tattooist 13.05.11, 22:14 wiem że niby jest na cmentarzu, ale gdzie i jak dokładnie można go znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinka_us5 Yyy.... może więcej informacji? 13.05.11, 22:29 A po co ci to? Zabić sie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki simsy? 13.05.11, 22:52 nie pamiętam dokładnie, bo nie grałam kopę czasu ale to było jakoś zboku cmentarza, tylko nie zawsze go można zebrać, jak jest dojrzały, a jak nie to czekaj (ileś czasu) i przyjdź drugi raz i zbierz (chyba nawet można go było jeszcze podlać, ale to już domysły) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki O! 13.05.11, 22:56 thesims3cathy.bloog.pl/id,4770246,title,Kwiat-Smierci-The-Sims-3,index.html?ticaid=6c4c6 Odpowiedz Link Zgłoś
tattooist Re: O! 13.05.11, 23:20 tak, chciałam się zabić zobaczyć jak to będzie wyglądać o, dziękuwa. no cóż, widocznie będę musiała zostać ogrodniczką <ok> xd Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: kwiat śmierci! 14.05.11, 11:02 Tak jak już ktoś mówił kwiat śmierci jest na samym początku cmentarza i z boku( tylko w mieście pierwotnym nie tych z dodatków) , jeśli chcesz go zebrać musisz sprawdzić jego stan rozwoju . Drugi sposób to rozwinąć umiejętności ogrodnictwa i poszukać nasion w okół cmentarza. Trzeci sposób i najłatwiejszy istnienie kod buydebug jednak trzeba go czasami wpisywać kilkukrotnie bo nie zawsze działa i takmznajduje się wszystko co trudno zdobyć od ryb , obiektów i nasion. Żeby zobaczyć te obiekty musisz wejść w tryb kupowania i tam jest zakładka buydebug jeśli prawidłowo go wpisałaś , ale jeśli nie działa nie przejmuj się wpisuj aż zadziała... Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: kwiat śmierci! 14.05.11, 11:08 O jeśli chcesz zabić sima na pokaz jest jeszcze jeden ciekawy sposób nadaj dla niego cechę pechowca wtedy śmierć go oszczędzi i jeśli chcesz w natychmiastowy sposób zmienić cechę dla sima wpisz kod testingcheatsenabled true i naciśnij na sima trzymając shift i tam powinno być zmień cechy aktywnego sima oprócz tego ten kod ma bardzo wiele możliwości chociaż w the sims 2 miał wszystkie dostępne możliwości ! wpisując ten kod możesz wywoływać zmianę wieku , teleportować się , przesuwać paski potrzeb i znajomości na gorsze lub lepsze wiesz trochę się znam na simsach bo grała w nie od małych lat chociaż maniakiem nie jestem ale w tej grze zawsze pociągało mnie odkrywanie nowych funkcji o których inni nie wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
nnata1221 Re: kwiat śmierci! 14.05.11, 11:11 Powodzenia jeśli coś będziesz chciała wiedzieć pisz do mnie prawdopodobnie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś