała zwykły to naprawdę nie powiniem mieć więcej niż 1,5 gb big_grin mp4 jak najbardziej będzie Ci odtwarzać piosenki mp3.mp4 od mp3 (odtwarzacz) różni się tym że możesz na nim oglądać teledyski,filmy itd. przy zakupie z tego co wiem,jest kabelek.w każdym razie ja miałam,i moja siostra jak sobie kupowała mp3 w zeszłym roku też.Co do ceny-300 zł to moim zdaniem przesada.chyba że ten odtwarzacz jest Bóg-wie-jaki.Podaj linka.Ale ogólnie ja jestem raczej skąpa,więc dlatego mam taką postawe tongue_out
      Powodzenia,mam nadzieję że pomogłam.smile
    • nothing... Re: Mam mały dylemat pomożecie? 02.05.11, 15:15
      4x tak c;
      • pola16 Sklep dobry, pamięć ogromna, muzyka się odtworzy, 02.05.11, 15:18
        a film również powinien się odtworzyć.

Jeśli masz jakieś wątpliwości wejdź na stronę sklepu, poszukaj jej i poczytaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka