Dodaj do ulubionych

problem ; / poomocy ; /

22.06.11, 17:58
Hejka kociaczki ; ] Jak tam pierwszy dzien wakacji wink ? Ja mam problem . Rozchodzi się o to, że po głowie chodzi mi pewna piosenka , ale za chiny nie znam jej tytułu. Słyszałam ją ostatnio w radiu. ; ( pomożecie ? Dodam wam kilka podpowiedzi. Więc - ta piosenka jest raczej z tych nowszych i jest rytmiczna.Na początku tej piosenki śpiewa ją powoli jeden chłopak a po kilku sekundach dołancza do niego drugi, jakoś tak to brzmi (jak wchodzi ten drugi chłopak) - "its flaaaaj o o o o" coś w tym stylu. Śpiewają ją co najmniej 2 chłopaków, raperów . Tak jakos mi się skojarzyły głosy z b.o.b, brunem marsem i one republic, ale sprawdzałam ich piosenki i nic nie było podobnego. Wiem, że te "podpowiedzi" są durne jak i prośba, ale może uda wam sie mi pomóc ? Proosze ; )) Pozdrawiam.

pss. jak mi się przypomni coś jeszcze to dopisze . ; ]
Obserwuj wątek
    • truskaweczkaaa Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 18:00
      Jak ten drugi chłopak zaczyna śpiewac to piosenka robi się bardziej rytmiczna i bardziej dance. Bo na poczatku jak śpiewa ten pierwszy chłopak to robi to wolno.
      • domcia.95 Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 18:07
        jesteś przekonana, że śpiew tam tylko dwóch chłopaków? A może są tam jakieś słowa np. po hiszpańsku ?
        www.kotek.pl/kotek_forum/02,3006,126331098,126376164,Re_Czy_czujecie_wakacje_.html
        • truskaweczkaaa Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 18:13
          Nie wiem dokładnie ilu chłopaków tam śpiewa, może nawet po hiszpańsku to robią. Nachodzi cie cos na myśl ? ; ]
          • truskaweczkaaa Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 18:22
            Prosze pomóżcie ;/. Przeczytajcie to co napisałam może akurat znacie te piosenke .
            • truskaweczkaaa Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 20:33
              Proosze pomóżcie ; /.
              • truskaweczkaaa Re: problem ; / poomocy ; / 22.06.11, 21:18
                czyli jednak nie chcecie pomóc ?
                szkoda ; ((
                • kropeczka23 . 24.06.11, 00:36
                  z chęcią bym pomogła, ale raczej nie potrafię.. uncertain
                  Sorka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka