wiki19b10 24.06.11, 09:24 Ja od tego roku chcę zacząc, ale nie wiem co wybrać... GITARA VS, PIANINO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicia15 Re: Grasz na jakimś instrumencie? 24.06.11, 09:26 Ja w podstawówce grałam na flecie Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: Grasz na jakimś instrumencie? 24.06.11, 09:42 W szkole gram na flecie, trochę umiem na gitarze (akordy), ale teraz raczej się uczę na pianinie. Ja bym na początek zaczęła się uczyć na gitarze, a jak by Ci nie pasowało to mogłabyś zmienić na pianino. Wierz mi, to była miła odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 24.06.11, 09:51 ja gram na trąbce, flecie w szkole a za rok tzn. nie ten co bd tylko jeszcze nastepny zaczną grać na pianinie bo jest dopiero w 3 kl muzycznej a ja ide do 2 po wakacjach a tobie radziłabym zacząć grać na pianinie bo na gitarze to się możesz sama nauczyć a na pianinie to raczej ciężko... moja koleżanka gra na pianinie i super gra a jak jej zaniosę jakieś nuty to zagra mi po prostu pierwszy raz patrząć w nuty ona gra jeszcze na puzonie, wiolączeli i na gitarze(sama się uczyła na gitarze) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Grasz na jakimś instrumencie? 25.06.11, 13:44 Gram na flecie poprzecznym. Gitara jest dosyć fajna... Odpowiedz Link Zgłoś