Dodaj do ulubionych

Imiona . ; D

23.06.11, 14:47
Hej kociaki . ; D
Mam do was pytanie . Podobają wam się wasze imiona . ? Czy może chcielibyście mieć inne imię . ? Jeśli tak to jakie i dlaczego chcielibyście mieć właśnie tak na imię . ?
___________________________________________________________________________________

Ja mam na imię Klaudia i nawet lubię swoje imię ale bardziej chciałabym mieć na imię Nikol , ponieważ kiedy byłam mała przyjeżdżałam do mojej kuzynki Nicole , które mieszka we Francji i bardzo spodobało mi się to imię i tak już zostało . ; D

P.S. Może takie pytanie już było , bo nie patrzyłam . Jak było to kosz . ; D
Obserwuj wątek
    • trufla Re: Imiona . ; D 23.06.11, 14:52
      Maria. Lubię moje imię, ale tylko wtedy gdy się je zdrabnia np. Marysia, Maryś. Wtedy nie jest takie poważne...
    • anonimowa.laska Re: Imiona . ; D 23.06.11, 15:11
      Dominika.
      Nawet spoko, szczególnie,że miałam zwać się Berenika. Koszmarr !!! ( bez obrazy wszystkie Bereniki)
      Podoba mi się, jak zdrabniają mnie Misia smile
      słitaśnie.smirk
      • szalona12345 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 17:17
        Kiedyś mi się nie podobało moje imię , a teraz uważam , że jest spoko tongue_out. Jakbym mogła chciałabym mieć na imię Róża , Lena albo Arleta smile. Te imiona bardzo mi się podobają wink.
        • mohito_ Re: Imiona . ; D 23.06.11, 17:22
          lubię swoje imię (Patrycja).
          • marcella_ Re: Imiona . ; D 23.06.11, 18:28
            Nienawidzę swojego imienia - Marcelina. Lubię jedynie gdy ktoś mówi Marcelka (;
            Chciałabym się nazywać Emilia.
            • ania98 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 19:26
              ja mam na imię Anna i lubie nawet to imię choć też wolałabym sie nazywać Emiliasmile moje 2 ciocie tak maja na imię serceserce

marcella_ napisał(a):

> Nienawidzę swojego imienia - Marcelina. Lubię jedynie gdy ktoś mówi Marcelka (;
              > Chciałabym się nazywać Emilia.
      • xaneta123 d 23.06.11, 17:31
        mi się podoba moje imię Aneta
        ale wolałabym mieć na imię Elizasmile
    • klaudiau11 ; d 23.06.11, 17:24
      Ja mam na imię Klaudia, i mi się nawet to imię podoba, ale bardzo mi się podoba imię Julia : )
    • pinky33 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 17:41
      bernadeta ;/
      nie podoba mi sie ;/ sciana

jak rodzice mogli mnie tak skrzywdzic w dodatku na drugie dali mi Józefa no juz zenadascianascianasciana

wolałbym sie nazywac Łucja Maja KAsia Anna itp
    • caterina97 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 17:58
      nie cierpię swojego imienia. Katarzyna = Kasia. A grr! Chciałabym mieć na imię Paulina, Klaudia albo Julia. Weronika też jest ładne.
    • blizniaczkii Re: Imiona . ; D 23.06.11, 18:11
      przy bierzmowaniu wybierasz sobie imię patrona, takie jakie chciałabyś mieć smile
      Paula ~ Sabina kiss
    • karolina15544 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 18:30
      Mam na imię Karolina imię podoba mi się ale jest trochę za długie.
      Nie znoszę jak mówią do mnie Kaja.
      Podoba mi się imię Magdawink
      Ale i tak nie chciałabym już zmieniać mojego imienia ponieważ ma fajne zdrobnieniasmile)

• pola16 Tak lubię ;d! 23.06.11, 18:34
        Dlaczego? Bo jest moje.
    • cameron Re: Imiona . ; D 23.06.11, 18:47
      mi się niezbyt podoba, ale mogło być gorzej...
      chciałabym Aurelia albo Amelia. suspicious
      • paulainka13574 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 19:41
        moje imie to Paulina nawet fajne,ale chciała bym mieć na imie Samanta albo Jadzia(nie Jadwiga)
    • zaczepista ; ) 23.06.11, 19:16
      Ja mam na imie julka smile . Jestem bardzo zadowolona ze swojego imienia
    • kahmelka12 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 19:37
      ja mam na ime Martyna i nie narzekam na swoje imie tak mnieMama nazwała i to mi pasuje nie chce go zmieniac ;P
    • klaudia_25 Re: Imiona . ; D 23.06.11, 19:39
      też mam na imię Klaudia i się cieszę! ;P
    • memories_ Re: Imiona . ; D 23.06.11, 19:51
      W sumie lubię swoje imię, nigdy nic przeciwko nie miałam [ Sandra ].
    • alice087 __________________________________________ 23.06.11, 19:58
      moje pełne imie to Aleksandra...
      nie podoba mi się , ale jak mówią na mnie Ola, Olka to już jest ładnie
      wink

chciałabym mieć na imię Paulina...
    • panterowataa Re: Imiona . ; D 23.06.11, 20:01
      Ja mam na imię Aleksandra, nie narzekam na nie, ale nienawidzę kiedy ktoś mówi do mnie Olka, wręcz mam ochotę ukatrupić tą osobę, no jest jeden wyjątek który może tak do mnie mówić, ale reszta to normalnie wrrr ;//. I w ogóle się często zastanawiałam skąd od imienia Aleksandra wzięło się Ola, no ale dobra może być, byle nie Olka ;D albo Sandra ;//. A jakbym miała już wybierać sobie sama to wzięłabym Zuzanna, Weronika albo Maria Antonina, nie wiem czemu ale mam sentyment do tych imion wink). wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka